موجودیت بیگانگان از دید تاریخی ، دینــی و علوم جادو . آیا Aliens همان جنیان هستند ؟
(صحبت های بچه هارو خوندم . dashhosein38 / yuri 2010 / Mr.Crow / majid-ar /
nasim faza / Mohammad Hosseyn / Renjer Babi / raptor22 / saiiddz
/ bahareh_bus / seymour / Haj_Amoo / Shayan Arya / Cleeev
/ danielo / ufo-alien / MasterGeek / Soheil-Green / و البته خیلی های دیگر رو .
و واقعا فکر نمیکردم اینقدر متفکر داشته باشیم . چیزهای زیادی یادگرفتم .
و خیلی جالب بود این مطلب که هر سری یه ایده ای توشه و چقدر گوش دادن به ایده های دیگران باعث رشد میشه . واقعا خوشم اومد .
حدودا یک شمای کلی از بحث ها دستگیرم شد از اولین پست های تاپیک تقریبا 20 - 25 صفحه رو رندوم خوندم و چیزهای جالبی دستگیرم شد .
اما دوست داشتم یک دید تازه ای هم من به شما بدم . چراکه بسیار عالیه اینکه آدم دیدش رو نسبت به یک موضوع خاص عوض کنه . این باعث درک بسیار عالی میشه .
عرض کنم که حقیر راجع به مسائل علمی که در مورد نور ، ذرات ، جاذبه و کلا بحث فیزیک بود فعلا هیچ نظری ندارم . اما تقریبا برای درصد بالایی از دوستان خوبم که به نکاتی اشاره کرده بودند مطالب قانع کننده ای رو داشتم که جاش نیست ؛ بحث تو بحث میشه و این روزا کیبورد گرونه.
بگذریم . . .
دوست دارم وجود بیگانگان رو از دید تاریخی ، دینــی و علوم جادو بررسی کنیم.
دیدم یک سری دوستان موجودیت Alien رو منحصر به مسائل مادی میدانند . این شد انگیزه حقیر برای نوشتن به اصطلاح این مقاله (البته مقالک)
بسم الله . . .
__________________________________________________ ___________________________________
نه ، بچه ها . اشتباه نکنید.
موضوع خیلی فراتر از این حرف هاست . خیلی پیچیده تر از این حرف هاست.
البته غربی ها بخوبی از این سوژه استفاده های مالی برده اند . اما کسب در آمد نهم یا دهمین انگیزه اونها از این دروغ هاست .
اگه بخوام درباره کل اهداف و انگیزه ها و برنامه هاشون براتون بنویسم باید کلی متن تایپ کنم / که به درد ما نمیخوره.
چیزی هم که اینجا زیاده متن . دوست دارم بهتون چند تا کد بدم تا کسانی که باهوش و علاقه مند به کشف حقیقتند
چیزی دستگیرشون بشه .
فقط قول بدبد باهام بیاید. وتمام منابعی رو که معرفی می کنم با دقت ببینید و بشنوید.
یکی از استفاده های اونها استفاده سیاسی هست . مثلا با دروغ بزرگ جنگ ستارگان شروع میشه که باعث شد تا شوروی تمام بودجه ای رو که فراهم کرده بود تا به صنعت نان خودش اختصاص بده به قسمت تسلیحات هسته ای واریز کنه . هنوزم که هنوزه اگه آمریکا یکم تو قراردادهای خودش کوتاهی نشون بده کار شوروی به گره میخوره . به قولی از گشنگی میمیرن . البته الان دیگه روسیه میشه گفت از زیر این خفت بیرون اومد اما به چه قیمت ؟ به قیمت چند سال ؟
بیاید بحث رو از رفتن به فضا شروع کنیم . خیلی قشنگه .
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
<( يَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانْفُذُوا ۚ لَا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ )>
(الرحمن 33) (معنی دقیقش با خودتون)
قرآن به صراحت می فرماید اگر قدرتی دارید از زمین و آسمان ها و از سلطه خداوند خارج شوید
و البته هرگز نمیتوانید چون نیرویی عظیم میخواهد و آن در اختیار شما نیست ...
اینجا خدای متعال راجع به موشک ماهواره بر و فرار از جاذبه صحبت نمیکنه . راجع به چیزی مهمتر میگه که توی
مقاله ی زیر اشاراتی بهش میشه . (1)
حدود 16 سال پیش بود که خانمی مقاله ای تنظیم کرد با عنوان " بزرگترین دروغ قرن : سفر به ماه "
در این مقاله اینقدر به قول خودمون سوتی از NASA گرفت که هیچ حرفی برای گفتن نموند . اگه الان سرچ کنید تو اینترنت به باقالی آباد هدایت میشوید . از ترس اینکه کسی چیزی بفهمه . هیچ اطلاعات صحیحی در دسترس قرار نمی گیره . از اونطرف تلوزیون ما هم که باید در راه اسلام و خدا و علم روز و حقیقت باشه و بیاد سطح اطلاعات مردم رو ارتقاء بده خدا خیرش بده کلاّ تو فاز عمو پورنگ و مدیریت پارک و ایناست . پس از اونجا هم نمیشه فهمید . متن کامل مقاله رو گذاشتم که توصیه میشه بخونید مفید و جالبه .
کد:
forum.p30world.com/ showthread.php?t=432455
(2)
کد:
http://phpbb.maghsad.com/astronomy/topic-t4381.html
مطلب دومی که میخوام راجع بهش بنویسم مربوط میشه به مصر باستان . چرا علائم این موجودات بیشتر در مصر باستان دیده میشه ؟
( نمیگم فقط در مصر چون شاید در جای دیگری باشه و از دید حقیر خارج بوده )
اصلا یه یک چیز دقت کردین ؟ یکی از عجایب هفت گانه که در مصر هست چیه ؟ احسنت همه حفظ اند .
تمدن مصر باستان به شدت علاقه مند به استفاده از اشکال و تاریخ نگاری بوده است . به این معنا که اگر جناب Farah (فرعون ) به مستراح هم میرفتند یه آثاری ، سنگ نوشته ای چیزی ثبت میشده که مدارکشم موجــوده !
امــّـــا ! امـــّـــا !
چرا راجع به بزرگترین ساخته دســت بشر ( اهرام ثلاثه ) هـــیچ ! تکرار میکنم هیـــچ نوشته ای موجود نیست ؟
آیا جای سوال نداره ؟
چند وقت پیش داشتم یه سریالی رو نگاه میکردم به اسم Arrivals (ظهور دجال) . کسانی که دیدند میدانند و کسانی که ندیدند باید ببینند تا بدانند .
در این سریال 51 قسمتی راجع به گروهی صحبت میشه که این روزها دارند تو دنیای ما همین دور و ور ما به شیطنت میپردازند . جالب تر اونجاست که میخوان در آخر الزمان New Farah ( فرعون نو ) رو به جهان حاکم کنند .
از خودم پرسیدم اینا چه ربطی به فرعون دارند ؟
دیدم نه بابا مثل اینکه قضیه خیلی پیچیده تر از اینهاست!
اینا اصلا خودشون فرعونیند ! به قول استاد رائفی پور : تابحال از خودتون سوال کردید چرا 1/5 آیه های قرآن راجع به اسرائیل ( بنی اسرائیل ) صحبت کرده است ؟ (1/5 یا 1/7 اشتباه از بنده است) خیلیه ها !!!
رفتم جلوتر
دیدم یکی از علامت های معروف مصری Ra معروف به اشعه (خدای خورشید) Ray ، موجوده !!! که تو سریال حضرت یوسف هم ملاقاتش کردین.
همونطور که در شکل میبینید R برعکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این نماد که اینروزها مورد احترام قرار میگیره یک چشم مشاهده میکنید . (اینو داشته باشید)
اما این تک چشم رو جای دیگری هم میبینید :
روی دلار های امریکا . و بیچاره مسیحیان (3)
اما شما تک چشم رو از جای دیگری هم میشناسین .
