از قسمت Option برنامه نوع اتصال (Connection Type/Speed) رو روی High Speed بزارید اوکی میشه. اگه سرعتتون بالا رفت نتیجشو بگید چون مثل اینکه برای خیلی از دوستان جواب دادهنقل قول:
Printable View
از قسمت Option برنامه نوع اتصال (Connection Type/Speed) رو روی High Speed بزارید اوکی میشه. اگه سرعتتون بالا رفت نتیجشو بگید چون مثل اینکه برای خیلی از دوستان جواب دادهنقل قول:
ورژن من 6.18 هست و رجیستر شده ولی در قسمت کانکشن ها های اسپید نداره . گزینه یکی مونده به اخر lan 10mb است و اخری other و کانکشن ها اخرین گزینش 16 هست.
سلام.یه سول داشتم فرق بین 512 و 1 مگ پارس انلاین. فردا میخوام خطمو تخلیه کنم از شاتل برم پارس انلاین بگیرم.تعرفه هاشو که نگاه کردم دیدم 512 ماهی 10 گیگ..فرق 512 و 1 مگ در روز زیاد نباید باشه.سوال اینه که در ساعت های رایگان فرق بینشون هست؟
نسحه باید 6.18 و Build number 9 or 10 باشه...Build های پایین تر فاقد این ویژگی هستند :n06:نقل قول:
لطفا جواب من هم بدید
ساعت رایگان سرعتتون اسمی میشه (البته این اتفاق چندروزیه که بخاطر گذاشتن سیستم محدود کننده سرعت افتاده چون قبلش پهنای باند آزاد بود بین مشترکین در شب و سرعت ها بالاتر)، تو روز هم تفاوت بین 512 و یک مگ محسوس هست شخصا تست کردم که میگم. البته همه چیز در نهایت بستگی به مرکز مخابراتی دارهنقل قول:
درست.توی روز فرقی نمیکنه. حلا با این اتقافی که افتاده یعنی سرعتشون در شب فرق کرده؟ مثلا 512 چقدر میشه و 1 مگ چقدر؟ من الان شاتل از ساعت 1 تا 8 100 مگ هم نمیتونم دنلود کنم.سرعت همش روی 8 کیلوبایت هست.چون محدودم کردن!نقل قول:
درست شد ممنوننقل قول:
سرعتم باید شب تست کنم اطلاع میدم
همه چیش بروزه مشکلم حل شدنقل قول:
واقعا ۳ گیگ حجم برا من کمه
دوستان بنظرتون چی کار کنم ۲ روزه ۲مگ محدود گرفتم و تا الان ۸ گیگ مصرف کردم( به جز ساعت رایگان)
خوبه ماهه دیگه ۵۱۲ با ۱۰ گیگ حجم بگیرم یا با همین یجوری سر کنم؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk