دوستان توی قسمت پروفایل گزینه ای هست به نام چک کردن ایمیل. می خواستم بدونم چطوری می شه ایمیل از پارس آنلاین گرفت و آیا این ایمیل رایگان
هست یا هزینه ای برای آن باید پرداخت کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان توی قسمت پروفایل گزینه ای هست به نام چک کردن ایمیل. می خواستم بدونم چطوری می شه ایمیل از پارس آنلاین گرفت و آیا این ایمیل رایگان
هست یا هزینه ای برای آن باید پرداخت کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا وقتی ساعت 2 میشه سرعتها به این حالت در میاد،نقل قول:
512 روی 70 کیلو
یه مگ 120
دو مگ 230
البته من نمیدونم محدود کننده سرعت روی همه مرکزها اعمال شده یا نه به همین خاطر تا تست نشه قابل پیش بینی نیست.
نقل قول:
یه چیزی که من فهمیدم چون خودم دو مگ دارم و قبلش هم 128 داشتم اینه که متاسفانه هرچی سرعت بیشتر باشه بیشتر هم از حجم کم میشه چون اینا عمدا سیستمو به این حالت گذاشتن تا با سرعت بیشتر حجم مشترک زودتر تموم بشه واسه من تا یه سایت باز میکنم 20 30 مگ کم میشه !! در صورتی که با 128 نهایت یکی دو مگ میشد. الان با وجودی که روزانه 5 دقیقه مفید هم بیشتر از نت استفاده نمیکنم 10 روز نرفته 1.5 گیگ مصرف شده !!!
یا باید قید دانلود شبانه رو بزنید و 128 نامحدود بگیرید یا اینکه کلا وبگردی روزانه رو تعطیل کنید و دو مگ بگیرید. 512 به درد نمیخوره سرعتش پایینه شبا بیشتر از 70 نمیره البته در نهایت بازم هر مرکز به مرکز فرق میکنه و ممکنه اینطوری نباشه و سرعتا همه یکی باشن
سلامنقل قول:
ممنون از کمکتون
آره دیگه نمیدونم چی کار باید کرد من که میخوام برنامه بریزم صبح ها یه ساعت زودتر بیدار شم به جای ۶ ساعت ۵ پاشم و یه ساعت وب گردی کنم.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلامنقل قول:
نرم افزار netlimiter رو نصب کن.
باهاش میتونی سرعت اینترنت رو برای برنامه یا مرورگرهای خاصی که از اینترنت استفاده میکنه ( مثلا موزیلا یا کروم و.... ) محدود کنی.
سرعت رو بزار رو 64 یا 128 کیلوبایت.با همین سرعت فعلی میتونی اینترنت گردی کنی.فقط حجم کمتر استفاده میشه و عکس ها یکم دیرتر باز میشن.
نقل قول:
:O مگه چیکار میکنی حاجی؟؟؟؟
فیلم آنلاین میبینی زیاد؟
واقعا این پارس آنلاین به تمام معنا آشغال شده ؛ سرعت شبانه 256 و 1024 هیچ تفاوتی با هم نداره ؛ 1 مگ دارم 150 مگ تو کل ساعت رایگان از آپلود باز دانلود کرده :n25:
درود
دوستان کسی این پلن پارس آنلاین را تست کرده؟
POL-2048-3G
سرعت دانلود در ترافیک شبانه چند مگابیت است؟
تشکر.فقط یه سوال دیگه.شب در ساعات رایگان در شاتل از 1 تا 8 چند روز پشت سر هم دانلود کنی سرعتت بر میگرده روی 9 و8 و ...کیلوبایت ( 1 مگ دارم) میگن چون زیاد دانلود میکنی ما شیر میکنیم..نقل قول:
پارس انلاین که اینطور نیست؟ لطفا تا مروز جواب بدید تا من برم پارس انلاین ..
من الآن بیشتر از 1 ماهه که 2 مگ محدود دارم، شبی هم به طور متوسط بالای 5 گیگ دانلود رایگان داشتم، ولی هنوز که خبری نیست. تازه اگه محدود هم کنن میآد رو سرعت اسمی نه این که شیر فلکه رو ببندن. البته این وضعیت حالای منه. معلوم نیست 1 ماهه دیگه هم همین طور باقی بمونه یا نه. :n23:نقل قول: