منم احتمال میدم که ورش ندارن چون به نظرم حد عقل50% کاربراشون میپره که یکیش خودم چون برای نامحدود بودنش گرفتم
Printable View
منم احتمال میدم که ورش ندارن چون به نظرم حد عقل50% کاربراشون میپره که یکیش خودم چون برای نامحدود بودنش گرفتم
سلام دوستان
نت 1 مگ مخابرات دارم
سرعت دانلود نرمال هست، ولی سرعت آپلود از 35 بالاتر نمیره ( با اکثر سایت های آپلود امتحان کردم )
قبل از ارتقا به 1 مگ، نتم 512 بود و همین مشکل رو داشتم، یعنی سرعت آپلود با 512 هم 17 بالاتر نمی رفت.
مسلماً نصف سرعت دانلود، باید سرعت آپلود باشه. که 1 مگ باید آپلود 62 بده - یا 512 آپلود 34 بده
دوستانی که از نت 1 مگ مخابرات استفاده میکنن این مشکل رو دارن یا نه؟
یا اگر مشکل من از جای دیگه ای هست و برطرف شدنیست ممنون میشم راهنماییم کنید.
موفق باشید.
معمولا در مورد آپلود چون کمتر مورد توجه کاربر هست کاربر حساسیت چندانی روش نداره پس آی اس پی هم روی کیفیتش تاکیدی نداره چه بسا که مخابرات باشهنقل قول:
البته توی آی اس پی های خصوصی وضعیت بهتر هست.
بهتره با پشتیبانیشون صحبت کنین در جریان بذارین اگر قبول کنن وصلتون میکنن به یه پشتیبانی دیگه که نمودار سرعت دانلود و آپلود رو میبینن و شاید تونستن درستش کنن.
مخابرات سرعت آپلود را یک چهارم سرعت دانلود می بنده.نقل قول:
حجمی رو از 12 بهمن می تونید در مزاکر مخابراتی ثبت نام کنید کسی 2 مگ بگیره یک ساله مودم رایگان هم میدن .
اینجوری کله مشتری های مخابرات میپرن
امروز حجم مصرف از توی سایت مخابرات چک میکردم قطع و صل هایی که من باعث نبودم توجه ام رو جلب کرد،
برای شما هم همین طوریه ؟!
البته لینک من نمیره ولی از حداقل یکبار توی روز کانکنشن اینترنتم خود به خود قطع و وصل میشه.
UP Time امروز کانکشن من تا الان حدودا 17 ساعت شده.
تنها در صورتی میرزه که حداقل ۴مگ بدن شبانه رایگان هم داشته باشه.نقل قول:
شبانه نداره کلا 1 گیگ رایگان داره :n09: در مورد داون استریم احتمالا همون 2 مگ باشهنقل قول:
تعرفه خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
چندتا سوال دارم
1. من تابستون 92 سرویس ADSL مخابرات رو روی خط فعال کردم. این جریان قرارداد یک ساله یعنی تا تابستون 93 نمیتونم از سرویس انصراف بدم؟
2. با شروع این طرح حجمی ADSL تکلیف اونایی که نامحدود دارن چی میشه؟
3. راهی وجود داره تا روی خط تلفن فیبر نوری ADSL از شرکت های خصوصی گرفت؟
نقل قول:
بله البته اسمش یک ساله هست بعدش اگه انصراف ندید یک ساله اتومات تمدید می شه .
با شروع حجمی اگه نامحدود حذف بشه که احتمالش کم هست شما که نامحدود دارید خواهد موند تا قرارداد بعدی که می شه یک سال بعد .
نخیر فعلا فیبر در انحصار مخابرات هست چون برای فیبر مخابرات هزینه می کنه پس طبیعی هست در انحصارش باشه تا زمان خاصی .
سلام دوستان ! یه سوال ! شما امروز مشکل وردو به فی**س بو**ک داشتید ؟ من همه سایتها رو میتونم باز کنم ( حتی با تحریم شکن ( فقط وقتی میخوام وارد این شبکه اجتماعی متعلق به نظام سلطه بشم ارور زیر رو میده ! حتی با chrome هم همینطوره ! تو تاپیک نرم افزار تاپیک زدم اما فکر کردم شاید ایراد از نت هم باشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تو بازکردن برخی سایتها به مشکل خوردم
ولی فیس دوغ رو میتونم برم
نقل قول:
الان فقط روی مخابرات کریو درست کار می کنه .
آقا سعید به نظرت مشکله من الان چی هستش ؟ خسته شدم از بس باهاش سر و کله زدم ! :D همه سایتها رو با کریو باز میکنه جز این وب سایته وابسته به نظام سلطه ! هم تو کروم این جوریه هم تو موزیلا ! هم IE فقیدنقل قول:
یک احتمال میدم اون هم این هست اکانتی که داری( سرور) دسترسی نداره با امپریالیسم جهانی :n02: از یک اکانت دیگه تست کن به احتمال زیاد اوکی بشهنقل قول:
همین الان با یه اکانت دیگه تست کردم ! نمیشه که نمیشه ! میدونی که چجوری میشه لیست سایتهایی که تو کاسپراسکای بلاک شده رو دید ؟نقل قول:
شما بدون https برو ببین اوکی می شه اگه نشد یگ پینگ بگیر ببنیم مشکل کجا هست دسترسی داری یا نه .نقل قول:
وقتی کریو وصله پینگ بگیرم ؟ میشه بگی چه دستوری تو cmd یزنم ؟نقل قول:
ping facebook.comنقل قول:
ping 4.2.2.4
ping peyvandha.ir
نقل قول:این هم پینگ ها دوستان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هنگام پینگ کریو وصل بود!
سلام دوستان
شما میتونید با سرعت 256 تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه های تلویزیون رو ببینید؟؟
تا چند ماه پیش من نمی تونستم هی قطع میشد ولی الان خیلی راحت پخش می کنه!!:n04:بدون کوچکترین مشکلی....
کلا پینگ امروز به صورت باور نکردنی خیلی خوب بود!
کم گزاف نگفتیم وقتی میگیم شرکت دزدان مخابرات تهران :n09: 3 گیگ در ماه بدون رایگان میشه حدودا روزی 100 مگ :n19: حالا سرعت رو شما اصلا فرض کن 10 مگابیت !!! میتونی روزی 2 تا ویدیو یوتیوب ببینی یا 3 تا آهنگ دانلود کنی :n20: اگه مخابرات بخواد نامحدود رو جمع کنه خودشو جمع کرده در واقع :دینقل قول:
بله دیگه ترافیک داخلی نباید مشکلی باشه من با 128 هم یه زمانی مشکل نداشتم! اگه انقدر مشتاق دیدن رسانه میلی هستی :دی سایتهای دیگه ای هم هستند که لینک با کیفیتهای متفاوت میدن برای IPTV هم میتونی پیگیری کنی لامصب این صدا و سیما ذهن و قلب مردم رو تسخیر کرده از بس پرمحتواست ملت خودجوش میرن پشت بوم دیش ها رو پرت میکنن پایین!:16:نقل قول:
Kianoosh یه توضیح در مورد این ipTV میدی؟
چه ویژگی هایی داره؟اینترنت ملی هم داره؟
نقل قول:
من دارم iptv از یک ماه پیش منطقه 2 گرفتم .
فقط در تهران بعضی مراکز ربطی به اینترانت اینها نداره مثل یک اینترنت لوکال هست مراکز مخابراتی یک سخت افزاری قرار دادن مستقیم وصل می شه به صدا سیما .
نقل قول:
به نظر من نامحدود بر نمی داره محدود آورده که بگه حجمی هم هست همین اینترنت نامحدود برای مخابرات سود زیادی داره چون 20% اینترنت جهانی هست بقیه اینترانت چون اینترانت هم برای مخابرات هست پس هزینه ای نمی کنه .
اگه برداره هم با انصراف مشترکین می زاره دوباره یک چیزی هم بهت بگم باور نمی کنی وقتی 3 گیگ تموم شد اینترنت قطع نمی شه ها :n02: برای هر گیگ 2 هزار می یاد روی قبض :n04:
من چجوری بفهمم مسیرم از کجا شده ؟؟؟
اخه تا 1 هفته پیش پینگ با لندن 109 بود الان شده 200 ؟؟
به نظرتون چرا اینجوری شده ؟؟
@tct9 برای من . ممنون میشم جواب بدید
مرکز مخابراتی سلمان فارسی ؟نقل قول:
برای شما Downstream و UPstream رو مودم چند بستن ؟
واقعا باید به بخش مارکتینگشون تبریک گفت با این تعرفه های بی خاصیت!نقل قول:
مطمئنی گیگی ۲تومنه؟ مگه ۴نبود؟ اگه سرعتو بالا ببندن من میرم یه خط دیگه میگیرم در کنار نامحدود برا زمانایی که سرعت بالا نیازه :D
من جایی ندیدم تو قرارداد مدت زده باشه؟نقل قول:
من قبلنا داتک داشتم از یک زمانی تعرفه هارو عوض کردن اما مشترکین قبلی تا زمانی که انصراف نمیدادن تعرفشون عوض نمیشد.
اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه! من مدتی پارس آنلاین داشتم وقتی که تعرفه ها رو تغییر دادن و اون تعرفه من رو حذف کردن من رو مجبور کردن تغییر تعرفه بدم!نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
حالا اینکه نامحدود بمونه یا نه رو اطلاع ندارم ... استاد میدونم قطع نمیشه :دینقل قول:
این دو دو تا چهارتای پهنای باند رو چقدر باید اینجا من بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما با نامحدود 1 مگ روزانه کارای عادی + دانلود متوسط (و خیال راحت از بابت حجم و اینها!)دو گیگ , میشه 60 گیگ 39 ت این محدود 1 مگ 14 تومن پایه برای 3 گیگ + 57*2 = 114 تومن که میشه 60 گیگ 128 ت حالا سرعتش اصلا باشه 300! (بعد تا جایی که اطلاع دارم تعرفه ترافیک اضافی پلکانی هست از 4 شروع میشه اون درجه آخرش 2 هست!یعنی از این هم بیشتر میشه)به قولی افتـــــــاد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بالا با محدودیت ترافیک در حد 3 گیگ 5 گیگ 10 گیگ در ماه هیچ فایده ای نداره دوست عزیز! مگه برای کسی که کارش صرفا وبگردی و میل روزانه در حد 100 مگ 200 مگ هست میخواد با بیشترین سرعت انجام بده دانلود هم اصلا نداره!(یا موارد خاص میخواد تو کوتاه ترین زمان کاری بکنه!)این طرح ها 10000 نفر ساعت روش کارشناسی شده برای چاپیدن ملت, کم الکی که نیست سرعت 10 مگابیت ترافیک 1 گیگ!:n09:نقل قول:
اونم تا جایی که یادمه پلکانی بود(؟) مثلا 5 گیگ اول 4 تومن 6 تا 15 3 و بیشترش 2 ارقامش دقیق خاطرم نیست...
:n16:
آره من الان رفتم مصرفمو دیدم تو ماه ژانویه مصرفم 30گیگ بوده اگه محدود بگیرم بیفایدس با همین ۱مگ باید سر کنیم.نقل قول:
تو آلمان سرور میگیری ۱۰۰۰گیگ بهت میدن سرعتم ۱گیگابیت با قیمت مفت اما اینجا قطره ای گیگ میدن! :|
چه جوری میشه حجم مصرفی در ماه را برای نامحدود دید ..؟
من چیزی ندیدم
میشه جواب منم بدیننقل قول:
از سایت مخابراتنقل قول:
Tct.ir
ببین دوست عزیز با ریبوت کردن مودمت مکنه مسیرت تغییر کنه.نقل قول:
برای دیدن مسیرت هم از برنامه زیر استفاده کن
یا توی cmd دستور 8.8.8.8 tracert رو بزن.
Pingplotter Pro
منطقه مخابراتی 9 هم داشتیم ؟نقل قول:
ببنید اینطوری بزنید
tracert 4.2.2.2
از cmd برید لاگش بزارید اینجا بگم مسر کجا هست در ضمن یک چیزی بگم در هر بار خاموش و یا روشن کردن مودم مسر عوض می شه یک بار انگلیس هست یک بار هند یک بار هلند 10 تا مسر هست .
بی در و پیکر تر از این مخابرات تهران اصلا وجود نداره.
الان زنگ زدم 2020 , اپراتور اصلا خبر نداره و میگه هنوز چیزی بهشون در مورد سرویس حجمی نگفتن .
کسی تا حالا تونسته بگیره ایم سرویسای جدیدو ؟