بگیم سرعت شبانه کمه کلا شبانه رو نابود میکنننقل قول:
Printable View
بگیم سرعت شبانه کمه کلا شبانه رو نابود میکنننقل قول:
الان دیگه فقط صفحه باز میکنه دانلود تعطیل شد حتی از سایتای ملی دیگه برید بخوابید:n02:
مثل این میمونه که تو کوچه خفتت کنند تو هم ساکت شی چون میترسی فردا بدتر از این شه.من این مردم رو میشناسم بشون رو بدی ازت سواری میگیرن.همین اول کار باید کولی بازی دربیاری تا حساب کار بیاد دستشون من فردا شکایت مینویسم اداره کل کشور.نامردای دزد.نقل قول:
پس یه جوری بنویس که تنظیم مقررات نگه بخاطر اینه که شبا همه دانلود میکنن یه عکس از ibs بزارید بنویسید که از وقتی night-2 رو اضافه کردن سرعتا شبانه رو از اکانتینگ محدود کردن و قبلا که فقط night بود سرعت شبانه محدود نبودنقل قول:
واسه من از ساعت 2:10 سرعتم 120 شد :n03:
همه دانلود میکنن چون پولش رو دادن مگه حق کسی رو خوردیم ؟؟؟.من نفهمیدم شما طرف مایی یا اونا؟اینترنت به این گرونی ؟برید تو فروم های دیگه مثل مشهد همه نصف قیمت خوزستان پول میدن و دانلود شبانه هم دارند .نقل قول:
برا من تا 2:05 سرعت 130بود بعد از 2:05 به بعد دانلود تعطیل شد الان فقط صفحه باز میکنه:n19:نقل قول:
برا اینکه شبانه رو حذف نکنن میگم تنظیم مقررات از کجا میدونه که مخابرات سرعتا رو از اکانتینگ محدود کرده؟اگه شما بگی سرعت شبانه پایینه که تنظیم مقررات نمیفهمه مخابرت چیکار کرده و میگه بخاطر ترافیک بالای شبکست و شبانه باید حذف بشه مخابرات هم که از خداشه شبانه رو حذف کنهنقل قول:
باید قضیه night-2 رو برا تنظیم مقررات توضیح بدید و عکسشو بفرستید که متوجه بشن قضیه چی بوده
2 مگ 5 گیگ
ساعت 2 و نیم
37.221.28
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف کنن خیالمون راحت بشهنقل قول:
در ضمن مخابرات کارش قانونیه میگن اینترنت شبانه یک ارزش افزوده است و با توجه نسبت یک به هشت اگر سرعتتون اومد زیر 32 میتونی اعتراض کنی !
تنها راه اینترنت خوب داشتن از ایران رفتنه :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]