منم یه متن برات گذاشتم اگه انگلیسی خوبه بخونشنقل قول:
sent from my Xperia
Printable View
منم یه متن برات گذاشتم اگه انگلیسی خوبه بخونشنقل قول:
sent from my Xperia
هیچ جای اون متن ننوشته umts کند تره . داری اشتباه میکنی قبول کن پا فشاری الکی نکن رو اشتباهت .umts تکنولوژیش یه نسل عقب تر از wcdma هستش.نقل قول:
من مودم TP-LINK M5350 3G دارم شبکه همیشه در حالت UMTS هست. با ایرانسل 15مگ و همراه اول هم 8.7مگ سرعت ازش گرفتم.نقل قول:
ماشالا این همه منابع خارجی معتبر در این زمینه ، چرا الکی بحث می کنید :
نقل قول:
UMTS vs WCDMA Network Technology
UMTS and WCDMA are terms related to 3G mobile communication. While UMTS refers to the 3G network specification, WCDMA is one of the radio access technologies for UMTS.
اینکه دوستمون نوشتن همیشه در حالت UMTS هست شبکه که استفاده می کنند ، فکر می کنم با توضیح بالا پاسخش را دریافت کنند.
نمی دونم این جمله رو چطورتو متن نمی بینینقل قول:
UMTS has a theoretical transfer speed of 21 Mbit/s
اینم بخون و با عکسی که گذاشتی مقایسه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sent from my Xperia
دوستان دعوا نکنید ...
UMTS کل تکنولوژی 3G یا همون نسل سوم رو در بر میگیره.
اصل UMTS یا همون حالت ابتدایی نسل سوم 384kbps بیشتر سرعت نداره.
HSDPA زیر مجموعه UMTS به حساب میاد و 7.2mbps حداکثر سرعتش هست.
HSPA هم 14.4mbps.
+HSPA حداکثر 21.6mbps و +DC-HSPA هم 42.2mbps.
کل اینا UMTS بهش گفته میشه.
مثل GSM که کل تکنولوژی موبایل رو بهش میگن.
همراه اول یا رایتل یا ایرانسل بالای آنتن 3G بیاد یعنی روی حالت اولیه نسل سوم یا همون UMTS هستید.
زمانی که گوشی بیکار باشه و از اینترنتش استفاده نشه ( بسته به نوع تنظیمات BTS که بهش وصلید ) گوشی میره رو حالتی که از لحاظ مصرف باتری انرژی کمتری مصرف میکنه ! مثل 3G یا H و زمانی که صفحه باز میکنید و پکت به BTS ارسال میشه سریع میوفته رو حال H+ تا بیشترین سرعت رو بده بهتون.
معمولا هیچ اپراتوری اولویت اول رو روی 3G نمیزاره تو تنظیمات BTS.. چون پینگ تایمش بیشتر از بقیه حالت هاس و مصرف باتریش هم تقریبا با حالت HSDPA یا همون H یکیه.
جایی که 3G بیاد بالای آنتن میتونه چند دلیل داشته باشه.
یکی اینکه BTS که بهش وصلید کاملا تنظیم نشده و رو حالت کانفیگ کارخونس و فقط فعال کردن تا بعد تنظیماتش رو انجام بدن.
دوم سیگنال خیلی ضعیف
سوم پشتیبانی نکردن گوشی از H و H+.
که گزینه اول و دوم بیشتر اتفاق میوفته.
بطور مثال الان یکی از BTS های همراه اول که تو منطقه ما به تازگی نصب شده ، زمان بیکاری گوشی میره رو حالت 3G و موقع باز کردن صفحات میره رو +H.. و بیشتر از 1 مگ هم سرعت نمیده!
اما یه دکل دیگه چند متر اونطرف تر هست و خیلی قبلتر نصب شده ، هرموقع بهش وصل میشیم زمان بیکاری گوشی H میشه و موقع باز کردن صفحات +H و سرعت 6-7 مگ..این کاملا معلومه که اون BTS اولی کاملا تیون نشده!
برای اینکه بهتر متوجه بشید که گوشی الان روی کدوم حالته از برنامه Network Signal Info تو اندروید استفاده کنید کاملا نشون میده وضعیت آنتن رو.
لینک زیر هم یه مرور کنید :
نمونه :
محتوای مخفی: DC-HSPA+
محتوای مخفی: UMTS
دوستان راهی وجود داره از طریق sms بسته های اینترنتی رو فعال کرد؟
من مودم 4g دارم.باید هر هفته سیم کارت رو دربیارم و بسته رو فعال کنم و دوباره سیم کارت رو بندازم داخل مودم
ممنون
متن شما درسته ولی صحبت اصلی روی تفاوت umts و wcdma هست اینجا هم هردو شبکه از یک نسل هستند و هر دو شون هم جزو gsmنقل قول:
sent from my Xperia
تفاوت هم مشخصه دیگه توی عکسی که گذاشتم...نقل قول:
UMTS کمتر از WCDMA هست.
این عکس کاملاً رتبه بندی رو نشون میده.
این عکس فقط نسل های مختلف اینترنت همراه رو نشون میدهنقل قول:
GSM نسل 2 (2G)
WCDMA نسل 3 (3G)
LTE نسل 4 (4G)
هیچ صحبتی درمورد تفاوت سرعت نسل های 3 (umst, wcdma, hspda) که مورد بحث ما هست نداره
عزیز پست قبلی رو بخونید متوجه میشید.این رتبه بندی نسلها تو گوشی SONY هستش.(نه فقط نسلهای مختلف)نقل قول:
ربطی یه گوشی سونی نداره بقیه گوشی ها هم نشون میدن. معنیش همون چیزیه که گفتم اومده از هر اسمی به عنوان نماد یه نسل موبایل استفاده کردهنقل قول:
الان تو عکس شما umst کحاست؟ hspda و +hspda کجان؟ یعنی گوشی شما چون این ها رو ننوشته پس ساپورت نمی کنه؟ (چرا ساپورت می کنه ولی دیگه احتیاج نیست که اسم همه ریلیز های نسل 3 و 4 رو بنویسه از یکی بعنوان نماد نسل 3 استفاده کرده )
حالا چرا تو اکثر گوشی ها WCDMA نوشته؟ چون جزء ورژن های ابتدایی نسل 3 هست و برای همه اشناست
توی پستهای قبلی نرم افزارش رو گذاشتمنقل قول:
آقا این کجاش نوشته Wcdma کندتر از UTMS هستش؟؟؟؟؟؟ این داره میگه wcdma تا 2مگ HSPDA تا 14 مگ میکشه ! اصلا کو utms؟؟؟؟ شما رفتی تفاوت hspda و wcdma دراوردی؟خسته نباشی!نقل قول:
همه عالم دارن میگن utms میشه نسل اول نسل سوم و تا 384 میکشه ! درکش دیگه !
کلمه UMTS میشه مخفف Universal Mobile Telecommunications System.
که نسل سوم شبکه موبایله. فرم ها و شکل های مختلفی داره. یکی از اونا WCDMA میشه که حرف W اول کلمه Wideband هست، یکی دیگه اش هست TDCDMA که TD مخفف Time Division هست. دوستانی که الکترونیک یا کامپیوتر خوندن یا سررشته دارن با انواع تفکیک فرکانس ها از جمله Time Division آشنا هستن. این که بعضی دوستان میگن UMTS سریع تره یا WCDMA مثل این میمونه که بگیم اینترنت سریع تره یا ADSL.
امروز سرعت عجیب فوقالعاده هست
از زمانی که از خدا عمر گرفتم تاحالا، با هیچ اینترنتی نتونستم به خوبی وسرعت امروز صفحه باز کنم. تا آدرس صفحه رو وارد میکنم ۱ ثانیه نمیکشه باز میکنه!
اولین خط ایرانسلی را بتازگی گرفتم. حرف E کنار ساعت به چه معنی هست؟
اولین شارژ (موقع خرید ) را دارم لطفا راهنمایی کنید برای خرید شارژ مدت دار چکار کنم؟
با این خط مکالمه ندارم مگر برای فعال ماندن ان.
گذربه لینک زیر برو و کد بسته ای رو که می خواهی وارد کن. قبلشم که باید شارژ پولی کرده باشینقل قول:
گفتم با اون عکست مقایسه اش کن یعنی wcdma رو با hsdpa مقایسه کن تا بفهمی سرعت های اون عکسی که گذاشتی چقدر نامعتبرهنقل قول:
وقتی فهمیدی اونوقت بیا در مورد umts صحبت کنیم
با تشکر از مطالب توننقل قول:
در اصل wcdma تکنولوژی ساخته شده توسط یه اپراتور ژاپنی در دهه ۹۰ میلادی بود که بخاطر قابلیت هایی که داشت توسط اتحادیه بین المللی ارتباطات (ITU) بعنوان یکی از استانداردهای نسل ۳ پذیرفته شد و با شبکه پایه نسل ۳ یا همون umts ترکیب شد
به همین علت معمولا این دو شبکه تقریبا معنی معادل هم دارند و به نسل ۳ شبکه همراه اشاره می کنند ( هرچند که در عمل و ذات خودشون تفاوت هایی دارند مثل فرکانس کاری)
شرکت های زیادی روی تکنولوژی CDMA کار کردن ولی اولین شرکتی که تونست این تکنولوژی بصورت عملی و با هزینه افتصادی مناسب توسعه بده شرکت کوالکام بود. کوالکام این تکنولوژی رو بهبود داد و از اون بعنوان
CDMA2000 1x برای شبکه های نسل 2 استفاده کرد و باز برای شبکه های نسل 3 به اسم CDMA2000 3x ارتقاش داد در اخر این تکنولوژی با نمونه ژاپنی یا همون WCDMA ترکیب شدن و بعنوان جزیی از شبکه UMST بکار رفت
Sent from my iPad using Tapatalk
به معنی Edge هست یعتی شما به شبکه نسل 2 وصل هستیدنقل قول:
برای استفاده از نسل 3 باید تنظیمات گوشی رو روی wcdma بزارید
از مدیر تاپیک درخواست می کنم آموزش دوستمون را به پست اول اضافه کنه.نقل قول:
یه بنده خدایی که یوزر زیر باشه اومده یه حرفی زده شما هم ول نمی کنید کدوم دیوایس هم زمان umts و wcdma داره که حالا بحث کنیم کدوم بهتره شما یک تصویر از مودمت بزار ببینیم چطور این دو تا رو با هم داره
نقل قول:
نقل قول:
اینم عکس مودم شما این حرفهایی که زدی کجاست؟
درود.
یک سؤال در رابطه با مطلب زیر:
شارژ ویژه اینترنت همراه
با این پیشنهاد تشویقی، شما مشترکین اعتباری میتوانید با خرید کارت شارژ و شماره گیری کد #رمز شارژ*۱۴۵* از شارژ ویژه حساب اینترنت همراه، از تخفیف ویژه بهرهمند شوید. جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است
==========
با ورود کارت با کد 145 فقط نت شارژ میشه یا سیمکارت شارژ میشه و در کنارش نت هم شارژ میشه؟
نقل قول:
فغقط شارژ اینترنت اسمش روشه
ببخشید یه سوال.
به نظرتون روزهای تعطیل تعداد استفاده کنندگان از اینترنت ایرانسل بیشتره یا روزای غیرتعطیل؟
سلام
من اینترنت 3g گوشی samsung gio 5660 را با کابل به کامپیوتر وصل میکنم. اما بعد از چند ساعت که گوشی بدون حرکت میمونه خودبخود خاموش میشه (بعد از 2، 3 ساعت)
نمیدونم در اثر شارژ زیاد گوشی خاموش میشه آیا تنظیماتی داره که بشه از خاموش شدن گوشی جلوگیری کرد؟
پس دیگه حرفتو پس گرفتی که umts سریعتره دیگه ؟نقل قول:
از دوستان هم بابت راهنمایی متشکرم
بفرمانقل قول:
راستی علامت HSPA میاد معمولا تا چه سرعتی رو پشتیبانی میکنه؟
هیچ تضادی بین اینها نیست توی حالت اول اگر سیگنال نسل سوم مناسب نباشه روی نسل دو میره و این تنظیمات هیچ ربطی به سرعت ندارهنقل قول:
بی خود ذهنت رو مغشوش umts و wcdma نکن مودم شما بیشتر از هفت مگ نمی ده مهم نیست که شبکه تری جی ایرانسل dc-hspa+ هست مهم اینه که مودم شما بیشتر از این کشش نداره
پاک شود ...
من امروز 3ماهه اینترنت 6 گیگ گرفتم بعدش یه اس ام اس اومد که شما 200 مگابایت اینترنت هدیه گرفتید.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان من چند روز دیگه میرم مسافرت سمت شمال.میخواستم ببینم شهرهای شمالی کدوم اپراتور اینترنتش خوب جواب میده؟ همین ایرانسل خوبه؟
سمت رشت و تالش و لاهیجان
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
هر دو خوبن ولی ایرانسل بهتر هستشنقل قول:
نقل قول:
فكر كنم بايد تو ترجمه ای گه گذاشتم متوجه شدید که هر دو یکی هستن و تا جایی که یادمه شما فقط بلد بودید بگید wcdma سرعتش بالاتره
عكسي هم كه گذاشته بوديد سرعت ها رو اشتباه نشون ميداد
در اخر هم با كمك دوستان و بررسي خودم مساله روشن شد كاش حداقل پست ها رو با دقت مطالعه مي كرديد و مستندات درستي براي صحبت هاتون ارايه ميكرديد
تنها موردي كه مشخص شد اينه كه زبان انگليسي شما خيلي ضعيفه چون هر متني براتون گذاشتم باز حرف خودتون رو تكرار كردين
Sent from my iPhone using Tapatalk
رشت و لاهیجان آنتن میدن ولی آخرین تستی که گرفتم(ماه قبل) جاده رشت به لاهیجان آنتن نداری!نقل قول:
بچه ها من HTC one دارم. وقتی به 3g وصل میشم گوشیم یا 3g میزنه یا h .نقل قول:
,وقتی 3g میشه تو تنظیمات قسمت نتورک گوشیم میزنه umts ولی وقتی h میزنه یا hspap میزنه یا hsdpa.
تو اینکه umts سرعتش کمتره شکی نیست.ولی نميدونم اون 2 تا کدوم سريعتره?
من یه اینترنت 3 ماهه گرفتم زده مانده فعال 250mb تا 1 هفته دیگه ولی کلی غیر فعال دارم که هفته بعد فعال میشه
حالا یکی لطفا بگه الان من نیاز به دانلود دارم باید چیکار کنم؟؟ باید زنگ بزنم بهشون یا حجم اضافی بگیرم لطفا کسی که اطلاع
یا تجربه داره راهمنایی کنه.
سلام.
کسی از بسته نامحدود شبانه استفاده میکنه؟ سرعتش چطوره اون موقع؟ بعد محدودیت حجمی نداره بعد یه حجمی سرعت رو کم کنه؟