سلام دوستان
چطور میشه سایت های میزبانی شده در آسیاتک رو پیدا کرد ؟
یکی از کاربرا تو چند صفحه قبل همین تاپیک یه لیست بلند بالایی داده بود ولی هرچی گشتم پیدا نشد .:n29:
ممنون میشم راهنمایی کنید
Printable View
سلام دوستان
چطور میشه سایت های میزبانی شده در آسیاتک رو پیدا کرد ؟
یکی از کاربرا تو چند صفحه قبل همین تاپیک یه لیست بلند بالایی داده بود ولی هرچی گشتم پیدا نشد .:n29:
ممنون میشم راهنمایی کنید
حتی بعضی مواقع روی گوگل هم Service unavailable مشاهده میشهنقل قول:
این مهندسین اسیاتک به علت کمبود پهنای باند مجبور شدن تمام درخواست کاربران رواز سرور خودشون که بیشتر حالت کش داره هدایت کنن و در صورت نبود کش یا درخواست و یا سرویس آنلاین لحظه ای بعد سویچ میشه روی پهنای باند اصلی
و تازمانی هم که اینجور سیستم و روشی رو اسیاتک داشته باشه باید عادت کنیم که بسیاری از سایت ها پیغام Service unavailable بدهند و با رفرش و یا گذاشتن یک علامت سوال جلوی ادرس درست میشه چون از حالت کش خارج میشه و در کل این کاربر هست که باید اذیت بشه
دقیقا - من حتی بعضی وقتا روی سایت های معروف ایرانی مثل دیجیکالا هم این پیغام رو دارم که با رفرش درست میشه !نقل قول:
حتی بعضی مواقع روی گوگل هم Service unavailable مشاهده میشه
نقل قول:سلامنقل قول:
باید اطلاعاتتون را بدید ثبت نام کنیم براتون / کاملا رایگان
سلام
دوستان عزیز شما هم با مشکل عدم متصل شدن به درگاه های بانکی و یا پیغام اطلاعات وارد شده صحیح نمی باشد مواجه میشوید؟
حتی سایت های زیر باز نمیشن
کد:Bitdefender.com
Central.Bitdefender.com
سایتش فعاله ولی با نت آسیاتک مشکل دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دومی اشتباهه.نقل قول:
لینک اولی واسه من تو همراه اول هم باز نمیشه(Gateway Timeout ) ولی با لیفترشکن میشه.
ممنونمنقل قول:
بله گویا آسیاتک جدیدا داره مشکلات مخابرات رو تکرار میکنه و میخواد کاربرانش رو فراری بده
اصلاح شدنقل قول:
متاسفانه قندشکن 20 اسپید هم کار نمیکنه!!
اصلا معلوم نیست آسیاتک چه بازی داره میکنه!!
یعنی وضع اسیاتک خوب نیست ارزش داره بیام اسیا؟
دو سایت مذکور با های وب و پارس هم باز نمیشن ولی در رابطه با درگاه های بانکی مشکلی نیست.نقل قول: