فکر کنم هیچ روشی نداره من همو رو وسط میزنمنقل قول:
Printable View
فکر کنم هیچ روشی نداره من همو رو وسط میزنمنقل قول:
نقل قول:
کونامی تو پنالتی زدن سوتی داده خوفن هیچ روش خاصی نداره باید بازی رو تو 90 دقیقه تمام کنی
جالب اینجاست که برای من هر موقع به پنالتی میکشه ، اگه یکی از پنالتی هامو خراب کنن ، بعد از اون ، تیم حریف هم حتما یکی از پنالتی هاشو خراب خواهد کرد:19:نقل قول:
هرچی مربع رو بیشتر نگهداری ارتفاع بیشتری به توپ میده
هرچی جهت رو بیشتر نگهداری توپ رو گوشه تر میزنه
اصولا بین 1تا3 ثانیه باید نگهداری و نه بیشتر و البته باز بستگی به پنالتی زن داره،ممکنه با یکی مثل رونالدینیو 3ثانیه مربع رو نگهداری و زیر طاق بزنی و با یه بازیکن داغون به 2ثانیه نرسه که نگهداشتی و بزنه بیرون
مرسی از راهنماییتون
نقل قول:
آقا دمت گرم از زحمتت ولی متاسفانه لینک پاک شده و نمیشه دانلود کرد اگه میشه دوباره آپ کن
آرمين جان، اديت فايل متناسب با DLC 1.06 رو كي ميذاري؟
آخه من تو پست 9000 نگاه كردم، نبود.
ميشه توضيح بدي.
والا ادیت فایلی که الان استفاده می کنم خودم شامل بوندس لیگا نیست یعنی شما اگه از ادیت فایل ناقصی که برای 1.06 ساختم استفاده کنید دیگه بازیکنان بوندس لیگایی توی تیم های بوندس لیگایی وجود ندارن. اگه می خوای همین رو بذارم تمامی نوشته های فیک رو اصلاح کردم و همه فیس ها رو هم ریلینک کردم فقط همون فقدان بازیکنان بوندس لیگایی رو داره خواستی بگو برات آ÷ کنمنقل قول:
نقل قول:
سلام عزیز روش پنالتی زدن رو در قالب فیلم واست گذاشتم شاید بدردت خورد :
کد:http://www.4shared.com/file/158048497/c00afc49/Penalty_Kick_Learn__PesCampCom.html
آخ منم قبول دارم. پنالتی زدنش عجیبه. من که همیشه وقیی دونفری بازی میکنیم وسط رو میگیردم. چون میدونم اگه بخواد کنار بزنی توپ میره بیرون.
خیلی مسخره بود. امیدوارم تو نسخه ی 2011 این مشکل حل بشه!
وافعا میشه گفت تو این چند سال من شدیدا از فیفا کشیده شدم به Pes چون وافعا داره عالی کار میکنه. تو فیفا هنوزم میخوای پاس بدی خود به خود میرسه دست یارت. دقیقا مثل فیفا2000 خنده دار!:31:
آره همين خوبه،من فقط ميخوام اسم و لوگوي تيم ها و ليگ ها درست بشه.قربون دستت اگه ميتوني آپ كن :40:نقل قول:
نقل قول:
آقا دمت گرم از زحمتت ولی متاسفانه لینک پاک شده و نمیشه دانلود کرد اگه میشه دوباره آپ کن
اینم فیس عقیلی برای صدای بارون عزیز :(عکسشم تو لینک پایینه)
پرسپولیس رنگ عشقه ...کد:http://rapidshare.com/files/383562708/Hadi_Aghili.rar.html
اینم عکس:
---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------کد:http://rapidshare.com/files/383566207/Hadi_Aghili.png.html
ولی من یاد گرفتم پنالتی ها رو درست بزنم ! همینطور ضربه ایستگاهی رو .نقل قول:
دلیلشم آنالیز این فیلمهای آموزشی بوده و همچنین کارو قلق گیری زیاد .
شما هم ناامید نشو ... تو پستهای قبلی دوستمون نوشته بود 1 تا 3 ثانیه نگه میداریم ...
بله درسته باید با یک بازیکن چند بار پنالتی بزنی تا بالاخره قلقش دستت بیاد و همینطور اون بازیکن رو واسه پنالتی هات بذاری .:10:
سلام ، آیا برنامه ای هست که بشه هر جای بازی رو که دلت میخواد تغییر بدی ؟ (برای pes06 میخوام) آیا برنامه pes06 editor میتونه این کار رو انجام بده ؟ خیلی ممنون از راهنماییتون
مثلا چه جاهایی از بازی رو میخوای تغییر بدی؟؟؟!!!نقل قول:
مثلا بعضی از تیمها نه لباسشون و نه استادیومشون و نه اسمشون و نه لوگوشون قابل تغییر نیست و همچین چیزایی که در edit قابل تغییر نیستن رو میخوام تغییر بدم !!!نقل قول:
ویرایش شد...
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
خدا خیرتون بده یکی از این حرفه ای ها بیاد بگه تغییر میشه داد یا نه و اگه میشه با چه برنامه ای ؟
من pes6 رو بیشتر از همه ی pes ها بازی کردم اینکه لباسشون قابل تغییر نیست اگه منظورت لباس مثلا منچستر یونایتده اونو باید با پچهای مناسب pes6 آپدیت کنی . من تا اونجایی که یادمه اسم تیمها رو در گزینه ی TEAM NAME میشه تغییر داد و همچنین استادیوم رو هم میشه از گزینه ی STADIUM SELLECT تغییر داد ولینقل قول:
من از این بازی یه سوپر پچ دارم :
کد:http://syd5.ausgamers.com:88/downloads/1273007487/PES6PC_SUPERPATCHV01_bundle.zip
ولی این بازی خیلی قدیمی و آپدیتشم واسه قدیمه. چرا 2010 بازی نمی کنی؟؟
این patch که وجود نداره !!!
نقل قول:
به این سایت برو :
وبعد گزینه ی (I get it, this download won't work if I try to do it with Internet Explorer! Just give me the download link!)رو تیک بزن.کد:http://www.ausgamers.com/files/download/html/30737
بعد رو
click here to start download
کلیک کن.:10:
لوگوها که با همون پچ Krauser درست میشه.نقل قول:
خوب این رو می تونی روی DLC 1.06 استفاده کنی تا مشکل نوشتار های فیک رو توی بازی اصلا نداشته باشی
کد:http://www.2shared.com/file/mEfHQ2RQ/EditDLC106.html
آقا این DLC رو چه جوری باید نصب کرد؟
فایل زیپ رو باز کن برو dt0f رو تو img بازی کپی کننقل قول:
نقل قول:
سلام خدمت آقا آرمین گل
آرمین جان آخرین و جدیدترین DLC رو کجا میتونم پیدا کنم؟؟
جدیدترینش همون ورژن 1.06 هست؟؟
آقا یکی گفت آموزش پنالتی زدن رو تو یه فیلم داره!!! والا من تو کامنتاش خوندم چطوری میگه بزن ولی نمیشه!!!
راستی!
چرا نمیشه دروازبان و مدافع رو واسه ستاره شدن ساخت؟؟؟
نقل قول:
در خصوص پنالتي زدن بايد بگم
در اين نسخه بسيار روي پنالتي كار شده و پنالتي زدن ديگه مثله سابق ديمي نيست كه بزني بره تو گل:31:
براي پنالتي زدن كافيه شما ابتدا دكمه ي شوت رو بفشاري
وقتي شوت رو فشردي بازيكن ميره كه به توپ ضربه بزنه
فبل از اينكه بازيكن ضربه بزنه شما سمتي رو كه ميخواين ضربه بزنين رو براي چند صدم ثانيه نگه دارين و ول كنين
البه تا ته فشار ندين كه توپ ميره بيرون:31:
با كمي تمرين قلق مياد دستتون
نقل قول:
منظورت اینه که چرا در become a legend نمی شه پست دروازهبان رو گرفت؟
دقیق نمی دونم ولی فکر میکنم سیستم بازی طوری طراحی شده که کنترل دروازه بانان برای گیمر ها امکان پذیر نیست شایدم هنوز هیچ عملی که با دکمه ها انجام میگیرد برای گیمر ها در نظر گرفته نشده!!!!
به هر حال نمیشه دیگه ....:13:
ولی سوال جالبیه اگه دوستلن میدونن ممنون میشم لطف کنن.
سلام
من وقتي جويستيك بغل شوك رو كه باهاش حركت ميكنم رو ميزنم و چراغ آنالوگ رو روشن يا خاموش ميزارم همش تكل و شوت و پاس ميده و لي دريبل نميزنه چكار كنم؟
پست 9000 ام این تاپیک توی صفحه 900نقل قول:
آقا دقت کردین هرچی حریف خطا میکنه داور نمیگیره؟
یارو زده منو مصدوم کرده داور خطا هم نمیگیره! بعد من پام میخوره به طرف سریع سوت میزنه میدوهه جلو. کارت نده خوبه!!!