یادتون نمیاد ؟ دجال ؟ همون کسی که قراره با آقامون ... امام زمانمون ... بجنگه .
بذارین بهتون بگم . طرفدارهای سپاه شر از مدت هاست دارن خودشونو برای زمان ظهور آماده میکنند . از زمان فراعنه .
برات عجیبه که دارند از اون موقع کار میکنند ؟ معلومه که عجیبه . چون تلوزیونت چیزی نمیگه . چون تو نباید بدونی .
تو باید برای قیمت بنزین و نون با همشهریات بجنگی.
میدونی کنار کعبه ، روی برج ساعت ، تک تیر اندار وایساده ؟ چرا ؟
چون میدونن کسی که قراره بساطشونو جمعکنه از اینجا میاد . ازکنار کعبه .
باورت نمیشه اینایی رو که میگم ؟ مدرک دارم. میخوای بدونی ؟ پاورقی (4)
بحث در مورد اسرار دلار و بحث دشمن شناسی دینی رو به شما موکول میکنم .
خستتون کردم . عفو میکنید دیگه .
--------------------------------------------
اگر تا اینجای بحث را آمده اید یک خسته نباشید مشتی به شما میگویــم . یه دلستری هم بزنیم با هم :7: /
ضمنا ورود به ماه رمضان رو به همتون تبریک میگم.:40: تا میتونید از این ماه استفاده کنید.
دیگه چیزی از بحث نمونده فقط 500 خط دیگه :31:
نه بابا شوخی کردم.
:20:
--------------------------------------------
بریم ادامه مطلب و انشاءالله جمع بندی .
کجا بودیم اصلا . آها UFO . یکی نیست بگه عمو اینجا تاپیک موجودات فصاییه ! چرت و پرت میگی . . . ؟
اما نه . میرسیم . اونجا هم میرسیم.
میخواستم راجع به رابطه همون گروه مخفیه صحبت کنم . همون که کارای شیطنت آمیز میکرد دیگه .
بزارید معرفی کنم بزرگشون رو :
.
.
.
.
.
.
.
جناب جورج واشینگتون، اولین رئیس جمهور ماسون (2) امریکا .
به عکس خوب دقت کنید . توی این عکس مطالب بسیار زیادی با شیطنت گنجونده شده که ما فقط با صفحه شطرنجی اون کار داریم .
چند تا مطلب رو سریع میگم و رد میشم . پس لطفا دقت ؛
بسم الله الرحمن الرحیــم
<( وَاتَّبَعُوا مَا تَتْلُو الشَّيَاطِينُ عَلَىٰ مُلْكِ سُلَيْمَانَ ۖ وَمَا كَفَرَ سُلَيْمَانُ وَلَٰكِنَّ الشَّيَاطِينَ كَفَرُوا يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ وَمَا أُنْزِلَ عَلَى الْمَلَكَيْنِ
بِبَابِلَ هَارُوتَ وَمَارُوتَ ۚ وَمَا يُعَلِّمَانِ مِنْ أَحَدٍ حَتَّىٰ يَقُولَا إِنَّمَا نَحْنُ فِتْنَةٌ فَلَا تَكْفُرْ ۖ فَيَتَعَلَّمُونَ مِنْهُمَا مَا يُفَرِّقُونَ بِهِ بَيْنَ الْمَرْءِ وَزَوْجِهِ
ۚ وَمَا هُمْ بِضَارِّينَ بِهِ مِنْ أَحَدٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ وَيَتَعَلَّمُونَ مَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنْفَعُهُمْ ۚ وَلَقَدْ عَلِمُوا لَمَنِ اشْتَرَاهُ مَا لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ خَلَاقٍ ۚ وَلَبِئْسَ مَا شَرَوْا بِهِ أَنْفُسَهُمْ ۚ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ )>
( بقره 102 ) ( روی معنیش حتما کار کنید )
موضوع از این قراره . زمان حضرت سلیمان اجنه به مردم رمز و راز جادوگری یاد میداند که باعث اختلاف بین زن و شوهر میشد . خداوند دو فرشته هاروت و ماروت رو فرستاد تا به مردم راه دفاع از خود را آموزش دهند .
اما اجنه بسیار شیطنت میکردند . پس خداوند کمک ایلیا را به سلیمان فرستاد تا سلیمان با انگشتر خود و البته انگشت سلیمانی خود بر اجنه تسلط پیدا کند .
از آن روز به بعد حصرت سلیمان جنیان را به سلابه کشید تا مسجد سلیمان (معبد سلیمان) را برایش بسازند .
اجنه از روی عقده ای که از آن روزگار داشتند سخت میرنجیدند . پس شیطان پرست ها نام گروه مخفی خود را Free Mason ary (فراماسونری ) نامیدند به معنای بنّا های آزاد . یعنی ما خودمون آزادانه معبد رو برای سلیمان ساختیم و این کار را دوباره خواهیم کرد. در همان جای قبلی . کجا؟ قدس
از اون زمان گذشت . بعضی ها لذتی که در جادو دیده بودند را نمیتوانستند فراموش کنند . پس دوباره به جادو روی آوردند .
پس از حضرت یوسف به شدت به سمت کابالا سوق پیدا کردند . (به علم جادو و جن گیری یهود کابالا می گویند.)
حضرت موسی دارای معجزه جالبی بود . معجزه حضرت به شدت شبیه جادو گری بود اما جادو نبود .
حضرت موسی حاضرین در جلسه را سحر نکرد بلکه به اذن خدا خلق به ذات کرد . یعنی او واقعا اژدها خلق کرد . هیبنوتیزم(یا همون سیمیا) نبود . (سحر در آیین اسلام و پیامبران گذشته حـــرام بوده و هست.)
بگذریم . . . موسی (ع) اونها رو ارشاد کرد ولی فرعونیان همراه نشدند پس مردم متدیت بنی اسرائیل رو برداشت و برد اونطرف نیل .و در روزی مشخص به کوه نور رفت برای معموریتی. اما وقتی از کوه نور برمیگشت به خاطر 10 روز تاخیر مصلحتی همه یهودیان را بجز برادر کافر یافت . خیلی عجیب بود . بابا اینها که همه با ایمان بودند حالا دارند . . . میپرستند!
( اونجاست که شاعر میگه :
یه جو زمین و ایــن همه شلوغی ؟ این همــه دین و مذهب دروغین ؟
حقـیـقتا شـماها خیــلی پستـین خــر نباشین گــاو و نمیپرســتین
خلیل جوادی)
پس اونها رو نفرین کرد و ازشون جداشد .
از اون به بعد یهود بدبخت ترین قوم روی زمین شد چراکه این مقدّر الهی ست . قبول نداری ؟ مثال بیارم برات ؟
کدوم قوم امام زمانشون رو طلب کردند بعد بهش پشت کردند ؟ اولیش یهود ه . یکی دیگه هم هست . یه زمانی گفتند امام بلند شو بیا که روزگارمون سیاهه . اومد چون تو نامه نوشته بودند تو امام زمان مایی پس وظیفه شماست که برای رهبری بیایی . امام راهی شد . اما اون نا مردما تا اومد زدن کشتنش !!! با 72 یار با وفایش . دارم راجع به ملت عراق صحبت میکنم . شما بگید ملت عراق از زمان بعد از حضرت علی (ع) و بخصوص بعد از امام حسین (ع) آیا روز خوشی دیدند ؟ این مقدر الهی ست ؛ هر ملتی که امام زمان خودشو طلب کنه و بعد درمقابلش دست رد بزنه . . . بله .
بگذریم . . .
دلشون سنگ شد همونطوری که قرآن میگه . طوری شد که توی یک روز 40 تا پیامبر الهی رو سر بریدند.
حضرت زکریا رو گذاشتند تو یه درخت تو خالی درخت رو از وسط ارّه کردند . اصلا یه سیستمی که بیا و ببین ! . .
باز هم برگشتند به همون کابالای لعنتی . رفتند سراغ جن گیری و جادو .
یکم از جن گیری براتون بگم خوبه / از علوم جادو یکی از آنها ارتباط با اجنه است و اینم بگم که تقریبا تمام علوم جادویی یه جوری مربوط به اجنه میشه .
به نقل از دکتر رائفی پور :" یه روز به یک روستایی نزدیکای سبزوار رفتیم . میگفتند یکی اونجاست که جنگیری میکنه .
رفتیم پیشش و . . . خلاصه آماده شد . دیدم یه کاسه آب آورد ، چند تا هم خرت و پرت ، یه دفعه چیزی درآورد که مو به تنم سیخ شد .
> صفحه شطرنجی < گفتم این چیه گفت "تا نبشه نمیه " تا نباشه نمیاد !
کارش و انجام داد و تموم شد جن عزیز هم تشریف آوردند و چیزهایی رو طلب کردند . که مهم نیست .
ببینم تابحال از خودتون پرسیدین چرا بین این همه چبز حروم فقط شطرنج بود که نگاه کردن هم بهش حرام بود ؟
مگه نگاه کردن به گوشت خوک حرامه ؟ مگه نگاه کردن به مشروبات حرامه ؟ "
نه . صفحه شطرنج چیزی توش بود که میتونست خیلی خطر ناک باشه .
و جالب تر اونکه ما میبینیم که امریکا و صهیونپیست چقدر جالب به مصر ، فراعنه ، خدایان دروغین در هند و از همه مهمتر به اجنه مربوط می شوند .
به عنوان یک مثال کوچک حادثه 11 سپتامبر از نظر خیلی اندیشمندان مسلمان یک مراسم اهدای قربانی به جناب شیطان بود . شیطان پرستان این ساختمون ها رو طبق برنامه قبلی ساختند ، خرابش کردند و به 2تا کشور مسلمان نشین بدبخت حمله کرددند . (مدرک میخوای ؟ میدم .) ( عراق و افغانستان) و متاسفانه این حمله تابحال 1،120،000 کشته مسلمان داشته .
بدتر از اون اینه که بالای 80% این کشته ها شیعیان هستند . (نمیخوام وارد بحث شیطان پرستی بشم که وقتش نیست )
اما خوبه که این مدرک رو از من به نقل از دکتر رائفی پور داشته باشید .
آلیستر کرآولی پدر بزرگ نا مشروع جرج W بوش (5) . یک کتابی نوشته که منتخبی از اون رو براتون میذارم .
" پس ای پیامبر (شیطان به آلیستر کراولی ) . پس ای پیامبر برای من خون بریز . من خون اهل بهشت میخواهم . برایم خون بریز ."
در جایی دیگر از کتاب " سلام بر دوقلو های آورنده جنگ ، که جنگ را در سرتاسر ارکان جهان گسترش خواهند داد . پس برگه ها را از بالا به پایین و از چپ به راست تا بزن و سپس آگاه باش . "
ما هم برگه را تا زدیم و آگاه شدیم .
اما او نگفت برگه .. بلکه گفت برگه ها
شما می توانید حتی مراحل ریزش برج های دوقلو رو مشاهده کنید .
و البته چیزی که من میخواستم راجع بهش آگاهی بدم حضور و خودنمایی شیاطین در مراسم قربانی بود !
کد:
پس عبارت
( devil face in september 11 smoke )
رو در گوگل قسمت تصاویر جستجو کنید.
دو نمونه از وقایع رو میذارم.
کد:
به این سایت هم سری بزنید
http://www.thelivingmoon.com/43ancients/02files/Earth_Images_15_Smoke_Faces.html
1
2
3
شیاطین (جنیان ) به وضوح در این توطئه خود نمایی می کنند . :2:
و اما نتیجه گیری
مهم ترین قسمت یک مقاله نتیجه گیری اونه .
