majid20 درست میگه.پیغام هشدار رو که دیدم بیخیال شدم و اصلا نصب نکردم.
" پرسپولیس " عزیز شما خودت تا حالا مشکل نداشتی؟
Printable View
majid20 درست میگه.پیغام هشدار رو که دیدم بیخیال شدم و اصلا نصب نکردم.
" پرسپولیس " عزیز شما خودت تا حالا مشکل نداشتی؟
من کل کاسپر اینترنت سکوریتی رو آنینستال کردم بطور کامل .
دوباره نصب کردم /
برای آی دی من رو هم Allow All قرار دادم .
ولی باز هم همون مشکل وجود داره .
نه آی دی من میتونه دانلود کنه نه فلش گت !
یعنی چی ؟؟؟؟؟
چرا اینطوریه ؟؟
چیکار میشه کرد ؟؟
:19:
pandemonium عزیز چى بگم والله :41: تا به حال یه همچین چیزى پیش نیومده بود (اونم در تاریخ!!!)
مشکلت از کاسپرسکى نیست بلکه احتمالا از ویندوز باشه
ببینم سیستمت به تازگى شدیدا آلوده نشده ؟
قبل از نصب کاسپر از چه برنامه امنیتى استفاده میکردى؟
براى اینکه 100% مطمئن بشى کاسپر مشکل نداره کافیه اول فایروال رو خاموش کنى بعد به نوبت یکى از بخش ها رو غیر فعال بکن (مثلا اول File-Antivirus رو خاموش کن و بعد با IDM چک کن بعد مجددا File-Antivirus رو فعال کن و به بخش دیگه برو و...)
سلام
آنتي ويروسم غير فعال شده علتش چيه؟ اينم عكسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقتي ميشه كه از Kaspersky ورژن 6 استفاده ميكنم.
چند وقتي هم هست كه نسخه 7 اون اومده.
آيا برم به نسخه 7 اين نرم افزار يا بهتره مثلا از NOD استفاده كنم.
با تشكر
:20:
با سلامنقل قول:
البته نسخه 7 تقریبا مدت زیادی است که عرضه شده
بله مسلما نسخه های 7 خصوصا kis7.0.1.325 بسیار بهتر از نسخه 6 است خصوصا نسخه 7 هوش مصنوعی بسیار بهتری نسبت به نسخه های 6 دارد - نسخه های 6 هوش مصنوعی بسیار ضعیفی داره-
در مورد مقایسه بین نود و کسپر هم می تونید به تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها سر بزنید و بر اساس نیازتون و نتایج تست ها خودتون انتخاب کنید
--- البته به این نکته توجه کنید فایروال موجود در اینترنت سکیوریتی کسپرسکی مطمئن تر از فایروال موجود در اسمارت سکیوریتی نود32 است-----
موفق باشید
نقل قول:
پانیشر جون من حتی عکس خودم رو کردم background کسپر خیلی هم حال می ده امتحان کنید
فقط برای اینکه مشکل زبان en نداشته باشید پوشه en orginal رو جایگزین کرده و بقیه زبان ه ار و پاک کنید
سلام دوستان کاسپر این دوتا فایل را به عنوان ویروس شناخته :20:. ایا این دو تا فایل ویروس هست؟!
پسوند فایلها dll هست من که فکر نکم ویروس باشه.دوستان توی کاسپر یه سرچ بزنن .
detected: Trojan program Trojan.MSIL.Dedem.q File: E:\bootrr\CryptLoad_1.0.4.rar/CryptLoad_1.0.4\plugins\rapidbolt.com.dl
l
detected: Trojan program Trojan.MSIL.Dedem.r File: E:\bootrr\CryptLoad_1.0.4.rar/CryptLoad_1.0.4\plugins\rs.dr.ag.0.dl
درود
دوستان نسخه نهایی 8 کی به بازار عرضه میشه؟
آيا تمام قسمتهاي KIS غيرفعال شده يا فقط قسمت Privacy Control؟ از چه زماني اين اتفاق افتاد؟ آيا برنامه خاصي روي سيستمتون نصب كرديد يا كار خاصي انجام داديد كه اين اتفاق افتاد؟ نرم افزار خاصي نصب كرديد؟ فايل مشكوكي را باز كرديد؟اطلاعات بيشتري در اختيار قرار بديد تا مشكل را با كمك هم بررسي و مرتفع كنيم.نقل قول: