تلگرام از صبحی رو ایرانسل امتحان میکنم لود نمیشه
کسی این مشکل رو داره؟
Printable View
تلگرام از صبحی رو ایرانسل امتحان میکنم لود نمیشه
کسی این مشکل رو داره؟
برای من مشکلی ندارهنقل قول:
کلا امروز صبح فقط سایت و سرور های داخلی در دسترس بود از ساعت دو به بعد بهتر شد وضعیت...نقل قول:
الان تقریبا نرمال هست
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نقل قول:
ممنون از شما.
برا من عادی بود تقریبا قطعی نداشتنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
حالا که بحث تلگرام شد یه نکته ای رو بگم فایلهای تلگرام توی سرورهای متعددی هست گاهی از اوقات می بینید که یه فایل تلگرام سرعت خوبی نداره اما توی یه گروه دیگه فایل دیگری رو می گیرید سرعت بهتری داره در این صورت خیلی با گیرنده ها ور نرید چون چنین چیزی اتفاق می افته . بعضی سرورها بعضا دانلود خوبی نمی دن حالا مسیرش خوب نیست سرور شلوغه یا هر چیز دیگه در این صورت گاهی از اوقات با فروارد کردن اون به شخص یا گروه دیگه سرور اون جابجا میشه و سرعت اوکی میشه البته این در شرایطی هست که سرعت تک کانکشن به طور کلی اوکی باشه. البته سرور های تلگرام برای فیلمها حداکثر دو تا کانکشن tcp رو اجازه میدن و تک کانکشن نیستن
احسنت به ایرانسل
ساعت 22:50
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای شما هم این برنامه My Irancell نصف شبا ناخوش احوال میشه یا فقط برا من اینجوریه؟یبار میزنه به اینترنت وصل نیستین در صورتی که وصله،یبار میزنه رمزتون اشتباهه در صورتیکه رمز درسته و اصلا تغییرش ندادیم که بخواد اشتباه باشه.الان میخوام بسته فعال کنم مشکل اولی که گفتم وجود داره :n41:
کلا اینجورینه ساعت دو به بعد قبلش باید بسته بخرینقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم احتمالا زیاد پرسیده شده
اگه من 2 تا بسته 2 تا 8 بگیرم پشت سر هم دانلود می کنه یا باید ساعت 5 یه بار دیگه بسته بگیرم؟