vw1970 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خوشگله ولی خدایی خودت بگو: این آمریکاییه؟ یا آلمانی؟
اسم تایپیکو خوب بخون رفیق:10:
نکنه موتور آمریکایی روش سواره:46:
سلام
دوستا لطف كنيد قوانين رو رعايت كنيد عكس ماشين آلماني نذاريد فولوكس رو كه همه ميشناسن!!!!!!!
پست پشت سر هم زدن!!!!!!!
نقل قول با عكس!!!!!!!
جناب صادقی.
در مورد آن پونتیاک که در پارکینگ خودروهای اوراقی بود توانستین چیز بیشتری بدست بیارید؟
من از یک افسر راهنمایی در مورد این خودروهای موجود در پارکینگ سوال کردم و با اطمینان گفت که به محض ورود خودرو به پارکینگ تحویل تمامی اسناد و مدارک ماشین در آمار ثبت شده و کلیه انها باطل میشود و به هیچ عنوان امکان خرید و فروش آنها بصورت قانونی وجود نخواهد داشت.
حالا این کسی که به شما گفته مدارک هست و آماده فروش باید ثابت کند و نشان دهد.با مراجعه به راهنمایی و رانندگی محل کاملا از این مورد مطمئن بشید.
سلام
آقا علي اين عكسها برا قديم هستش
الان تو يه گاراژ هست كه من هنوز وقت نكردم برم تهران ببينمش
اگه رفتم عكس و وين ازش ميارم و آمار دقيق ازش!!!!
اما كسي كه بهم گفت ايم فروشه آدم مهم و بسيار بسيار خوبي هستش كار خودش بازسازي اتومبيل آمريكايي هست و اين پونتياك برا دوستش هست!!!!
من فردا بهش زنگ ميزنم و دقيق تمام اينها رو كه فرموديد ازش ميپرسم
تشكر...
سلام
بچه ها اينو ببينيد!!!!!:18::18::18::18::18::18::18::18:: 18::18:
همه فشارها كنار زخم اين از همه بد تره منبع (تي تي)
روزناه همشهري اپ 17 خرداد 89
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين همه ماشين رفته طرف يه دج چارجر 73 كه يكي از با ارزش ترين ماسل ها هست.....تازه اين عكس رو محمد خودمون گرفته!!!!!!
عجب نفهم هايي پيدا ميشه!!!!!
تشكر....
سلام دوستان .
نام ، مدل و مشخصات اینو کسی میدونه ؟ عجب محشریه ... میشه گیرش آورد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماشین دوج الان باید دست فروشنده های اصفهانی باشه و اگه اشتباه نکنم محمد گفت حدود 4.500 فروخته شده...
نویسنده ی این قسمت از روزنامه ی همشهری انقدر با خودش درگیره که حتی به مدل موی گربه های خیابون هم گیر میده.. بعضی حرفاش درسته ولی اصلا از این کار اش خوشم نیومد..
حالا اگه بری از خود نویسنده بپرسی این عکس مال کجای ایران هست ، جوابی واسه گفتن نداره ها..... اصلا نمیدونه این ماشینه چی هست ؟!!! فقط واسه پر کردن مطلب یه چیزی تو نت پیدا کرده و چپونده تو روزنامه
===============*******************++++++++++++++++ ======
اینجا کسی طرفدار مدل های ماشین (همون اسباب بازی، ولی خیلی طبیعی تر) هست؟؟
من بد جوری این ماشین چشمم رو گرفته.. باید یه روز برم دنبالش.. فکر نکنم از اینا تو تهران پیدا بشه.. احتمالا باید با کیفیت پایین تری پیداش کنم...
نظر شما راجع به این ماشین ها مدل چیه؟
مقیاس 1:18 (طول ماشین حدود 25 سانت)
[HTML]http://www.diecastmodelswholesale.com/servlet/the-4219/1968-Chevrolet-Camaro-Street/Detail[/HTML][HTML]http://www.diecastmodelswholesale.com/servlet/the-5127/1969-Chevrolet-Camaro-Yenko/Detail[/HTML]
متاسفانه تریبون این شخص نویسنده روزنامه همشهری یکطرفه است و کسی نمیتونه جواب درستی به او بده..اگر راهی هست که دعوتش کنید اینجا و چند کلمه حرف حساب بگه و بشنوه بهتره..حداقل میتونست با یه جستجوی ساده اینترنتی مشتاقان زیاد این خودروها را ببینه و البته تصمیماتی که در مورد این ماشینها گرفته شده تا دیگه از بین برده نشوند..
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر مشتری...
جناب مرد خسته.
این مدلهایی که شما نشان دادید واقعا زیبا هستند.و البته معمولا آنها را بصورت حرفه ای میسازد و یا مونتاژ میکنند.
معمولا آنها را Diecast Model Car مینامند.
سایتهای زیادی در مورد آنها هست و حتی در ایران در بعضی کلوپهای اینترنتی و فرومها افرادی را دیده ام که بصورت بسیار علاقه مندانه و حرفه ای در این مورد فعالیت میکنند و با هم تبادل اطلاعات دارند..درست مثل ما در مورد خودرو.