بلی. مرتب بدتر هم میشهنقل قول:
جواب اپراتور چی بود ؟نقل قول:
من سری پیش زنگ زدم پاسم داد تایم روز
تایم روز هم الکی چند تا تست روی سایت های اوکی زد که اره ما درستیم مشکل از خود اون سایت هاست :|
خر فرض میکنند ادم رو
Printable View
بلی. مرتب بدتر هم میشهنقل قول:
جواب اپراتور چی بود ؟نقل قول:
من سری پیش زنگ زدم پاسم داد تایم روز
تایم روز هم الکی چند تا تست روی سایت های اوکی زد که اره ما درستیم مشکل از خود اون سایت هاست :|
خر فرض میکنند ادم رو
چیکارش که معلوم نیستنقل قول:
یادتون بیاد 10-15 روز پیش بود یکی از این سردارها که مسئول نمیدونم چی چی بود گفت امریکا قراره 13 آبان اینترنت رو همراه تحریم قطع کنه
هر کاری دارند میکنند تهش میندازن گردن اون قضیه
ولی 2 روز پیش داشتم سایت ایرانی رو لود میکردم خطای سرور کش میداد که ISP شما از سرور کش استفاده میکنه و فلان و ... لود نمیشه. نکنه دارند تغییراتی توی این میدند ؟
فکر کنم از مرکز مخابراتی و مشکلات زیرساخت سمت شما باشه ، چون من مشکلی ندارم الان .
محتوای مخفی: Ping
یک چیز جالب که از شبکه شاتل فهمیدم این هست که بطور جالبی اجازه نمیدن پهنای باند سرویس مشترک هاشون کم بشه بعد از مدت طولانی وصل بودن مودم به دستگاه های اونها.
اکثر isp ها بعد از یکی دو روز که مودم مشترک متصل مونده باشه ، پهنای باند مشترک رو بطور خودکار کم میکنن و شاید به کمتر از یک سوم هم برسه و باید حتما DC بشن تا دوباره درست بشه ، یا بعضی دیگه از isp ها اصلا مودم مشترک رو در دوره های 24 یا 48 ساعته خودکار DC میکنن تا دوباره وصل بشه و وضعیت اوکی بشه .
اما از این چیزها روی شاتل خبری نیست و بطرز عجیبی کیفیت پهنای باند رو حفظ میکنن بطوری که توی این یکی دوهفته اصلا مودم رو DC نکردم و کیفیت خط همچنان بالاست.
نکته و مزیت جالبی هست که این سرویس دهنده داره ، واسم جالب بود گفتم بگم شما هم بدونید.
میگن!!!!!! یک کشور صهیونیستی :n02: با یک آی پی خاص :n08: به اینترنت ایران حمله کرده و از مجامع بین المللی پیگیری میکنیم :n31:نقل قول:
آی پی خاص هم حتما منظورشون 127.0.0.1 بوده :n09:
یه چند روزی هست شاتل برای باز کردن تعدادی از سایتها اذیت میکنه سایتها بالا نمیاد قبلا اینجوری نبود افتضاح شده
سرعت چند روزه پایین اومده . شاید به خاطر ..:n19: :n02:....امروز یکم بهتر شده
برای من سرعت دانلود و پینگ مشکلی نداره اما برای لود کردن سایتها بدجور مشکل داره 10 بار باید امتحان کنم تا شاید لود بشه
میگفت بیا با هم چک کنیم و کابل لن وصل کن و اینا.....نقل قول:
گفتم چی میگین برا خودتون تا قبل از این ساعت همه چی اکی هست از این ساعت ب بعد همه چی خراب میشه ( ک امروز دیگه ی بار شده ظهر تو محل کارم پینگ با 8.8.8.8 بود 1000 اونم پارس آنلاین ک از لحاظ پینگ تا جایی ک من دیدم تو ایران بهترین هست)
آخرشم قطع کردم گفتم ی سر ب خودتون بزنین همه اختلالها از سمت خودتون هست.
خواهشا همه زنگ بزنید اعتراض کنید و گرنه این قضیه ماندگار هست و میخوان بندازن سر آمر..یکا
Pinging 185.40.64.111 with 32 bytes of data:
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=112ms TTL=237
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=113ms TTL=237
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=112ms TTL=237
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=113ms TTL=237
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=104ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=103ms TTL=50
4.2.2.4 روی 90 هست امروز یکم بیشتر شده و این ارقام با سرویس گیم بدست اومده ...
یه سوال من به fmc تغییر سرویس دادم آپلود بوی جز 500 سایت حساب میشه ؟
تایید ، مخصوصا با سایتهای https مشکل داره.نقل قول:
هنوزم مشکل حل نشده معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن
بازی کلش آو کلنز روی شاتل و ایرانسل به مشکل خورده
خیلی وقت ها باز نمیشه ، روی صفحه لودینگ اول بازی گیر میکنه یا اینکه بعد از ورود به بازی ارتباطتش قطع میشه و باید از بازی خارج شد.
اما با vpn مشکلی نداره و راحت باز میشه
تصمیم ایران برای فیلترینگ هرچه بیشتر اینترنت .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام مشکلات کشور را ول کردن فقط گیردادن به این اینترنت تا مثل کره شمالی کلا قطعش نکن دست بردار نیستن بهانه اش هم که جور شده میگن کار امریکا هستنقل قول:
سلام
دوستان شاتل تعرفه ای داره که فقط برای استفاده از شاتل لند باشه؟؟ منظورم سرویس اصلی هست جای از 10 تومن هزینه خود شاتل لند!
چند روزه لود سایت ها به شدت کند شده!
کسی همچین مشکلی داره ؟
سایت ها با هاست خارجی کلا به فنا رفتن...نقل قول:
4 ، 5 روزه این مشکل لود سایت ها وجود داره....هیچ خبری هم نیست...
سلامنقل قول:
یه سرویس بود به اسم Fair-Optimal-1024 که ماهی ده گیگ ترافیک بین الملل میداد و داخلی که شاتلند هم جزوی از اونه رایگان بود! یه ساله 133 تومن که تقریبا ماهی 11 تومن میوفتاد! نمیدونم الان هنوز میدن یا نه! سرویس FMC هم داخلیش قبلا رایگان بود الان نمیدونم هنوز هست یا نه!!
این وضعیت مسخره نت نمیخاد درست شه؟؟ :n34:
هیچی تو این مملکت درست شدنی نیست ، مگه اینکه جفت پا بریم تو صورت گردوننده های اون که مشغول عشق و حال و خواب در آرامش هستن .نقل قول:
تا تخت سلطنت چپه نشه هر روز به تباهی و نابودی بیشتر نزدیک و نزدیکتر می شیم.
نهنقل قول:
من دیشب از ساعت 1 شروع شدم قطع شدن های ده دقیقه ای تا 6 اینا درست شد الانم که وصل شده مسیر مخابراتیش عوض شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در چهارمین سالگرد آغاز فعالیت شاتللند، میتوانید از ۲۲ آبان تا ۱۰ آذر از ترافیک رایگان در این وبسایت بهرهمند شوید.
این شرایط ویژه، به شیوهی هر سال، برای قدردانی از همراهی کاربران، در نظر گرفته شده است و برای استفاده از همه بخشهای دانلود سنتر، آپلودسنتر و گیمسنتر قابل ارایه است.
اطلاعات بیشتر:
بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید :D
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
سلام دوستان
این روند بررسی شکایت تو سامانه جدید 195 چجوریه؟
قبلا سریع بررسی میکردن
16 این ماه شکایت کردم هنوز پیشرفتی نداشته پروسه شکایت!
روشی دارید که بشه لینک های یو تیو ب رو با شاتللند گرفت؟نقل قول:
تو این سایت لیچ کن و بعد تو شاتلند لیچ کننقل قول:
کسی سایتی سراغ داره که بشه فایلهای آپلود بوی توش لیچ کرد تو شاتلند آپلود نمیشه ؟!
امروز ترافیکم تموم شد.
رفت رو سرعت به اصطلاح محدودش!!
کلا گوگل و همه سایت هایی که هاستشون خارجی بود رو اصلا باز نمی کرد.
و فقط سایت هایی که هاستشون داخل ایران بود رو با سرعت زیر دایل آپ باز می کرد.
خوب این چه بدرد می خوره؟
کجاش غیر حجمی است؟
نمیدونم دقیقا ایراد از چیه که اسپید تک کانکشن و استریم ویدیو شدیدا مضخرف شده این روزا
با vpn هم که کلا نت فلج میشه
نقل قول:
شما از چند سایت مرجعشون مثل اپل و مایکروسافت و همینطور یک سایت داخلی یک لینک دانلود در دانلود منیجر بذارید و اگر زیر 128k بود (هرکدام بصورت تکی تست بشه) اسکیرین شات بگیرین از هرکدام و شکایت کنید و پیوست قرار بدید تا این موضوع تکلیفش روشن بشه.
سلام دوستان شاتل لند رایگانه یا براش باید ماهانه پرداخت کنیم و مقدارش چقدره؟
فعلا تا 10 آذر رایگانهنقل قول:
بعدش ولی آره ماهانه 10 تومن
دوستان این بازی هایی که لینکشون به دلیل اخطار فیلتر در شاتلند حذف می شه.
رو چطوری می شه لینک های دانلودش رو پیدا کرد؟
چون فایل ها سر جاش است.
سلام اگه لینک هارو از قبل یکی کپی ی جا کرده باشه مثلا وبلاگی چیزی میشه پیداشون کردنقل قول:
که فک نکنم باشه
دومن این شاتلند فقط برای ایپی های ایران سرویس میده سرویس های خارجی رو بخاطر DCMA میبنده جلوشون ایپی هارو
والا تو سایت ارشیو باید باشه
تو سایت ارشیو نیست به خاطر همین بن کردم IP خارجی.نقل قول:
سلام
این شبانه شاتل چقد دانلود کنی محدود میشی ؟ بازه زمانیش چطوره ؟
ممنون
سلام دوستان توی تهران پینگ شاتل چطوره؟ من واسه گیمینگ میخوام دارم از TD-LTE مبین نت عوض میکنم (که پینگش خیلی خوبه اتفاقا ولی گرون کرده) . سر همین لطفا از کیفیت و پینگ شاتل بگین یزره . ممنون
??????????????نقل قول:
نقل قول:
براساس سیاستهای تشویقی شاتل، مشتریان میتوانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بستههای ترافیک شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته، ۵ گیگابایت ترافیک بینالملل و ۲۰ گیگابایت ترافیک ایران است. به سرویسهایی که به همراه آنها بسته شبانه خریداری شده باشد، FG و به سرویس هایی که این بسته را نداشته باشند، NFG گفته میشود.
ااین موضوع دلخواهی هست میتونن شما رو بعد از 5گیگ محدود کنن،میتونن هم بذارن راحت دانلود کنید،البته این رو بدونید که محدود نمیشید در شبانه بلکه حجمتون تموم بشه از حجم روزانه محاسبه میکنن.
خیر دوست عزیز اون ساعت همیشه رایکانه و از حجم روزانه کم نمیشه... اون 5 گیگم هم درست نیست من مطیمینم بیشتر ازونا دان کردم.... فقط میخواستم ببینم کسی رقم دقیقش میدونه یا نهنقل قول:
دوست من شما اگر 5 گیگ مصرفی که گفتن حالا اصلا 50 گیگ بتونی استفاده کنی.. بعد از به پایان رسیدن 50 گیگتون بدون اطلاع قبلی میره بر روی حجم اصلی سرویستون...نقل قول:
مطمئنا 5 گیگ نیست خیلی از دوستان تا 20 گیگ و یا بالاتر هم استفاده کردن.. اما بعد از به پایان رسیدن مقدار حجم شبانه این اتفاق 100% میوفته،میتونید امتحان کنید ... در ضمن خیلی وقته که دیگه در اون ساعت مصرف بصورت رایگان نیست بلکه باید هزینه کنید.. میبیند که حتی در سایت خودشون اعلام شده که برای استفاده باید 10 هزارتومان پرداخت کنید...