سلامنقل قول:
مانیتور شما چند اینچ هست؟
اگر 17 هست باید روی 1024*768
تنظیم کنیدو
توی بازی هم همینطور.
Printable View
سلامنقل قول:
مانیتور شما چند اینچ هست؟
اگر 17 هست باید روی 1024*768
تنظیم کنیدو
توی بازی هم همینطور.
آره 17 هست و قديميه ولي از 1600×1200 پشتيباني ميكنه. يعني بايد از اين رزولوشن استفاده كرد؟ تو بازي كيفيت 1600×1200 مشكلي ايجاد نميكنه ولي تو دسكتاپ آيتمها خيلي كوچيك ميشن. پس اينطوري بايد يه مانيتور هم بخرم... آخه مانيتور سيستم قبليم رو عوض نكردم.نقل قول:
بنظرت من چه مانيتوري بخرم كه بتونه قابليتهاي كارت گرافيكمو نشون بده؟
مانیتورتون CRT هست دیگه !!؟ باید روی همین رزولوشن یا پایینتر هم میتونی بزاری ! برای خرید مانیتور هم تو بخش سخت ازار !نقل قول:
سلامنقل قول:
بله باید روی 1024*768 تنظیم بشه.
توی مشاوره خرید میتونی مشاوره کنید.
موفق باشید
سلام دوستان:20:
بعد از چند روز استفاده از ویندوز 7 متوجه شدم تغییراتی که در بعضی از نرم افزارها ایجاد می کنم بعد از هر راه اندازی از بین می روند یعنی بطور کامل ذخیره نمی شند . کسی راه حلی داره ؟ یا اصلا این مشکل رو داره?
لطفا راهنمایی کنید
با سلام من قبلا در مورد نصب دو ویندوز اکس پی و 7 در کنار هم و با بوت جدا سوال کرده بودم و راهنمائیم کرده بودید که اول اکس پی رو نصب کنم بعد 7 خود به خود حل می شه و نیاز به نرم افزار خاصی نیست حال یه سوال دارم:
ویندوز اکس پی من تو درایو g نصب شده حالا می خوام 7 رو نصب کنم اگه روی درایو c نصب کنم بوت اکس پی نمی ره؟
آخه شنیدم باید اکس پی رو اول روی درایو c اول نصب بعد 7 رو روی درایو های دیگه نصب کنیم.
نظرتون چیه؟
من تا حالا این کار را انجام ندادم/نقل قول:
ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
سلامنقل قول:
سیستمت خوبه نباید مشکلی داشته باشه؟
چن تا مشکل هست:
یا 7 را خوب نصب نمیکنی
یا دی وی دی 7 مشکل داره.
راستی مشکل صفحه آبیم داری؟
من یه مشکلی دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده. ببینید من با ویندوز xp هیچ مشکلی ندارم ولی به محض اینکه 7 یا vista نصب می کنم بعد از 20 دقیقه (بعضی وقتا بیشتر بعضی وقتا کمتر) کار کردن یهو هنگ می کنه و موس تکون نمی خوره. بعضی وقتا هم یه صدایی رو بصورت هنگ تند تند تکرار می کنه. تمام درایور هامو جدید از سایتشون دانلود کردم بازم نمیشه :( در ضمن یکی از hardware هامم نمیشناسه که واقعا نمیدونم چیه چون همه چیمو نصب کردم.
این مشخصات سیستم من:
MB: Asus P5Q
VGA: 9800GT Zotac
Ram: 2 x 1G (Kingstone)
HDD: 200G Maxtor
---: Skystar2
External HDD: 1TB My Book
احتمال داره ایراد از هارد باشه؟؟؟؟؟
نه مشکلی پیش نمیاد خیال تخت.نقل قول:
7 رو رو هر درایوی که عشقت میکشه نصب کن حتی به C اما باید قبلش XP نصب کنی اونم رو هر درایوی که عشقت کشید!
و دیگر هیچ!