خیلی دوست داشتم بیشتر روی این پست وقت بذارم تا جون دار تر بشه اما فکر کنم 3 روز خوب باشه .
اول که میخواستم نتیجه گیری رو به عهده خود بچه ها بذارم اما صلاح دیدم یه اشاراتی بکنم که اطلاعات بالا خدای ناکرده نادیده گرفته نشه . اما در کل نتیجه گیری با شماست . فقط به یک شرط اساسی . شما بدون اطلاع از برخی مسائل نمیتونید نتیجه گیری موفقی داشته باشید .
اما قبل از اینکه دست به Reply بشین کمی تامل کنید . شاید مطالبی بود که عجیب به نظر میرسید .
شاید به بعضی مباحث اشکال وارده ! اما بدونید توی 17 صفحه A4 نمیشه تاریخ بشریت رو توضیح داد مخصوصا اگه بهم مرتبط هم باشن .
این پست فقط جنبه معرفی و البته توضیح مختصرانه برای آشنایی ابتدایی رو داشته .
پس لطفا ، لطفا این ویدئو های رو که در قسمت مراجع هست رو پیدا کنید و ببینید و اون وقت در صدد قضاوت بر بیایند . حتما اینکار رو بکنید . هدف اصلی من از اییجاد پست همین بود اصلا
ضمنا به کسانی که خیلی سریع و بدون مطالعه و بررسی منابع اعلام شده و فقط با پیش زمینه های ذهنی خودشون از مطالب این پست اشکال بگیرند پاسخی داده نمیشه .
چراکه هدف از ارسال پست نه کل کله نه برخ کشیدن یه سری چیزای دیگه . بلکه فقط افزایش میزان آگاهی عمومی . و انتظار میره سوالات جون دار و با بررسی مطالب معرفی شده وهمینطور با در نظر گرفتن دیدگاه این وری باشه . (یعنی تاریخی ، دینی ، جادو )
اما اگر در کل سوالی بود در خدمتم . بغیر از نتیجه گیری های خودم چون اونها از ذهن من و با اطلاعات ذهنی من و دید من تراوش کرده و میتونه از دید هر کسی غلط باشه .
مراجع :
1.
The Arrivals سریال / 51 قسمت / سازنده گان Nooreegaaa , Arachenar اگه اشتباه تایپی نباشه / Realease : YouTube / ترجمه توسط گروه بیداری اندیشه .
2.
سخنرانی آیت الله طائب پیرامون موضوع دشمن شناسی دینی که به مسائل مهم تاریخی میپردازد .
داستان از پیامبران یهود آغاز میشه تا حضور یهود در مدینه و حضور در ایران / همینطور اعلام علنی وجود کشور اسرائیل و البته موضوع جالب توجه انقلاب اسلامی تا همین امروز . / Realease : Rahpouyan Vesal / فایل صوتی
3.
فایل تصویری سخنرانی دکتر علی اکبر رائفی پور در جمع دانشجویان دانشگاه امیر کبیر
که به مباحث نماد گرایی و شیطان پرستی میپردازد . / realease : سال 87 حدودا البته
4.
فایل تصویری سخنرانی دکتر علی اکبر رائفی پور در جمع دانشجویان دانشگاه کاشان
که به مباحث روز و اینکه در مقابل این توطئه جهانی چه باید بکنیم میپردازد. / realease : برج 2 سال 90
مراجعی که به شما معرفی کردم دارای مطالب بســیار عمیق و با ارزشی است .
اگر بخواین میتونم به غیر از مورد دوم باقی رو خودم هم به دستتون برسونم.
اگه استقبال بود میگم چجوری .
ضمنا اگه در ارائه مطالب کم و کاستی بود دوستان میبخشند . منابع و روایات حقیقی هستند .
شاید بنده در تایپ و انتقال مطلب حسی برخورد کرده باشم/
__________________________________________________ ______________________________________________
( و اما نتیجه گیری حقیر )
با بررسی تاریخ به چند نتیجه جالب می رسیم .
