خوب هزینه این کارشون چقدر میشه؟
Printable View
خوب هزینه این کارشون چقدر میشه؟
از هزینه اش اطلاعی ندارم . تو کاشان میدونم هزینه آنچنانی نداره .
سلام دوست عزیزمنقل قول:
آنچه مسلم است با این توضیحات شما امکان خرابی در مدیای هارد زیاد است . ممکن است هارد بدسکتور داشته باشد و یا خرابی در هد ها باشد . متاسفانه نمیتوانم کمکی بکنم که خود کاری انجام دهید بهتر این است به یک مرکز تخصصی تعمیر و بازیابی اطلاعات هارددیسک که به آن اطمینان میکنید مراجعه کنید .
در مورد آنکه شخصی گفته است کام سوخته باید عرض کنم بنده در طی این 14 سال یک همچنین چیزی نشنیده ام.
سلام.نقل قول:
این مشکل برای من هم پیش اومد.
ویندوزم رو عوض کردم و مشکل بر طرف شد.
نقل قول:
چرا همیشه سوالهای من می ره اون ته؟ میشه راهنمایی کنین . یک هارد 640 بلا استفاده مونده که یکی پیدا بشه بهم بگه چه نرم افزاری استفاده کنم که قابلیت پاز و سیو داشته باشه تا بتونم روزی 10ساعت هارد رو روشن بزارم تا اطلاعات رو بازیابی کنه. (هارد نیمه پر رو اومدم ازfat32 به ntfs تغییر بدم یک دفعه کنسل شد ، هارد هنوز پره ولی اطلاعاتی تو فولدرها نیست ، ریکاوری کردم ولی خیلی طول کشید ترسیدم هارد بسوزه کنسل کردم ولی مقداری از فایلها کامل برگشت)
اگر جای دیگه برای طرح سوال من میشناسین بگین
سلام دوست خوبمنقل قول:
برای بازیابی باید زمان بگذارید نترسید هارد نمیسوزد فقط یادتان نرود هیچ اطلاعاتی روی این هارد ذخیره نکنید در حین بازیابی با هر نرم افزاری اگر خواست روی همین هاردتان ذخیره کند کنسل کنید و در هارد دیگری اسلاعات بازیابی شده را ذخیره نمایید.
سلام دوستان
من هارد 7200.12 سیگیت هست از این مشکل دارا... یه روز که سیستم خاموش کردم دیگه detect نشد از سری مدل های ST3500418AS هست... یکی میگه مشکل از بایوس این مدل بود! اما اطلاعات من چی میشه؟ من دقیقا 2 تا هارد از این سری دارم! چی کار کنم که این مشکل پیش نیاد!! و آیا میشه با عوض کردن مدار هاردی که دیتکت نمیشه اطلاعات خوند؟
سلام
نگران نباشید حتی اگر ان مشکل که شما فرمودید پیش بیاید قابل حل است . در ضمن مشکل اصلی برای هارددیسک های 7200.11 پیش میاید که مشکا در فرم ویر است . میتوانید به سایت سیگیت مراجعه کنید در آنجا نرم افزار آپدیت وجود دارد و لیست هارد هایی که به مشکل بر میخورند لینک زیر هم میتواند به شما کمک کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاردم پوکیت
با برنامه acronis دیدم 5 مگیابایت خالیه گفنم اینم بیارم پارتیشن ساختم بد اضافه کردم به یه درایو دیگه دیگه هارد تعطیل شد داستانش زیاده خلاصه
الان چنتا از درایوامو نشون نمیده با لینوکس میتونم ببینمشون اما همینجوری نه
عکسم میزارم ببینید بهترین برنامه برای برگردوندنه پارتیشن چیه
من نمیدونستم مشکلم دقیق چیه ولی خب گفتم اینجا مطرح کنم :5:
الان چند روزه سیستمم مشکل پیدا کرده هر ویندوزی عوض میکنم بعد از یه روز خراب میشه توی windows memory diagnostics رفتم بعد زد marwale problems have detected نمیدونم این یعنی چی ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.