خوب حالی به ECO ها داده ها.فکر کنم اون ECO office ها که 2 مگ بودن شده باشن 6 مگ :31:
Printable View
خوب حالی به ECO ها داده ها.فکر کنم اون ECO office ها که 2 مگ بودن شده باشن 6 مگ :31:
خیر تاثیری ندارهنقل قول:
85.15.1.10
85.15.1.12
شاید هم واسه این خبره :نقل قول:
تخفیف 20 درصدی شرکت ارتباطات زیرساخت برای فروش پهنای باند به تمامی عرضهکنندگان خدمات اینترنتی تعلق میگیرد.
کمیسیون تنظیم مقررات تخفیف 20 درصدی فروش پهنای باند را همگانی کرد
به گزارش عصر ارتباط، اگرچه مصوبه اولیه کمیسیون تنظیم مقررات مبنی بر 20 درصد کاهش قیمت فروش پهنای باند تنها به شرکتهای ارایهدهنده اینترنت پرسرعت به منظور کاهش شش تا هشت درصدی قیمت اینترنت برای کاربر نهایی ابلاغ شده بود اما تخفیف 20 درصدی از این پس شامل تمامی ارایهکنندگان خدمات اینترنتی میشود.
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/031596.html
نقل قول:
من دو خط تلفن دارم رو جفتشون adsl دارم رو یکی 512 اکو رو یکی دیگه 128 مخابرات
باید بگم درسته که مخابرات ارزونتره معطلی نداره واسه نصب و نامحدوده اما سرعت بین 10 تا 14 متغیره
واسه شاتل رو 60 دانلود میکنه و لی در کل اگه میخواید فقط وب گردی کنید و وقت واسه دانلود زیاد داری که مثلا یه فایل 10 مگی رو 15 ئقیقه ای دان کنید مخابرات واستون عالیه اما اگر وقت واسه دانلود ندارید یعنی میخواید سریع دانلود کنید شاتل مناسبه
اگر سوالی بود در خدمتم
سرعت اکو 128 دوباره اومد روی 17/18:دی
هیچی .
تاپیک مناسب رو پیدا کردم D:
مستند حرف بزننقل قول:
دان استریم کم شده مگه؟؟؟
دوستان مثل اینکه اونقدرا هم بد شانس نیستم :31: ساعت 12 سرویسم تغییر کرد به ART Home الان داره نامحدود حساب میشه ولی داون استریم و سرعت دانلود هنوز روی 140-150 :31::40:
سلام
بنظرتون با سرعت 250-300 از ساعت 1 الی 7 چقدر میشه دانلود زد ؟