همین دانشگاه آزاد مگه اتاق فکر یه عده ای شناخته نشده بود؟:13:
Printable View
همین دانشگاه آزاد مگه اتاق فکر یه عده ای شناخته نشده بود؟:13:
چرا باید تخته شه ؟؟؟نقل قول:
من خیلی ها رو می شناسم که دانشگاه آزاد خوندن و از کسایی که تو دانشگاه های تهران بودن هم موفق تر هستند... از هر لحاظ... این حرف شما بی معتی و بی دلیبه
شما یه سر به وب سایت دانشگاه آزاد های خوب مثل قزوین برنید
امکاناتی که اینا دارن دانشجو های سراسری تو خواب می بینن
از فضای دانشگاه و آزمایشگاه و ... گرفته تا خوابگاه
خوابگاه آزاد قزوین بزرگترین تو خاورمیانه است و واقعا عالیه و این دانشگاه یکی از بزرگترین سایت های کامپیوتر رو داره ،
امکانات ورزشی اش عالیه ، رستوران سلف سرویس و فست فود داره
از نظر استاد و سطح علمی هم شما می تونی بری و ببینی کیا درس می دن توش
خیلی از آزاد ها اینطورین
کرج ، کل تهرانا ، قزوین ، آزاد شهرهای مهم (اصفهان و تبریز و ...)
پس این حرفتون واقعا مضحک بود :13:
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
واضح صحبت کنید خوبه هانقل قول:
از دوستان عزیز خواهش میکنم احترام همدیگر رو حفظ کنید. توهین نکنید.
فقط بحث مسالمت آمیز
تاپیکی که توهین توش باشه پاک میشه.
شهریه دانشگاه آزاد ثابت و متغیر مکانیک چنده در دانشگاه قزوین؟
اتاق فکر؟؟؟؟نقل قول:
متوجه نمیشم.
400 واحد دانشگاهی. بزرگترین دانشگاه خصوصی جهان، ۱،۳۵۰،۰۰۰ دانشجو درحال تحصیل!
چیو درش رو تخته کنن؟
متاسفانه تبلیغات منفی رسانه های داخلی و عدم پوشش این دانشگاه توسط صدا و سیما باعث شده شما همچین حرفی بزنید.
نقل قول:
بستگی به سال ورود داره. سال 87 شهریه ثابت 430 تومن بوده سال امسال فکر میکنم بالا رفته .
شهریه متغیر هم بستگی به واحد های عملی و کارگاهی و نظری داره
عزیز دل برادر من خودم دانشجوی همین خراب شده بودم:2:
پولی که ما پرداخت می کنیم نباید تو دانشگاه خرج بشه؟:13:
شما این رو ببینید:نقل قول:
[HTML]
http://www.azmoon.net/?app=news&user=guest&newsid=5
[/HTML]
واحد به واحد زمین تا آسمون تفاوته.نقل قول:
زماني كه كارت ورود به جلسه آزمون پزشكي رو ميدادن رو كارت من جلوي سهميه نوشته بود :
سهميه : عادي, عدم تاييد توسط نهاد مربوطه
بعد زير صفحه تو توضيحات نوشته بود كه اگه سهميه بسيجي شما تاييد نشده بايد به حوزه ي بسيجي شهرتون مراجعه كنيد و حداكثر يه هفته فرصت داريد اين كارو بكنيد.
من به حوزه شهرمون رفتم اونا گفتن كه مشكل از كاركنان ماست كه سي دي اون دسته از داوطلباني رو هم در آزمون پزشكي و هم در غيرپزشكي شركت كرده بودن رو نفرستاديم تهران بعد گفتن شما برو ما مشكل رو حل ميكنيم. بعد يه هفته دوباره رفتم وضعيت رو پرسيدم گفتن ما فرستاديم مركز استان اونا هم ميفرستن تهران مشكلتون حل ميشه.
---- اما من اصلا به اينا اعتماد ندارم ميخوام ببينم سهميه بسيجم اعمال شده يا نه !
از كجا ميتونم بپرسم كه سهميم اعمال شده يا نه ؟ تلفن مركز آزمون كه پشت دفترچه ثبت نام نوشته بودن به اين سوالم ميتونن پاسخ بدن ؟ نهادي هست كه برم پي گيري كنم ؟