پنالتی هم که ماشااله.هیچی!!! یه سری چیزا باید توش درست بشه! مهمترینش همین داوریه!!!
زاستی!!!
راهی نداره فیلم بازیهایی که سیو کردیم( گلهایی که زدیم) بشه تبدیل کرد رو پی پسی؟ حیفن آخه!
مگه فیلم بگیرم از صفحه. نه؟
سلامنقل قول:
سال من رو جواب نميديد منتظر راهنماييم!:13:
سلام خدمت دوستان یک سوال میشه کاری کرد که سرعت بازیکن ببریم بالا اما کسی نفهمه یعنی وقتی رفت تو قسمت ادیت بازیکن متوجه نشود!
سلام.
من سی دی شو از این شرکتهایی که تحت نظر ارشاد هست گرفتم.
گزارشگرش خیلی بی حاله.موقعیت گل میشه یا حتی گل ردو بدل میشه هیچ حسی نداره. می خوام بدونم اینا دست کاریش کردن یا واقعا این جوریه ؟:18:
سلام
کسی تا حالا با این برنامه مستر لیگ ترنسفر کار کرده؟اگر کار کرده یه توضیحی چیزی ازش بزاره(تشکر)
راستی از دوستانس که 7 نصب کردن برا شما هم تو ساکر صدای جزئیات بازی مث صداهای تو زمین ضعیفه آخه تو XP همه چیش خوب بود
اگر جواب منو بدین ممنون میشم
نکنه دستت خورده به دکمه توربو خود کار عمل می کنه کلید ها اصلا دلیلی نداره الکی تکل و شوت و پاس بدهنقل قول:
سلامنقل قول:
منظورم همون جويستيك سياه هست كه بغل شوك هستش دو تا گرد هستن كه يكيش براي حركته و جهتاي بازيكن رو ميره اون يكيش كه سمت راسته وقتي تكونش ميدم يا پاس ميده يا شوت يا تكل ميره
دستم هم شبيه پلس استيشن هستش ؟:41:
والا موندم چكار كنم متشكر ميشم كمكم كنيد
يا حق
راستي جواب داد ها :31:نقل قول:
پروفايل رو كپي كني بعداً تركيب اصلي رو ميتوني برگردوني :10:
دوستان میدونید این بازی توی gamespot یا هر سایت معتبری که فکر میکنید چه رتبه ای رو گرفته ؟؟؟ ممنون !!!
دوستان عزیز من امروز که داشتم مستر لیگ را بازی میکردم
تمام بازیکنان تیم یک دفعه غیب شدند و به جای آنها بازیکنان دیگه ای جایگزین شدند که خیلی هم ضعیف هستند
چرا اینطوری شد؟ چه مشکلی داره؟
راستی کسی ترینر نداره که پول را توی مستر لیگ بی نهایت کنه؟
مگه همچین چیزی میشه! شما کجای فصل بودید؟ پول شما که منفی نبودش؟نقل قول:
در مورد ترینر هم وجود داره من لینکشو ندارم. ولی من خودم از مسترلیگ دیگه زده شدم. حداقل 5 ساله که بکوب بازی می کردم و هر روز حداقل یه ساعت اونو می رفتم ولی الان چند وقته گذاشتمش کنار. به نظرم شما اگه درست عمل کنید نه تنها از ترینر نمی خواد که استفاده کنید بلکه از پول زیادی که به دست میارید زده میشید:20:
کلا مسترلیگ فقط دو سه فصل شاید جالب باشه بعدش دیگه یکمی تخیلی میشه و زیاد شبیه فوتبال نیست.
برای pc که سایتهای معتبر مثل گیم اسپات امتیاز ندادن. برای من سوال هست که چرا این چند شماره اخیر سایتهایی مثل گیم اسپات به نسخه pc امتیاز نمی دن. برای کنسول رو نمی دونم شاید امتیاز داده باشن. ولی در کل سایتهای معتبری مثل گیم اسپات و IGN جدیدا زیاد به این بازی توجه نمی کنن.نقل قول:
دوستان میدونید این بازی توی gamespot یا هر سایت معتبری که فکر میکنید چه رتبه ای رو گرفته ؟؟؟ ممنون !!!
کلا این جوریه!نقل قول: