بچه ها دیگه تصمیم رو گرفتم بین مبین و ایرانسل
دارم میرم مودم جیبی ایرانسل رو بگیرم !
Printable View
بچه ها دیگه تصمیم رو گرفتم بین مبین و ایرانسل
دارم میرم مودم جیبی ایرانسل رو بگیرم !
دوست عزیز از پینگ داتک (وایمکس) اطلاع دارید که چی جوریه،مثل مبین بالا نیست؟نقل قول:
همیشه تصویر خوبی از داتک (چند سال پیش) تو ذهنم بوده ،هم کیفیت سرویس و هم خدمات و پشتیبانیش.
اگه خونه اینترنت خوبی مثل adsl داری و زیاد هم ساوه نمی مونی و فقط وبگردی داری شاید همون GPRS کارت رو راه بندازه نمی خواد ۲۰۰ تومن هم هزینه کنینقل قول:
مبین نت برای تهران نسبتا خوبه ولی بازم بستگی به منطقه و سیگنال دریافتی هم داره اگه از 3 چارغ بیشتر روشن بشه مشکلی نداری و میتونی راحت کارکنی.
آقا من با دو تا چراغم بدون مشکل خاصی کار کردم :)نقل قول:
داداش موضع چیه؟نقل قول:
من میگم شما ناراضی نیستی مگه ؟
چرا این همه وقت صبر کردی و هی اعصاب خودتو خورد میکنی ؟ زودتر میرفتی داتک
اصلا ارزش نداره تو ا.ی.ر.ا.ن آدم اعصابشو واسه اینترنت خورد کنه
چیزای مهمتری هست که اعصابتو باید بزاری برای اونا که خورد بشه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
بچه ها بی جنبه بازی در نیارین مبین دوباره قاطی میکنه ها:D:D:D:D:D:Dنقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
پینگ وایمکس ذاتا بالاست. ولی داتک سرویسش پایدارتره و قطعا پینگش هم معقول تره. البته الان نمیتونم نظر قطعی بدم. بعد از کوچ به داتک در خدمت هست :)نقل قول:
دوستان مودم BM632W رو شرکت عوض میکنهDX350 یا SWC9200 هنوز 13 ماه هم از اشتراکم مونده دوساله بوده
نقل قول:
اگه منظورت اینه که با پایان اشتراک یا همینجوری مودم رو ببری و برات عوض کنن نه. من خودم پرسیدم. گفتن که تنها راه تعویض مودم اینه که یه بلایی سرش بیاد که دیگه نشه درستش کرد؛ اون هنگام شرکت با یه قیمتی (؟) مودم رو ازتون بر می داره و شما با دادن ما به تفاوت مودم تازه رو می گیری...
:13:
ببینید کارمون به کجا رسیده که کلمه ایران رو هم هموطن هامون سانسور می کنن.
مبین نت باز تو ساعت رایگان حجم اینترنت من راکم کرده برای شما هم این اتفاق افتاده؟
دوستان از چه طریق این روزها به فیس بوک وارد میشین؟ نه ساکس و نه وی پی ان استیبل نیست و گاهی کار میکنن، گاهی کار نمیکنن. نرم افزاری یا روشی پیشنهاد میدین؟ من فقط فیس بوک رو لازم دارم.
نقل قول:
منم با حرف شما موافقم
خود من هم الان یه خط وایرلس با کفیت عالی دارم که هر موقع مبین نت اذیت کرد از اون استفاده می کنم (بهتر بگم از هر دوشون با هم استفاده می کنم)
خودم به دو دلیل مبین نت رو گرفتم یکی اینکه هزینه های وایرلس یکم بالاست (البته تو سرعت های بالا) و دوم اینکه زیاد جابجا میشم
با این اوضاع حداقل خودمون باید به اعصاب خودمون رحم کنیم.
ضمن تأییدحرفهای آرش خان، برای خورد کردن اعصاب بهونه های بهتری ام هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه کنید این سرعت در این کشور سرعت متوسطی محسوب میشه!
بعد این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخونید. مخصوصاً دو خط آخرش. قشنگ اعصابتون خورد و خاکشیر میشه!
با تمام این حرف ها از کی باید امروز شاکی باشم با اینکه قبل از ساعت 8 مودم را از برق کشیدم حجم من راکم کرده برای شما این اتفاق نیفتاده؟نقل قول:
چی بگم والا. همه میگن نیاز نیست از برق بکشی. منم چندبار از برق نکشیدم، دیدم انگار مشکلی نیست. اما یه بار 2 گیگ ازم کم شد. ازون به بعد دیگه ساعت 2 شب از برق میکشم. 8 صب ام همینطور که آمار ساعات رایگان جدا بشه.
از 24 ساعت 22 ساعت و 23 دقیقه رو با ساکس وصلم :دینقل قول:
مشکلی نداره ساکس که...
آقا من معذرت میخوام از همه ی دوستان ، ظاهرا مشکل فقط از منه و مبین نت به عنوان بهترین سرویس دهنده ی اینترنت ایران داره کارشو ردیف انجام میده :)نقل قول:
خوش به حالت رفیق چون من برعکس شما الان حدود یک ماهه که نه با ساسک نه وی پی ان و نه هیچ وسیله ی دیگه ای نمیتونم به صورت استیبل به فیس بوک وصل شم
جسارتاً من حرفتو تأیید می کنم (البته اون قسمت مربوط به کانکت شدن با...)، چون من با هر چی فکرشو بکنی کانکت میشم. با همین نرم افزارهای رایگانی که تو دست و بال همه هست، تازه با سرعت کاملاً مناسب!نقل قول:
ای بابا این چه طرز فکریه؟! :دینقل قول:
نگو این حرفو...
با اینکه ساعت 5مودم را وصل کردم وساعت پنج دقیقه به هشت مودم را از برق کشییدم کلی حجم کم شده جالب اینه که تو قسمت حساب ساعت را تاحدود نه صبح فعال نشان داده این اتفاق دو روز برام می افته کسی هست بگه مشکل ازکجاست وچه کاری بکنم که دیگه همچین اتفاقی برام نیفته
برا منم این اتفاق افتاده ،نحوه محاسبه اش رو منم نمی دونم ،تا حالا چند گیگ از حجمم سر این محاسبه غلط از بین رفته،تو پنل حساب کاربری هم نحوه قرار دادن ساعت با کارکرد تطابق نداره.:44:نقل قول:
دوست عزیز شاید یه مشکل نرم افزاری باشه ،یه چیزی شاید توی تنظیمات باشه،برا خاطر جمعی یه بار ویندوز را عوض کنید احتمالا حل میشه،اگه براتون وقت گیره س ا ک س رو کامل پاک کنید مجددا نصب کنید.نقل قول:
جز اون قطعی یک هفته ای معروف که https و س ا ک س و و پی از کار افتادن (ظاهرا برا اینترانت ملی) قطعی دیگه ای رو یادم نمیاد.البته بارها محدودیت و کاهش سرعت در این برنامه ها بوده ولی از یه جای دیگه بوده!!!!!!!:21:
قبلا" من این مشکل را ندشتم این اتفاق جدیدا" برام افتاده که حجم کم کنه
عیب نداره دوست من کم کم عادت می کنین، :10:نقل قول:
برا من یه بار یه اتفاق عجیب تر افتاد:کل دانلود شبانه رو ازم کم کرد.حیرت انگیز بود:18:
دوستان کسی از شهر یزد اینجا نیست ؟؟؟؟؟؟ میخواستم بدونم تو محدوده شهرک دانشگاه یزد اوضاع چطوره من مودم رو بردارم ببرم .؟؟؟؟؟؟
سرویس 2 مگ گرفتم الان شب ساعت 10:30 سرعت دانلود 90-110 :|:|:|:|:|
چی بگم آخه ؟
شما چقدر امیدواری که با 2 گیگ ترافیک دانلودم میکنی! من 2 گیگ رو 10 روزه تموم کردم!نقل قول:
ولا منم که ۱ مگ دارم سرعتم همینهنقل قول:
یادم چندتا از بچه ها هم که ۵۱۲ بودن میگفتن سرعتشون همین حدوداست
فکر کنم کلا سرعت همه سرویس ها رو همین ۹۰-۱۲۰ بستن
بچه هایی که این چند روزه از ححمتون تو ساعت رایگان کم شده حتما ساعت ویندوزتون را چک کنید چون این موضوع را من 2 روز پیش متوجه شدم و خوشبختانه از من حجم کم نشد :27:
اگر تو تنظیمات ساعت ویندوزتون تیک مربوط به تنظیم اتوماتیک ساعت را زده باشید ( Automatically adjust clock for daylight saving time) به طور اتوماتیک ساعت از ساعت 12:00 روز 18 سپتامبر (پریشب) از تابستانه به زمستانه تغییر پیدا کرده و برنامه IDM و برنامه Auto Power-on & Suht-down هم که بر اساس ساعت ویندوز کار می کنند بر اساس اون ساعت دانلود را شروع و خاتمه می دهند و بنابر این به میزان 1 ساعت دانلود ازتون کم میشه
این وسط مبین نت هم از حجمتون نزده و خودتون حواستون به این موضوع نبوده
در ضمن به هیچ وجه هم نیاز به خاموش و روشن نمودن مودم ندارید.
خب حالا یه اعلام وضعیت هم من بکنم
سرویس 2mg
همین الان......:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب از اون شباس که هیچی تو قلاب نمیاد!!!!:13:
امشب مبين نت نسبت به ديشب نوسانش زياد شده, ولي تا الان كه ساعت 6:20 هست, 1.6 گيگ دانلود داشتم :27:
اميدوارم براي بقيه بچه ها هم خوب باشه.
با سرعت 2 مگ از دیشب تا الان کلا 320 مگابایت دانلود داشتم :2:
حتی سایت speedtest.net برام لود نمیشه که یک تست بزارم یکم به سرعت دومگ که دارم بخندید (فکر کنم به جای 2 مگ بهم 128 کیلوبیت انداختن) :41:
اهواز (خدایا چه گناهی کرده بودیم گرفتار خط تلفن pcm شدیم):19:
انگار یه روز در میون خوبه،معلوم نیس چرا سرعت پایدار نیس.دیشب خیلی بهتر بود.
مبین چی کار کرده با این حجم های گرونش که باید تا صب چشام خیره به مانیتور باشه که اگه یهو آنتن رفت بیدار باشم و بقیه اش رو دانلود کنم.:41:
پس فتوحات درخشان بعضی از دوستان در زمینه ی دانلود شبانه، بنده نیز دیشب 3 گیگ دانلود کردم، باشد که همیشه چنین باشد:31:
الان وضع مملكت جوري شده كه آدم اگه سرعت شبانه اش هم عالي باشه و بتونه 5 گيگ بگيره هر شب, مجبوره بيخيال شه ! آخه فايل ها رو كجا بريزيم ؟ هارد اكسترنال كه زرتي دو برابر شد چند وقته پيش . الانم رفتم دو تا دي وي دي خام گرفتم 1400 تومن !
به نکته ی ظریفی اشاره کردی! یاد دی وی دی خام بسته ای 7 تومن بخیر:41:نقل قول:
بچه ها نمیشه کمپین راه بندازیم تا توجه افراد به اصطلاح مسئول یا صدا و سیما رو جلب کنیم؟