چرا اینقدر زود حجم مصرف میشه :(((((
مخابرات خیلی دیرتر حجمش مصرف میشد:n27:
Printable View
چرا اینقدر زود حجم مصرف میشه :(((((
مخابرات خیلی دیرتر حجمش مصرف میشد:n27:
سلام دوستان یکی بگه شما ها هم این من هستید ؛ بنده از سایت Picofile خیلی با سرعت کم دانلود می کنم یک لینک هم براتون میزارم تست کنید
مشکل ینده این هست که ثبات سرعت دانلود از هر سایتی متفاوت هست مثلا بنده از سرور های --------- با سرعت کمتر دانلود میکنم مخصوصا شب ها یا Uploadbaz علت چیه ؟ به پشتیبانی هم که نمیتونم زنگ بزنم یک خورده گیج کننده!کد:http://s2.picofile.com/file/7775321933/Boardwalk_Empire_TakMovie.rar.html
نیازمند راهنمای شما هستم :n16:
سلام خدمت دوستان عزیز
من الان از سرویس شاتل 128 محدود دارم که هزینه هر ماه با ترافیک اضافی حدود 40000 میافته برام
میخوام نامحدود 256 پارس بگیرم که توی تعرفه ها نوشته 45000 با جایزه مصرف منصفانه که تا 20 گیگ سرعت 3 مگ میشه ( البته بعید میدونم همچین کاری رو انجام بدن)
از دوستان کسی تجربه استفاده داره ؟
آیا سرعت رو واقعا زیاد میکنن یا فقط تبلیغات هست؟
وضعیت کلی پارس انلاین چطور هست (از نظر قطعی ، پشتیبانی )
ممنون
شما اینترنت 100 مگی هم داشته باشی بازم سرعتت با پیکو فایل 20 کیلو هست ! به خاطر اینکه به سروراشون فشاری وارد نشه محدود کردن ! آپلودباز هم جدیدا اکانت رایگان رو 80 محدود کردهنقل قول:
شما یه لینک از ------ رو تست بزن ببین چطوره؟
دوستان مسیر نت شما کدومی یکیه ؟ عمان یا هند؟
سلامنقل قول:
برا من عمان !
2مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب هم ساعت 4 نت قطع شد و دانلودها پر !
از مشهدی عمان و انگلیسنقل قول:
دوستان سلام. نمیدونم جای این سوال در اینجا هست یا نه! ولی ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.
منم از پارس آنلاین سرویس میگیرم ولی وقتی با گوشی کانکت هستم و میخوام تو وایبر یا هر نرم افزار دیگه ای شبیه به اون عکس یا voice آپلود کنم نمیشه و به اصطلاح failed میشه. اینو با یه گوشی دیگه هم امتحان کردم نشد.
در حالی که وقتی با همون گوشی به مودم همسایه بالایی که از صبانت سرویس میگیره کانکت میشم به راحتی عکس یا صدا آپلود میشه!!
میخواستم ببینم ممکنه این مشکل از پارس آنلاین باشه؟؟؟!
احتمالش هست چون پارس نسبت به شرکتهای دیگه خیلی رو فیلترینگ حساس شده ومحدودیتهای زیادی اعمال کرده...شما یه بارهم با برنامه KaKao Talk امتحان کن ببین بازهم مشکل داره یانه؟نقل قول:
این دوستمون درست میگه پارس بسیاری از پورت های برنامه و بعضی از شیلتر شکن ها رو هم بسته.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk