دوستان در کرج اوضاع چطوره؟؟ 9 مگی ها بگن خوبن یا بد؟؟
Printable View
دوستان در کرج اوضاع چطوره؟؟ 9 مگی ها بگن خوبن یا بد؟؟
اینجا عظیمه شب و روز اشغال از کرجی عظیمیه از پارس نگیر اشتباه منو نکننقل قول:
کسی هست که نامحدود از پارس انلاین داشته باشه و ترافیک مصرف منصفانش تموم شده باشه؟
بهم پ.خ بده کارش دارم.
یزاد خودتو خسته نکن !!! فکر نکنم کسی اینجا نامحدود داشته باشه !!!! درواقع فکر نکنم کسی مثل من انقدر ناقص العقل باشه که این همه پول بده برا نامحدود :دینقل قول:
مش حسین پس بگیر عملیات دانلود رو شروع کن تا سرعتت رو محدود کنن:n02:نقل قول:
هر وقت تموم شد اون اکانت رو تست کن:n09:
من چندبار شده که ترافیک مصرف منصفانهم تموم بشه و سرعتم کم بشه اما در حال حاضر تو این وضعیت نیستم! کمکی از دستم برمیاد؟:n13:نقل قول:
من 128 نامحدود داشتم که درست میگفت سرعت دانلودم معمولا حدود 100-150 کیلوبایت در ثانیه بود تا به 20 گیگ برسم (که البته الان اون 20 گیگ شده 10 گیگ و خیلی هم کمه!) وضعیت کلی از نظر قطعی بستگی به مرکز مخابراتیتون داره و از نظر پشتیبانی هم به نظر من بد نیست ولی عالی هم نیستنقل قول:
سلام دوستان. :n16:
من یه isp میخوام فقط واسه دانلود شبانه که بتونم با ۵۱۲ شبی ۱،۲ گیگ دانلود کنم، حجم روزانمو هم میخوام کم بگیرم، منطقم هم شهرریه. میشه راهنمایی کنید که این isp چطوریه؟ و نظرتون درباره بقیه isp ها چیه؟
ممنون.
1.2 گیگ خیلی حجم کمیه و میشه با ISP های دیگه هم این مقدار رو به راحتی دان کرد !!!نقل قول:
اگر منطقه شما از نظر یوزر و پهنای باند تو وضعیت خوبی باشه و خط شما نویز نداشته باشه سرعتتون تا 9 مگ باز هست و مثل بعضی از دوستای من میتونید هر شب 10 گیگ یا بیشتر دانلود کنید
اقا تو فکر ه====ک i=-s=-pپارس انلاین نیستسد؟
میگن که شدنی هستش؟؟؟؟؟؟:n13: