دوستان هدیه امتیاز فیروزه ای برای بموقع پرداخت کردن قبض،کدام کد دستوری را باید بگیریم؟
Printable View
دوستان هدیه امتیاز فیروزه ای برای بموقع پرداخت کردن قبض،کدام کد دستوری را باید بگیریم؟
اره من الان اینطوری شدم سرعتم از 2-3 مگ بالاتر نمیره در صورتی که با ی سیم دیگه تا 70 مگ میرهنقل قول:
ی بار کاهش پینگ وصل کردم سرعت رفت بالا ولی الان هر چی کانکشن افزایش سرعت میزنم جواب نمیده اکثرا هم اکانت تست ها رو برداشتتن
چیکار کنم بنظرت؟
دوستان من چند ماهه خط همراه اول دائمی کار نمیکنه و چند روز یه بار ۱۰۰تومن تو همراه من اضافه میشه.رفتم پرینت گرفتم هر روز ساعت ۱۲شب ۲۲۹ریال یا ۳۳۹ریال .ریز نوشته.به عنوان اجاره بسته قراردادی به حساب منظور میشه.این همون آبونمانه؟
ابونمان هر شب در صورتحساب اضافه و اعمال میشهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
115#*10*
ستاره ده ستاره صدوپانزده مربع
نقل قول:
دوستان نت شبانه نامحدود کاهش سرعت داره نداره؟؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
دارهنقل قول:
ممکنه داشته باشه ممکنه هم نداشته باشه اصلا نمیشه قطعی گفت، باید یه دفه خودتون امتحان کنید و البته تضمینی هم برای آینده نداره!نقل قول:
من مدتی که از شب مودم 4g رو میزنم به لپ تاپ و اینترنت وصل میشه بعد میذارم که از 3 تا 7 دانلود کنه ولی وقتی که به ساعت دانلود میرسه اینترنت قطع میشه و دانلود ارور میده و باید پاشم مودم رو رو قطع کنم دوباره وصل کنم تا وصل بشه! کسی این مشکل رو داره ؟ راه حلی برای این مشکل هست؟
سلامنقل قول:
به راحتی از طریق استفاده از تایمر برق دیجیتال میتونید بهش برنامه بدید که در بازه های زمانی گوناگون (دقیقه ای، ساعتی، روزانه، هفتگی و...) برق رو قطع و یا وصل کنه.
شاید براتون هزینه اضافی باشه ولی در کل وسیله خوبیه. حتماً دیجیتال بخرید و آنالوگ نخرید. چند سال پیش من خریدم 80 هزار تومان.
نقل قول:
روشن و خاموش کردن پمپ ، بخاری و چراغ آکواریوم
زمانی را در نظر بگیرید که به هر دلیل نیاز دارید به مسافرت بروید. شما ممکن است در خانه دارای یک آکواریوم پرورش ماهی باشید. در نتیجه نیاز است که پمپ آکواریوم و یا بخاری آن در زمان مشخصی روشن و در زمان دیگر خاموش شود. خرید تایمر دیجیتال برق در این زمان سودمند است.
تایمر برای مسافرت و امنیت خانه، شرکت و انبار
در زمان مسافرتهای طولانی روشن و خاموش شدن یک لامپ کممصرف و یا حتی یک رادیو میتواند یک لایهی امنیتی برای خانه یا اداره یا شرکت و انبار و باغ و ساختمان را ایجاد کند. خاموش بودن چند روزهی لامپهای یک خانه و ساختمان برای دزدان و سارقان یک نشانهی مثبت است. با بهرهگیری از تایمر برق دیجیتال میتوانید پساز برنامهریزی یک لامپ را در مدت مسافرت خود در ساعات معین روشن و در ساعت زمانبندی شده خاموش کنید.
تایمر برق برای پمپ آب کشاورزی و باغبانی
در باغهایی که دارای سامانهی آبیاری قطرهای تحت فشار هستند زمانهای ویژهای برای آبیاری درختان در نظر گرفته میشود. برای نمونه هنگامهی شب بهترین زمان برای آبیاری درختان است. در نتیجه با خرید و سر راه پمپ آبیاری قرار دادن این تایمر دیجیتال برق میتوان پس از برنامهریزی مشخص کرد که آبیاری در چه ساعتی به صورت خودکار و بدون نیاز به حضور نیروی انسانی آغاز شده و در چه ساعتی برق پمپ آب قطع شود.
تایمر برق دیجیتال برای کارگاههای صنعتی دامداری و گلخانه
کارگاههای صنعتی و یا مرغداریها و گاوهداریها و همچنین گلخانههای پرورش گل زینتی و محصولات کشاورزی دارای لامپهای ال ای دی روشنایی و دستگاههای تهویه هوا هستند که نیاز است در ساعتهای خاصی در فصلهای گوناگون سال روشن و خاموش شوند و برق آنها به صورت خودکار قطع و وصل شود. در نتیجه این یک دستگاه بسیار مهم و کاربردی برای اینگونه از کارها است.
سلامنقل قول:
فکر خوبیه [emoji108]
ولی بعد ار قطع برق تنظیماتش ریست نمیشه ؟ که برنامه ریزی بپره؟!
مخصوصا زمان مسافرت !
نه به هیچ وجه.نقل قول:
مدلی که من دارم خودش از این باتری های دکمه ای میخوره و تا الان هم عوض نشده. ریست شدن و ... توی کارش نیست. هر برنامه ای که بهش بدید حداقلش از یک دقیقه شروع میشه مثلا ساعت 4:00 برق قطع بشه و ساعت 4:01 روشن بشه. یعنی نمیشه بهش ثانیه ای برنامه داد مثلا ساعت 4:00:00 قطع وساعت 4:00:30 وصل بشه.
دوستان الان ۳ روزه که با همراه اول نمیتونم وارد سایتهایی مثل سامانه عدل قوه قضائیه و برخی سایتهای ایرانی بشم درحالیکه با نت ایرانسل باز میشن، به پشتیبان اون سایتها تلفن کردم میگن وی پی انت رو قطع کن سرور با اینترنتهای داخلی کار میکنه در حالیکه من وی پی انم قطعه، چرا همراه از ای پی های خارجی استفاده میکنه؟ راه حل چیه؟
شاید از DNS باشه. از DNS های گوگل استفاده کنید.نقل قول:
ارتباطی با DNS نداشت تست کردم و جواب نداد مشکل از ای پی های همراه اول هستنقل قول:
من الان با همراه اول تست کردم مشکلی نداشت. اگه data saver مرورگر گوشیت فعاله غیرفعالش کننقل قول:
اگر با چند بار قطع و وصل دیتا و ریست گوشی مشکل حل نشد باید صبر کنین تا همراه اول آی پی های که اجاره کرده ثبت سیستم کننقل قول:
ای پی ها از جایی خارج کشور اجاره میشه و باید ثبت بشه تا به عنوان ای پی ایران شناخته بشه وگرنه اسم سایت های که آوردید و سایت بانک ها شماره رو به عنوان ی خارجی میشناسن و خدمات نمیدن
این مشکل بیشتر منطقه ای هست و بعد چند روز حل میش
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
سلام
میخواهم از امتیاز باشگاه استفاده بکنم و یه بسته بخرم با امتیاز 250.حالا همراه اول گیر میده امکان انتخاب بسته با بسته فعلی شما ممکن نیست در صورتی که بسته فعلی ام تاریخش تموم شده.
هفته قبل هم نذاشت انتخاب کنم این بسته 250 امتیازی رو ولی یه بسته 20 امتیازی داشت گیر نداد.
این بسته 250 امتیازی یه ماهه است همراه با 75 دقیقه مکالمه و 75 پیامک و 150 مگ اینترنت که نمیشه انتخابش کرد ولی الان بسته 20 امتیازی رو انتخاب کردم و خطا نداد.
مشکل چطور حل کنم به نظرتون
دوستان طرح مکالمه درون شبکه همراه اول شامل تلفن ثابت هم میشه؟!
طرح مکالمه بیرون شبکه نداره؟
تلفن ثابت هم شامل میشهنقل قول:
تماس با "از من بپرس" از طریق بخش پشتیبانی همراه من. نتیجه رو هم اینجا اعلام کنید بد نیست.نقل قول:
یه بار پرسیدم که گزینه ای برای باشگاه فیروزه ای نداشت.همون موقع هم که پرسیدم پشتیبان زود جواب نداد و سیستم هم منو انداخت بیرون.نمیدونم بازه زمانی داره که منو انداخت بیرون یا پشتیبان، سیستم رو برام بست.نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه:اشتباهی رفتم اولش "تماس با من" رو اول زدم تا با من تماس بگیرند ولی من نمیخوام با من تماس بگیرند چون موبایل پدرمه و پدرم هم از این چیزا سر در نمیاره.نمیشه یه جورایی لغو کرد این درخواست رو؟؟
زنگ بزن ۹۹۹۰نقل قول:
بابت مشکلت
تماس رو هم شاید لغو کنن
نقل قول:شما میتونید چند بار دیگه و با مروگر های دیگه یا بعد از پاک کردن کوکی ها یا با یه شماره دیگه امتحان کنید و مورد سوالتون رو هم نزدیک ترین انتخاب کنید، معمولا چند نفر بیشتر نیستن که جواب میدن پس فرقی نداره زیاد که اصلا چی انتخاب کنید.نقل قول:
یه بار پرسیدم که گزینه ای برای باشگاه فیروزه ای نداشت.همون موقع هم که پرسیدم پشتیبان زود جواب نداد و سیستم هم منو انداخت بیرون.نمیدونم بازه زمانی داره که منو انداخت بیرون یا پشتیبان، سیستم رو برام بست.
سیستمشون کلا قاطی بازی درمیاره گاهی ولی اکثرا من کار کردم درست بود.
تماس با من هم که فرمودید احتمالا ده روز دیگه یا بیشتر یه زنگی بزنن، یه دفه با من تماس گرفتن که گفتم پس چرا انقدر دیر من شاید دو هفته پیش ثبت کردم که جواب درستی نداشت بده البته، شاید واقعا تعداد تماس هایی که باید بگیرن و نوبتی که به هرکس میرسه باعث این تاخیر میشه و البته احتمال بیشتر کم لطفی کارمنداشونه.
سلام
دوستان غیر از سرویس مکالمه همراهی سرویس دیگه که به صرفه تر باشه وجود داره ؟
یه طرحی داشت به اسم "روزهای گرم حرفی" یا یه همچین چیزی، آخرین بار پارسال استفاده کردم قبل از عید، از توی باشگاه فیروزه ای گرفتم ولی بعد ها هرجی خواستم بخرمش نشد.نقل قول:
یک ساعت مکالمه درون شبکه 1000 تومن.
غیر از این در حال حاضر چیزی به ذهنم نمیرسه، حالا خواستید یه امتحان بکنید شاید شد برای شما.
دوستان فرق بسته هایی که نوشته آلفا+ چیه؟
یه مدت مثکه میگفتن اینا سرعتش بیشتره و فلان، الآن عملا تمام بسته هاشون یه پخه.نقل قول:
فقط باید ببینید کدومش کارتون رو با کمترین قیمت راه میندازه، حتی از اپراتور های دیگه.
این قاطی بازی دیتا این همراه اول انگار جدیدا از ساعت دانلود رایگان هم داره فراتر میره، هفت شب میبینم یهو اصلا دیتا رفته باید برم رو حالت پرواز و برگردم تا بیاد سرجاش، دیگه با حجمی که داریم پولشو میدیم هم شوخی شون گرفته.:n09:
معاون وزیر ارتباطات:
بستههای شبانه اینترنت موبایل به تدریج حذف خواهند شد
یکی از دلایل آن را نامناسب بودن این بستهها از منظر فرهنگی برای نوجوانان و جوانان ذکر کرده است
بره درشو بذاره :n09:نقل قول:
خب الان بسته های شبانه هم با بسته های معمولی هم ترکیب شده
یعنی طرف شب وقت نداره قندشکن رو بکار بندازه چهارتا پورن ببینه کارش راه بیافته؟ طرف مگه ی چهارتا پورن اولشم رد کنه بره وسط کار چقد مصرفش میشه؟
این بسته ها کار خیلی هارو تو این گرونی وقتی شب ها بیدار میموندن دانلود داشتن راه مینداخت خود من دانلود های بازی های سنیگن ps4 و ... راه مینداخت
همینجور ک رسیدن به اپراتور های همراه همینطوریم میرسیدن به اپراتور های ثابت تعرفه هارو به قول خودشون ک همراه ارزونه نت ثابتم ارزون تر میکردن وضعیت بهتری داشت نت مملکت
تو خارج اگه طرف هزینه بیشتری میکنه برای نت ثابت خدمات بهتر و خرجش کلا هم خونی داره با در امدش
اینا افتخار میکنن پول مملکت ارزشش اومده پایین خودشونو با اپراتور های خارجی مقایسه میکنن
خاک برسرشون اپراتور داخلی و فک کنم دولتی ترکیه
volte vowifi vilte و رو دارن میدن با cat 18
درسته بسته هاش ۹۹ لیر و .... گرون تر از ایرانه ولی خب خدماتش زمین تا اسمون فرق داره
برن speedtestindex هم ی نگاه بندازن بد نیست مسولین ما
کلا به نفعشون نیست بسته های شبانه رو بردان، از هر جهتی که نگاه کنی به قضیه.
البته هرچی کارای احمقانه بکنن باعث خوشحالیه چون یه قدم به سرانجامشون نزدیک تر میشن.:n06:
خداروشکر مشکل خودارضایی جوانان در ساعات نیمه شب حل شد و اغوش خانواده گرم تر میشه برای ایجاد نسل،چرا که هم جوانان این مملکت در ساعات رایگان شبانه با خودشون ور نمیرند و اینکه ، خانواده ها هم، نیمه شب بخاطر خواب عمیق جوانان به دلیل نبود اینترنت رایگان، به روابط زناشویی میپردازند
خب مشکلات ازدواج و طلاق فقط مربوط ب اینترنت شبانه بود، که ، توسط مسئولین حل شد:n39:
سلام
من سیم کارت اعتباری و اینترنت شبانه از ساعت 1 تا 11 دارم .با کدام کد بفهمم تاریخ انقضاء بسته چه زمانی هست . هر کدی می زنم جواب نمیده .
چه بسته ای اصلا خریدید؟ معمولا بعد از خرید یه اسمس تایید میاد که فلان بسته براتون تا فلان تاریخ فعال شد.نقل قول:
توی همراه من هم قاعدتا باید باشه، من چون هیچ وقت بسته مخصوص شبانه نخریدم دقیق نمیدونم ولی مطمئن ترینش همون اسمسه و اگر نیومده براتون بالاخره یادتون هست که مثلا هفتگی خریدید یا ماهانه و اگه مثلا قبلش شارژ کردید از تاریخچه شارژ هم میشه فهمید حدودی.
*1000*2# رو بزنید بعد استعلام رو بزنید ببینید چی میگه.
سلامنقل قول:
اینترنت نامحدود شبانه (یک ماهه) از ساعت 1 بامداد تا 11 صبح .
پس از روی همون تاریخچه شارژ میشه فهمید دیگه حدودش رو، معمولا مشترک های اعتباری 20 تومن شارژ نگه نمیدارن که بگیم نمیشه از روی تاریخچه متوجه شد، سیم اعتباری خود من نهایت 10 تومن شارژ توشه همیشه و اکثرا زیر 5 تومن.نقل قول:
توی تاریخچه ی طرح ها هم ممکنه باشه تاریخ انتهای بسته.
البته من متوجه نشدم مثلا اون کد دستوری رو اصلا امتحان کردید و جواب داده مثلا یا نه.
سلامنقل قول:
کد دستوری رو امتحان کردم ولی میگه کد وارد شده نادرست هست .
یه منو برای من میاره که 0 استعلامشه که البته میشه تو خود اون هم گرفت، *1000*2*0#نقل قول:
پیامکی که میاد میگه بسته ی فعالی ندارید که البته بسته ی همراهی و شبانه ندارم ولی بسته ی فعال دارم خب.
سلام، یه چند وقتیه اینترنت همراه اول مشکل داره برای من، خصوصا توی استفاده از whatsapp, حس می کنم دارن اختلال وارد میکنن که نشه ازش برای مکالمه استفاده کرد