امار قیمتشو نداری؟:20:نقل قول:
امار قیمتشو نداری؟:20:نقل قول:
بچه ها جایی هست که بتونی کتاب دانلود کنی؟
نه در مورد قیمتش چیزی نمیدونم ولی به احتمال زیاد اگه بخواد با بقیه رقابت کنه زیر 7500 (ولی ارزشش بیشتر از ایناست:46:)نقل قول:
منظورت چه نوع کتابیه ؟ آموزشی یا کتابای درسی ؟ قسمتی از کتابای رمزینه و خیلی سبز از لینکهای زیر میتونی دانلود کنینقل قول:
بچه ها جایی هست که بتونی کتاب دانلود کنی؟
رمزینه:
خیلی سبز:کد:http://ramzine.org/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=30
کد:http://www.kheiliii.com/index.php?option=com_ionfiles&Itemid=80
بچه ها این مهر و ماه سایت نداره ؟
یا جایی که بتونم کتابارو پستی بخرم ؟
سلام من تازه عضو شدم
ميخوام بدونم واسه شيمي كتاب انرژي اتمي خوبه؟
درضمن براي فيزيك 3 چي بگيرم؟براي هندسه پايه انتشارات طراحان وابسته به آيندگان چه طوره؟وبراي هندسه پايه چي بگيرم؟
راستي براي زبان مبتكران چه طوره؟خواهشا زود راهنمايي كنين فوريه
سلام دوستان
نظرتون رو درمورد كتاباي زير بگين
شيمي:انرژي اتمي
هندسه تحليلي:انتشارات طراحان وابسته به آيندگان
هندسه پايه:انتشارات فاطميه
زبان:مبتكران
راستي واسه تست فيزيك 3 چي بگيرم؟
بچه ها این امار کتاب ایاد فیلی به من میدید؟ من عربی واسه ازمون ها نمیخونم یه کتاب دارم که صرف و نجو جدا کرده و از ابتدا شروع به درس کرده ولی سطحش از دبیرستان بالاتر و تست هم نداره این عربی ایاد فیلی چجوری درس داده؟ همینجوری رفت جلو؟ یا مثلا درس 1 عربی2 درس 2 عربی 2.... در واقع میخوام مبحثی باشه و مباحثش هم ترتیب داشته باشه راستی قیمتش رو هم بگید
ممنون
نه امیر جون اتفاقا اصلا شک ندارم چون من پارسال از ادبیات هیچی نمیدونستم اصلا زدن تست های قرابت معنایی برام یه رویا بود ولی واقعا با قرابت معنایی دکتر سبطی الان مطمئنم خیلی راحت میتونم تست های کنکور بزنم بعدش هم من وقتی شنیدم آقای سبطی قراره زبان فارسی هم چاپ کنه دیگه لای رمزینه رو باز نکردم منتظر زبان فارسی دریافت موندمنقل قول:
مگه امیر شک داری به خوب بودنش
فقط من شک دارم که نکنه چاپ نشده همینجوری اسمش گذاشتن تو لیست چون من 3روز پیش زنگ زدم گفتن 2هفته بعد چاپ میشه حالا فکر کنم به خاطر قولی که داده بود(حداکثر تا پایان ابان) گذاشتنش تو لیست منتشر شده حالا تو فردا بپرس خبرشو به ما هم بده:46:
سلام بر بچه های تاپیک....به دلیل کمبود کتاب درست و حسابی توفیزیک....منبهتون2 تاکتاب رو پیشنهاد میکنم ....یکی که همون قلمچیه آبیه یکی دیگه هم کتاب تست فیزیک نوبل،تالیف احمد نادعلی(معلم فیزیک علوی،استاد خودمم بوده..)هر 2 تاشون خیلی خوبن و مکمل همن...اگه روشون مسلط بشین مثل من میتونین فیزیک کنکور رو روی بالای 70 حتما حساب کنید..البته من فقط کتاب تست معرفی کردم..کتاب آموزش رو اطلاعی ازش ندارم که کدوم خوبه..
موفق باشید دوستان...
آموزش هم هم ژرف انديان خوبه و رمزينهنقل قول: