ورژنش 3.9ـهنقل قول:
ورژنش 3.9ـهنقل قول:
اون کار ها رو کردی؟
ورژن 3.9؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدونی کدوم ورژن رو میگم؟ اونی که با چهار تا 0 بهت میده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
یه مشکل توی نصب بازیهای ngage پیدا کردم...وقتی بازی هارو تو فلدر ngage می ریزم میرم تو کلاینت بازی ها نصب نمیشه چند ثانیه preparing installation میده بعد از ان گیج میاد بیرون...در ضمن ایکون بازیها کم رنگ هستش
پچ رو من دو بار نصب کردم یه بار با تیک اول رو برداشتم دفعه بعد تیک دوم رو برداشتم یعنی مشکل از اینجاست...؟؟؟ گوشی....n82
دوست عزیز کلاینت ورژن 1345 دارید ؟؟؟نقل قول:
یکبار گوشیتونو ریست کنید و دوباره بازی رو نصب کنید ......
منم دیشب گوشیمو آپدیت کردم ...... وقتی دوباره اومدم کلاینت 1345 و بازیها رو نصب کنم ، همین مشکل شمارو پیدا کردم و مجبور شدم کلاینت 1318 بریزم .......
برای شما هم اگه حل نشد ، کلاینت 1318 بریزید ....... :46:
Legend جان تاریخ گوشیم که به روزه ولی این برنامه Secman اصلا روی گوشیم نصب نیست.
آها..چطوري آموزش رو انجام دادي كه Secman رو نصب نكردي؟ نصبش كن...:46:نقل قول:
آقا من این برنامه Secman رو نصب کردم ولی موقع اجرا که میگه برای نصب مدتی زمان میبره، Ok رو که میزنم از برنامه میاد بیرون هیچ Errorـی هم نمیده.
چیکار کنم؟
شما بايد installrootcert رو بزني...بعد كه نصب كرد..تمومه...نقل قول:
شاد باشي
برای n79 هم اين روش جواب ميده؟
بله..ولی باید با روش HelloOX هک کنید و لازم به ذکر است که:نقل قول:
نقل قول:
از مجموع 27 بازي كه تا كنون اومده...تنها حدود 10 بازي يا كمتر رو گوشي هاي شما عزيزان به صورت فول و كامل اجرا ميشه كه اون به علت نقص كرك شدن بازي هاست...باقي بازي به صورت تريل يا آزمايشي هستند كه شامل حدود 5% بازي هستند...