صب CFW 3.80 M33 فقط از طریق wiFi امکان پذیر خواهد بود.
یعنی اینکه باید مودم wireless داشته باشید . تازه update کردن اونم با کلیدردسر
منبع ----------
منبع اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صب CFW 3.80 M33 فقط از طریق wiFi امکان پذیر خواهد بود.
یعنی اینکه باید مودم wireless داشته باشید . تازه update کردن اونم با کلیدردسر
منبع ----------
منبع اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شك دارم ... اينجوري باشه
منم شک دارم ولی اینجوری نوشتن دیگه . برای من که مشکلی پیش نمیاد برای دوستان گفتم من ک دقیقا تا دو هفته دیگه مودم وایرلسم از دوبی میرسه.
واسه من 3.71 هستش اما گزینهTheme را نداره. می شه خودم ایجادش کنم؟نقل قول:
اره خودتون یه پوشه به همین نام داخل ÷وشه psp بسازید.
apoosh جان POP رو رد کردی یا نه؟
بعدم من برای اون rar ها یه راه به ذهنم میرسه:فایل ها رو Unrar کن،بعد بریزشون روی یه CD و از اون CD ایمیج بگیر.مطمئن نیستم کار بکنه...
كار نمي كنه اينجوري من قبلا تست كردم !نقل قول:
apoosh جان POP رو رد کردی یا نه؟
بعدم من برای اون rar ها یه راه به ذهنم میرسه:فایل ها رو Unrar کن،بعد بریزشون روی یه CD و از اون CD ایمیج بگیر.مطمئن نیستم کار بکنه...
pop را که نشد رد کنم. هرکاری که می کنم ضربه را می زنه به شونه های غوله و هیچ جونی ازش کم نمی شه. من خودم استاد بازیهای کامپیوتری هستم اما نمی دونم چرا اینرا نمیشه رد کرد! شاید ایراد از بازی باشه. دیگه گیجم کرده و پاکش کردم. از راهنماییت هم ممنون...نقل قول:
چند توصيه ايمني براي كار با فلش:
1_از فلش 0 وفلش 1 و فلش 2 هميشه بك آپ داشته باشيد
2_قبل از هر كاري با فلش 0 باتري را كانورت كنيد و كرنل رو از روي 1.5 برداريد تا بتونيد در صورت بريك شدن از دارك الكس يونيورسال آنبريكر استفاده كنيد
3_از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه استفاده از Dark_Alex's Universal Unbricker ياد بگيريد و فايل هاشو بسازيد ودر كامژيوتر داشته باشيد تادر صورت بريك شدن از آنها استفاده كنيد و مموري رو بسازيد
4_به هیچوجه فایلهای flash 0 تان را برای ریخت تم پاک نکنید و فقط فولدرهای تم را در flash 0 تان کپی کنید !!!
5_از تم هايي استفاده كنيد كه بقيه هم سالم بودنش را تاييد كنند
چند توصيه ايمني براي كار با فلش:
1_از فلش 0 وفلش 1 و فلش 2 هميشه بك آپ داشته باشيد
2_قبل از هر كاري با فلش 0 باتري را كانورت كنيد و كرنل رو از روي 1.5 برداريد تا بتونيد در صورت بريك شدن از دارك الكس يونيورسال آنبريكر استفاده كنيد
3_از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نحوه استفاده از Dark_Alex's Universal Unbricker ياد بگيريد و فايل هاشو بسازيد ودر كامژيوتر داشته باشيد تادر صورت بريك شدن از آنها استفاده كنيد و مموري رو بسازيد
4_به هیچوجه فایلهای flash 0 تان را برای ریخت تم پاک نکنید و فقط فولدرهای تم را در flash 0 تان کپی کنید !!!
5_از تم هايي استفاده كنيد كه بقيه هم سالم بودنش را تاييد كنند
6_هيچوقت از داخل xmb فلش 0 روصل نكنيد چون باعث بريك شدن ميشه (من خودم 2 بار اينجوري فول بريك كردم و دفعه اول 40 تومن دادم درستش كردن ودفعه دوم شانس آوردم باتري رو كانورت كرده بودم