بین ساعت 2 تا 8 از لحظه ای که اینترنت رو وصل کنی تا 3 ساعت بعد میتونی تا 60 گیگ بگیری .مثلا 2 تا 5 - 3 تا 6 - 4:30 تا 7:30نقل قول:
Printable View
بین ساعت 2 تا 8 از لحظه ای که اینترنت رو وصل کنی تا 3 ساعت بعد میتونی تا 60 گیگ بگیری .مثلا 2 تا 5 - 3 تا 6 - 4:30 تا 7:30نقل قول:
اگه من یه بسته معمولی ۱ گیگی داشته باشم و یک بسته ۱ ساعتی شبانه داشته باشم، وقتی که شب از ساعت ۳ تا ۴ دانلود داشته باشم کدومش استفاده میشه ؟
وقتی که بسته شبانه تموم بشه اتومات میره رو روزانه ؟
اگه نخام روزانه بلافاصله بعد از شبانه استفاده نشه (خابیدی دیگه یهو شبانه تموم میشه میره رو روزانه) کار خاصی باید انجام بدم؟ (روی مودم E3372 )
2 تا 8 از بسته شبانه استفاده میکنه . بسته شبانه تموم شه از حجم بسته اصلیت کم میکنه . برای اینکه شارژ خطت استفاده نشه راه هست ولی برای اینکه از بسته روزانت استفاده نکنه راهی نیست جز اینکه حواست باشهنقل قول:
اتفاقا دیروز نزدیک ۱۰۰۰ شارژ داشتم که بعد از تموم شدن بسته پیامش اومد ولی تا اومدم به خودم بجنبم همون ۱۰۰۰ تومنم مصرف کرده بودنقل قول:
چه راه کاری داره ؟
طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کن .نقل قول:
سلام دوستان تری جی ایرانسل در روستاها باند ---- میزان بردش چقدره؟
سلام دوستان
منم یه سوال مشابه دارم
بسته 6 تا 12 هفتگی و 100 گیگ 6 ماهه رو همزمان دارم حالا در ساعت 6 تا 12 ظهر استفاده کنم از کدوم کم میشه؟
از ۶ تا ۱۲ از همین بسته ساعتی استفاده میشه اما برای من گاهی از بسته اصلی مصرف میکرد شما واسه احتیاط یکی دوبار نت خاموش روشن کن تا بیوفته رو ساعتی.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سیگنال ضعیف اینجا
4g+
Sent from my SM-G935F using Tapatalk