ظاهرا یه تغییراتی دادن یا دارن انجام میدن
من که بجز 5.233 آی پی دیگه ای نمیگرفتم حالا برام 2.185 اومده و پینگش عالیه به طوری که بعد از مدت ها دارم بدون دی سی آنلاین میزنم:n33:
Printable View
ظاهرا یه تغییراتی دادن یا دارن انجام میدن
من که بجز 5.233 آی پی دیگه ای نمیگرفتم حالا برام 2.185 اومده و پینگش عالیه به طوری که بعد از مدت ها دارم بدون دی سی آنلاین میزنم:n33:
هیچ خبری نیست شهر امن امان است رفیق:n22:
دلتو خوش نکن هیچ خبری نیست ، همون وضع داغون قبلهنقل قول:
معمولا صبح ها پینگ به حالت عادی خودش برمیگرده (تا ساعت 11-12 ) ولی بعدش دوباره پینگ میشه 320 + تایم اوت شدید
نه همه شون. اون رنج 37.221.56-37.221.63 که روی گیت وی فری هست، اینجوری نمیشه. پینگش عالی میشه و پکت لاس نداره و سرعت هم کامل بازه.نقل قول:
مخابرات کلا برعکسه. روز که دانلود شبانه نیست، مدام قطع میشه.
ساعت 1 به بعد و طرفا 2 تا صبح طرفا 10 عالیه، سرعت کامل، پینگ بسیار عالی، بدون پکت لاس و بدون قطعی.
فکر کنم باز زیرساخت داره انگول میکنه مخابرات خوزستان رو.
این مشکلات هم بیشتر تو ساعات شلوغی زیاد میشه که نشون میده رنج IP کمه انگار. یکی از کاربرها رو قطع و IPـش رو میگیره و به یکی دیگه میده.
من دو ماهه که 2 مگ میگیرم
3 هفته اول سرعتم 400 تا 800 بود! رایگان سرعتم 400-600 بود
حالا روزا و شبا سرعت از 120 بالاتر نمیره!
اگه مشکل نویز بوده باشه اون سه هفته اول چی بوده پس
یه بازوکا بگیرم مخابرات خوزستان رو با خاک یکی کنم
دهن سرویسا
2.185جدید انداختن تو گروهمون
2.185هم هیچ مشکلی نداره کیفیتش عالیه
دوست عزیز من از وضع نسبتا خوبی که صبح ها تا قبل از ظهر توی شبکه مخابرات ایجاد میشه آگاهمنقل قول:
حرف من اینه که تا حالا 2.185 برام نیومده بود که اومد و کیفیتش اصلا افت نداره و بدون قطعی از یوتیوب فیلم استریم میکنه
تایید میشهنقل قول:
کلا گروهی که توشم فقط گروه 2.185هاست همش یا 2.185جدید اضاف میکنن یا یکی دیگه رو حذف میکنن انگار 2.185جدیدی که اضاف میشه اول برا من میاد بعد منتقلش میکنن به گروه دیگه:n02: کلا فقط 2.185میده خیلی عالیه
اره برای منم همش 2.185 میاد :n10:نقل قول:
بی شرفا شبانه را برداشتن.امروز دیدم نتم تموم شده تعجب کردم یک گیگ خریدم الان گذاشتم واسه شبانه دیدم داره کم میکنه!!!!!!