دوست عزیز، دیشب مشکلی نبوده و سرعت خوب بوده، قطعی هم نداشته، شما اگر از مودم و ویندوز خودت مطمئنی که مشکل نداره، حتما با پشتیبانی تماس بگیر و مشکل رو پیگیری کن.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز، دیشب مشکلی نبوده و سرعت خوب بوده، قطعی هم نداشته، شما اگر از مودم و ویندوز خودت مطمئنی که مشکل نداره، حتما با پشتیبانی تماس بگیر و مشکل رو پیگیری کن.نقل قول:
بچه ها خبر جدید شاتل رو خوندید!
شرکت شاتل براي جلوگيري از گسترش نامههای ناخواسته (SPAM) تصميم به محدود کردن پورت SMTP (TCP 25) بر رويIP آدرسهاي خود کرده است. بر اين اساس، سپاسگزار خواهيم بود اگر براي ارسال ايميل با استفاده از Email Client هايی مانند Microsoft Office Outlook، Outlook Express، Thunderbird و ... از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
با تشکر
گروه شركتهاي شاتل
کد:http://www.shatel.ir/content/category/3/85/148/lang,fa_IR
سلام دوستان
من می خوام یک ADSL مناسب و ارزان بگیرم ، آیا Shatel خوبه؟ راستیتش برای اولین باره من همیشه دیال آپ بودم ، الان نیازه شدید به ADSL دارم.
قیمت 128,256,512 چنده؟ و هزینه های جانبی؟
اگه نامه شرکت یا دانشگاه نداشته باشی بالاتر از 128 نمیدننقل قول:
شاتل کیفیتش خیلی خوبه
شبها از 1 تا 7 هم رایگانه
قیمتش برای سرویسهای 128 اکو برابر 13600 تومن در ماهه با ترافیک 2.5 گیگ
برای اولین بار شما باید این هزینه هارو بپردازی
13600 هزینه سرویس
59000 تومن هزینه مودم
25000 هزینه نصب و راه اندازی
------------
بعد هم اینکه آیا منطقه شما تحت پوشش هست یا نه؟(4 رقم سمت چپ تلفنتون چنده؟)
ببینید من از این مرکز قدس چی می کشم ....
بعد از 4 روز هنوز جواب استعلام مخابرات برای pcm نبودن خط منو نداده ... حالا خدا می دونه رانژه چند وقته انجام میشه ...
اکتیو کردن تلفنی هم انجام میشه ؟؟ اون چقدر طول می کشه ؟؟؟
تا گوساله گاو بشه دل صاحبش آب میشه ...
اکتیو کردن تلفنی هم میشه، ولی مدتش متغیره، از یک ساعت تا 10 روز!البته این بشرطی که پعد از رانژه شدن خطت مشکلی نداشته باشی، خیلی وقتها خطت رو تو سایت زده رانژه اما چراغ لینکت ثابت نمیشه، یا از این مشکلات. ایشالا که زود رانژه بشی و مشکلی هم برای اکتیو کردن نداشته باشی.نقل قول:
سلام دوست عزیز
128 می خوام اولا 10000 تومان هزینه نصب الان شده اینقدر.
خوب دوست عزیز من الان می خوام بگیرم ، یه کمکی به من می دی.
چه کنم؟ 4 رقم شماره خونه آدرس تهران
4472
خیلی ممنون منتظرم. چقدر طول می کشه و هزینه ها رو چه طور می دیم هم توزیع بدید؟
من الان مشگل اعتیاد دارم و مثل این که نمیشه به این سادگی ترکش کرد میخوام اکانت 384 بگیرم ولی آپلودش 192 هست زنگ زدم میگم از دانلود کم کنید بذارید رو آپلود اقلا بشه 256 تازه 256 هم خداییش خیلی کمه میگن نمیشه حالا میخوام بدونم اینجا کسی هست که آشنایی تو شاتل داشته باشه که کار ما هم راه بیافته؟
شما تلفن بیسیم بخاطر امواجی که احیانا ممکنه مضر باشه استفاده نمیکنید؟نقل قول:
دوستان مي خواستم ببينم64 شاتل كيفيتش چه جوري ؟ ايا ارزش گرفتن داره يا برم سراغ سرويس هاي محدودش ؟ براي دانلود فيلم مي شه ازش استغاده كرد ؟ معمولا چه قدر طول مي كشه تا 700 Mg باهاش دانلود شه ؟