ایا کسی بلوری پلیر شارپ داره؟ایا usbاش زیبرنوسی فارسی ساپورت میکنه؟تشکرنقل قول:
Printable View
ایا کسی بلوری پلیر شارپ داره؟ایا usbاش زیبرنوسی فارسی ساپورت میکنه؟تشکرنقل قول:
ایا کسی بلوری پلیر شارپ داره؟؟؟؟ایا از طریق usbزیرنوسی فارسی ساپورت میکنه؟؟؟؟نقل قول:
دوستان در حال حاضر پلیری که اکثر فرمتها و از جمله mkv رو پخش کنه و قیمت مناسبی هم داره چیه حدود قیمتش رو هم مرقون بفرمائید
سلام دوستان.ابا بلوری پلیری وجود داره که فیلم فرمتmkvرابا زیرنویس فارسی نشان بده؟؟؟من شارپ دارم mkvپخش میکنه اما بدون زیرنویس فارسی با این که فیلم وزیرنویسsrtرا گذاشتم تو یک فولدر!!!!!
من شارپ دارم mkvپخش میکنه اما نمبتونه زیرنویس راپخش کنه!!!با اینکه زیرنوسشsrtوهمنام فیلم وتو یک فولدر هسته!!!همه بلوری پلیرها این طوری هستن؟؟؟؟mkvبدون زیرنویس!!!نقل قول:
مدلش دقیقاً چیه و چه قیمتیهنقل قول:
[QUOTE=hadikhaf;7730024]مدلش دقیقاً چیه و چه قیمتیه[/QUO
مدلش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمت535000 برگردوندمش به مغازه دار.الان چی بخرم؟مدیا پلیر یا بلوری پلیر؟میخوام فیلمmkvبازیرنویسsrtنشان بده وصداش دالبی باشه؟
[QUOTE=esi900;7730168]برای شما بهترین دستگاه hd پلیر هستش.نقل قول:
سلام دوستان ! متاسفانه PS3 رو بنا به دلایلی فروختم و به همین دلیل بلوری پلیر ندارم ( قبلا با PS3 بلوری میدیدم) میخواستم ببینم الان با چه قیمتی میتونم بلوری پلیر بگیرم ؟ نمیخوام خیلی گرون باشه و خیلی ارزون و درپیت هم نباشه ! یک دستگاه متوسط رو به خوب (نمیدونم PS3 از نظر پخش بلوری در چه جایگاهیه اما تو رده همون PS3 باشه برام مناسبه) و ضمن اینکه با توجه به اینکه HD Player دارم و 90% فیلم ها و موزیک هام روی هارد هستش و خیلی استفاده DVD ندارم بنابراین میخوام اگه تصمیم به خرید بلوری پلیر گرفتم برای جبران مقداری از هزینش DVD پلیرم رو بفروشم (Pioneer 420) شاید در مجموع این DVD پلیر 30 ساعت هم روشن نبوده. ممنون میشم یه حدود قیمت هم برای فروش این بهم بگید تا یه سبک سنگین بکنم ببینم بالاخره چه تصمیمی میگیرم !
سلام.نقل قول:
دارا جان شما هم به درد من دچار شدی.البته من چندماه پیش اینکارو کردم.
من پیشنهادم مدل BDP-150 پایونیر با حدود قیمت 500 تومن.یا اگر دستت بازتر هستش مدل BDP-450 پایونیر(خودم این مدل گرفتم) با حدود قیمت 700 تومن.
مدل 450 که من دارم رنگهارو خیلی دقیق تر نسبت به PS3 پخش میکنه ولی در مورد مدل 150 زیاد اطلاعات ندارم ولی اینو می دونم که مدار تصویرش با 450 متفاوته.
اگر هم بخوای کمتر هزینه کنی که باید بری سراغ کره ای ها که البته من زیاد پیشنهاد نمی کنم.