1. سردمداران بریتانیا و امریکا و البته اسرائیل ادامه نسل و فرهنگ فراعنه از مصر هستند . ( به عنوان نمونه ازدواج های خانوادگی در این فرهنگ مرسوم است.بنا به دلایلی .)
2. اکثرهم جنپرست و پیرو تفکر کابالا هستند . چون آنها ماسون هستند .
3. موجودات به اصلاح فضایی فقط در تمدن مصر و کشور امریکا و بعض نشانه هایی در خدایان هندی دیده شده اند .
پس میشه نتیجه گرفت اون موجودات فضایی نیستند بلکه فقط و فقط مربوط به همین اقوامند . از آنجایی که این اقوام شیطان پرست هستند . (البته منظور از اقوام بیشتر روی بزرگان اشاره داره تا مردم)
و رابطه این اقوام با جنیان سالهاست که ادامه داره به قولی با هم بده بستون دارند .سالهاست که با هم کار میکنند ، به هم کمک میکنند تا 2 چیز عملی بشه .
الف) شیطان وقتی از درگاه الهی اخراج شد قسم خورد (به عزّتت قسم خدا همشون و اغوا میکنم ) اول یه کاری میکنم به تو سجده نکنند ؛ دوم کاری میکنم به من سجده کنند. (شیطان پرستی )
ب) زمینه سازی برای حکومت جهانی دجال (ضد مسیح یا Anti Christ )
و همه کارشونم با همین صفحه شطرنجیه .
اما جالبه که در دین ما + حرام بودن بازی نگاه کردن هم حرام بوده . تاچندی پیش.(6)
می توان گفت Alienی که ما با آن چشمان خاصّش میشناسیم از نوع جن است و جزو نقشه های تاریخیست چون بسیار از همین سوژه سود سیاسی و اجتماعی بردند .خیلی . و اگر اینها فضایی بودند باید مثلا یه چینی هم اونا رو میدید . و اصلا از فضا نیست .
البته خودم با توجه به اطلاعات ( کمی ) که از فضا دارم حدس میزنم موجودات دیگری به غیر از انسان باشند که صد البته رتبه شان از انسان پایین تر است . چراکه در جمله " انسان اشرف مخلوقات است " هیچ محدودیتی ذکر نشده پس میتوان گفت در کل جهان انسان اشرف است . (7)
خلاصه مطلب اینکه اونها همیشه قصد داشتند مارو از هدف اصلی مون دود کنند حتی با فرا فکنی و شلوغ بازی ذهن مارو از تمرکز روی مسائل پیرامونمون دور کنند .
چه بسا همین الان شیطان تو ذهن شما در مورد مطالب بالا داره دری وری می بافه که زود قضاوت کنید .
__________________________________________________ __________________________________________________ __
اگر شما تا اینجای مطلب را خوانده اید به این معناست که بدنبال کشف حقیقت هستید
اما بدانید شما فقط 2/3 راه رو آمده اید . برای ادامه باید به مراجع معرفی شده سر بزنید .
بالا خره تموم شد .
اوووف
عجب زمانی هم تموم شد .
بچه ها من یه سر میرم بیمارستان انگشتامو تعویض کنم .
البته بیشتر چشمم آسیب دید + مغرم . اینقدر از هارد مغزم خوندم کپ کرده قیج قیج میکنه . یه سر باید به تاپیک سخت افزار /تعمیرات بزنم . :31:
در ارائه مطالب این مقاله سعی شد به هیچ شخصی توهین نشه .
در مقابل انتظار میرود لحن ایرادات عزیزان کوبــشی نباشد .:13: ما همه با هم برای یک حقیقت میجنگیم .
به امید ظهور
آنان که علی خدای خود پندارند / کفرش به کنار ، عجب خدایی دارند
:11:
یاعلی /
______ پاورقی __________________________________________________ _____________________________________
1) (دو دلیل کوچک فیزیکی و نه قرآنی: حضور در خارج جو نیاز به یک سیستم خنک کننده داره که فعلا این تکنولوژی رو ما نداریم . به دلیل اینکه در معرض پرتو های آسمانی بویژه خورشید قرار میگیره و دمای اون بتدریج افزایش پیدا میکنه . مثلا فرض کنید بعد از 1 ساعت دما به 400 رسیده ، البته بچه های فیزیک بیشتر اطلاع دارند از این اعداد . :20:
برای بلند شدن از سطح مثلا ماه به یک مقدار نیروی مشخص نیاز داریم . این نیرو از کجا تامین میشه ؟ و چطور کار میکنه .
2) طرف 16-17 سال پیش یه مشت سوتی از NASA گرفته با کلی دعوا مرافه به اثبات رسیده . تازه فیلمشم ساختند . حالا یکسری از بچه ها با دیدن این مقاله شروع به طرح سوالات ابتدایی میکنند که کاملا مشخصه . بدبختی نی ؟ البته تقصیر از بچه های خوب اینجا نیست . مشکل از رسانست . قضیه همون عمو پورنگ و . . . ایناست . ضمنا عزیزانی که به مقاله ایراد گرفتند لطف کنند به یار دیگه اون رو با دقت تمام بخونند و سعی کنند به سوالاتی که در اون مطرح شده پاسخ بدهند . اینطوری به جواب میرسند.
3) مسیحیان از این رو که دولتمردانشان همگی ماسون بوده و جناب شیطان را پرستش میکنند گرفتار این فتنه شوم شدند .
تاجایی که از روی نادانی برای کارهای عبادی دین خود در روز خورشید به کلیسا میروند . Sun Day
4) ( میتونید سخنرانی های استاد رائفی پور رو در دانشگاه امیر کبیر داخل اینترنت پیدا کنید. این کار را بکنید)
اونجا اکثر سوالاتتون پاسخ داده میشه / اگه نشد جلسات دانشگاه کاشان رو هم حتما بگیرید ببینید . اونم یجورایی واجبه . البته اگر دنبال حقیقت باشین.
5) george W bush grandfather Aleister crowley رو در You Tube سرچ کنید اعترافات خود بوش رو میتوانید با کمی جستجو پیدا کنید . در آنجا بوش افتخار میکند که ایشون پدربزرگ یدکی شون هستند . اصل نبوده ایشون.
اگه فیلتر نبود لینک اصلیش رو میگذاشتم .
ضمنا اینکه ایشون (اگه اشتباه نکنم) داخل هرم رفته و با جن خاصی ملاقات داشته چیز عجیبی نیست .
اینها زیر هرم خیلی کارها میکنند . و از قدیم کارشون بوده . سریال ظهور دجال رو ببینید .
6) اینکه شطرنج وسیله قمار بود درست ، بازی کردنش هم حرام .اما چرا نگاه کردن بهش حرام بود ؟ مگه به گوشت خوک نمیشه نگاه کرد ؟ اینکه نگاه کردن به صفحه شطرنجی و به زبان آوردن بعضی کلمات باعث Connect شدن به چیزای خطرناکی میشه . میشه دلیلش رو گذاشت روی حکم دوم که نگاه کردن به آن هم حرامه .
البته رابطه بین این دومی رو به شکل یک حدس قوی بیان میکنم و اطمینانی ندارم . اما مطمئنّم اسلام کامل ترین دینه . به نقل از دکتر علی اکبر رائفی پور .
جالب اینجاست که دین ما سریعا برای هر مشکلی یک dll میسازه و اونو به Firewall متصل میکنه . تا کسی در اون خطر نیوفته . مثل مثال شطرنج .
الانم که دیگه کسی نه با صفحه شطرنج قمار میکنه و نه جن گیری خب طبیعیه که یه فدراسیون هم براش میزنن.
7) انسان در اینجا به منظور انسان کامل است که با بنی آدم فرق دارد ! انسان کامل اشرف مخلوقات است.
میبخشید لینک اصلی رو گم کردم !!!
کد:
http://www.jawab.ir/qa/چرا-خداوند-انسان-اشرف-مخلوقات-نامیده-است