آقا به خودت نگاه نکن! شاید یه بدبختی هنوز چوبخطش استارت نخورده باشه :دینقل قول:
همه که تاپیک ترش رفته ندارن برادر :دی
(شوخی)
Printable View
آقا به خودت نگاه نکن! شاید یه بدبختی هنوز چوبخطش استارت نخورده باشه :دینقل قول:
همه که تاپیک ترش رفته ندارن برادر :دی
(شوخی)
ترش بالاترین رتبه رو تو تعداد تاپیک داره:دی 46,155نقل قول:
حالا جالب میشه طرف کلی چرت و پرت تو اونجا بنویسه بعد یکی از مدیرا انتقالش بده به جای قبلیش:دی
البته راس میگی اونی که تازه عضو شده معمولا باید با ماسه ها بازی کنه دیگه:دی که ترش نداره...
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
جناب آکوآ هوای همرو داره . نگران نباش:دی
سلام
اینجوریشو تا حالا ندیده بودم:18: :18: :18:
من تاپیک زده بودم و 4-5 تا جواب گرفته بودم
حالا دوباره رفتم تو تاپیک با کمال تعجب دیدم که قبل اون پستهایی که دیدم یه پست جدید اومده
مگه پست ها قبل یه پست یه پست دیگه میاد
اعضای جدید پست هاشون نمایش داده نمیشه تا تایید بشه توسط مدیریت.
یک دوست تازه وارد در تاپیک شما پست داده. پست نمایش داده نمیشده. دیگرانی پست دادن . بعد پست ایشون تایید شده.
چی شد؟!نقل قول:
شاید تاپیکتو منتقل کردن تو یه تاپیک دیگه...
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
خودشه...................نقل قول:
ممنون ولی چجوری بازش کنم
چیو میخواین باز کنین؟نقل قول:
سلام
یه مشکل دارم
هر صفحه برام حدوده 3 دقیقه طول میکشه تا باز شه
شما هم همین مشل رو دارید؟
نقل قول:سلام . برای منم همینجوریـــه ولی 3 دقیقـــه نـــه کمتـــر :20:
دیشبی هم سرعتش کنــد شــده بــود ، ...
موفق باشید!:40:
سلام نمی دونم جاش اینجاس یا نه ولی دو تا سوال داشتم
اولا میخواستم بپرسم چطوری میشه یه لینک قرار داد روی یه متن که تو پستمون می نویسیم . منظورم بصورت کد php و آدرس لینک نیست بلکه وقتی روش کلیک کنند برن به اون آدرس.آخه تو انجمنای دیگه دیدم این گزینه رو داشت ولی ویرایشگر اینجا نداره؟ سوال دومم این بود که وقتی یه جا تو یه سایت آپلود عکس یه عکسی آپلود میکنی میخوای بزاری تو انجمن اون سایتا 4،5 تا کد مختلف نشون میدن که نوشته، برای فروم ها ،برای وبسایت ها ، html code , bb code, لینک مستقیم ، hotlink, tumbnail هر کدوم یه چیزی نوشته اگه ممکنه بفرمایید کدوم برای چه موردی بکار میره و بجز از dirct link از کدوم دیگه میشه برای نمایش عکس در انجمن استفاده کرد و در چه موردی. ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنن.:11: