این سرویس 1 مگ با 20 گیگ که 45 زده شبانه رایگان داره؟سرویس های جدید قراره اضافه بشه؟
Printable View
این سرویس 1 مگ با 20 گیگ که 45 زده شبانه رایگان داره؟سرویس های جدید قراره اضافه بشه؟
همین الان با پشتیبانی تماس گرفتم گفت این 20گیگا هم شبانه ندارن:n29:
دوستان شبانه بر نمیگرده به جستجو ادامه بدید
با سلام
دوستان کسی سرویس آرت شاتل رو داره ؟
آیا سرعت دانلود همون هایی هست که توی فرمش ذکر شده ؟
داستان این بند چیه؟ :
سرعت این سرویسها برای محتوای داخلی باز خواهد بود.
2 سال پیش سرعتش 180-210 بود الانشو نمیدونمنقل قول:
فکر کنم یعنی سرعت دانلود با سایتای ملی بالاست
یعنی دانلود از سرورهای داخلی جزء حداقل تبادل ترافیک حساب نمیشهنقل قول:
یعنی سرعت از سرور داخلی بالا هستنقل قول:
در ضمن سرعت در روز خیلی بالاست ولی در شبانه محدودیت حجمی داری که زیر هر تعرفه زده
کلا این مخابرات ما رو فیلم کرده :n08:من احتمالا برم های وب دیگه چاره ای دیگه نیستنقل قول:
های وب انتخاب خوبیه البته اگه اوآسیس شبانه ارائه نده!نقل قول:
نمیدونم جریانش چیه میگه شبانه حذفه ولی هنوز دانلود شبانه داره مثل شبانه که میگفتن 2-6 ولی 2-7 بود
الان زنگ زدم بهم گفت مخابرات کلا سرویس شبانه رو وارداشته و به هیچ وجه دیگه برنمیگرده :n18: مخابراتنقل قول:
میگن حذفه ولی هنوز حذف نکردننقل قول:
نمیشه ریسک کرد این همه بدی خط رانژه بشه بعد موقع نصب ببینی که برات معمولی اوکی کردن نمیشه دیگه کاریش کردنقل قول:
راست میگی.نقل قول:
ولی نمیدونم چرا دفتر های وب تو اهوازو زده در حال راه اندازی نکنه اینم مثل فن اوا تقلبی داشته باشه:n13:
رفتم شرکت شاتل اهواز جاتون خالی برق نداشتن بعد اینترنتشون قطع شده بود بلد نبودن وصلش کنن :n08:
بعد از خانمه پرسیدم در ساعت شبانه سرعت رو کم میکنید چرا ؟ به چه شکله ؟
گفت نمیتونی هر شب یکسره دانلود کنی یک شب در میون میتونی 500 مگ دانلود کنی :n04::n02:
به به زنگ زدم فن آوا گفتم تعرفه نامحدود دارید گفت بله همیشه داریم
کسی از سرعتش خبری نداره؟
مرکز اهواز آدرسش کجاست ؟ میخام ببینم مرکز مخابراتمون رو پشتیبانی میکنه یا نه
لقمان نمایندگی!!!!! فن آواست مثلا!!! ولی کلا قیمت هاش متفاوته و گرون تره . نپرسیدی ازشون که خودشون تلفنی ثبت نام میکنن یا نه؟نقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
بهبهان سرویس میده اونوقت اهواز زده در حال راه اندازی؟؟؟؟!!!!!نقل قول:
دوستان چیکار کنیم من از چند نفر پرسیدم بعضیا میگن لقمان خوبه بعضیا میگن بد جریانش چیه؟چرا تکلیف این isp روشن نمیشه؟میترسم نرم لقمان سرعتش خوب باشه از طرفی میترسم برم لقمان سرعتش بد باشه:n30:
من که نمیتونم ریسک کنم چون ممکنه خطمو پی سی ام کنن شانس بیارم بتونم از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم ولی دیگه نمیشه از اونجا هم تخلیه کنم
من 4 سال پیش لقمان داشتم بعد یه ماه تخلیه کردم. البته نمایندگی لقمان که توی شهرمون بودنقل قول:
خیلی گرونه چقدر باید آب نومان بدیم به درد نمیخورهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبال یه چیز ارزونم مثل مخابرات 25 تومن که گیر نمیاد فوقش میرم وایرلس از راصد میگیرم 7 شب تا 7 صبح هم رایگان داره
منم اگه دیدم خطم pcm شد میرم راصد چون مطمئنم دیگه بهتر از راصد پیدا نمیشهنقل قول:
اتفاقا لقمان که قیمتاش پایینن مثلا هزینه رانژش 5 هزار تومن بعدش اگه خواستی 2مگ بگیری 12تومن میشه بعدش هر چقدر ترافیک خواستی کنارش میخری 1تا 7صبح هم رایگانه حالا بعضیا میگن 2مگش شبا 250کیلوبایت کمتر نمیشه اینش منو دو دل کرده تو 6ساعت با این سرعت خیلی میشه دانلود کرد بعضی ها هم میگن افتضاحه نمیدونم چیکار کنمنقل قول:
اینا به اسم نمایندگی فقط یه پولی میدن فن آوا وگرنه از فن آوای مرکزی پیرویی نمیکنن و فعالیتشون جداستنقل قول:
این چند روزه خیلی پست دادید .هر وقت میام میبینم 6 صفحه اضافه شده .ادم اونجاش مورد عنایت قرار میگیره تا بخواد همه اینا رو بخونه .:n23:
اخرش نفهمیدیم چطور میشه کهخط pcm میشه؟!!نقل قول:
علی دیگه تو و سروش دارید تنها میشید تو مخابرات همه دارن میرن:n05:نقل قول:
چقدر تست گذاشتیم یادش بخیر ولی جریان اون 40مگو نگفتی
الانم که روز به روز داره دان استریمم بالاتر میره ولی برا من دیگه فرقی نمیکنه
دیگه خسته شدم از بس ادمین ibs بودم و این ماه استعفا میدم
یاد روزایی آخر عیدی افتادم :n09:
چقدر خوشحال میشیم وقتی مهمونا دارن میرن :n10:
لامپ کجاست؟خبری ازش نیست؟تخلیه کرده؟نقل قول:
راستی اون 20گیگا شبانه نداشتن:n09:
ولی من که میهمان نبودم من میزبان بودم:n17:
وایسا صداش کنم :n09: من چه میدونم :n02:نقل قول:
به هر حال رفته تو پاچه ام حسابی :n15:
چیزای جالبی در مورد لقمان فهمیدم:n10:
نقل قول:
بازگو کن ببینیم چه خبر است
هنوز درگیر انتخاب isp جدید هستی :n02:نقل قول:
پس چیکار کنیم؟بمونیم مخابرات؟:n27:نقل قول:
نه دیگه من که میرم های وب به نظر خوب میاد :n06:نقل قول:
اون که خوبه ولی فکرشو بکن سرعت 250کیلوبایت با 1گیگ از ساعت 1تا7صبح رایگان با قیمت 17820تومن بهتر نیست؟نقل قول:
تازه اصالت لقمان هم مشخص شد
میدونی پهنای باندشو از کجا میگیره؟
چرا بهتره ولی میترسم سرعتاش پایدار نباشه :n15:سایت لقمان چیه نمایندگی تو اهواز چیزی داره ؟نقل قول:
اصالت لقمان ؟
طلوع رایانه لقمان وابسته به پردیس رایان جنوب اپراتور چهارم مخابراته یعنی پهنای باندش از مخابرات تامین میشه سیستمش هم همون ibs بخاطر همینه که سرعت شبانشو کم نمیکنه تازه بعضی از کارمندای نمایندگی های مخابرات اونجا هم کار میکنن:n06:نقل قول:
از کجا فهمیدی اینو :n13: این طلوع با فن آوا فرق داره ؟نقل قول:
اره فرق داره قیمتاش 180درجه فرق داره نامحدوداش نمیصرفه چون خیلی گرونننقل قول:
اره محدود 2 مگش خیلی خوبه من 2گیگ هم بسمه کلان میشه 11.500 که خیلی خوبه این نوشته هم با روح و روان آدم بازی میکنهنقل قول:
سرعت دانلود ثابت در طول مدت شبانه روز (حتی در زمان دانلود رایگان) :n20:
سلام!
دوستان هر كاري كرديد من رو هم بي خبر نذاريد ، نمي دونيد الان با چه وضعيتي دارم نظرات شما رو مي خونم و نظر ميدم !
تصاوير مرورگر رو خاموش كردم كه بتونم با اين ايرانسل راحت باشم :دي
اينهمه مطلب خوندم آخرش نفهميدم تخليه مي كنيد يا نه!
يه چيز ديگه هم نفهميدم كه رئيس لامپ كجاست!