اولین سوال : توی فورت پول مول هم گیر میاد و حتما باید با سلاح فورتی جنگید ؟
دومین سوال : چه اسکیل هایی توی فورت به کار میرن ؟
سومین سوال : حدودا چقدر طول میکشه تا جنگ بین فورت ها راه بیوفته ؟
Printable View
اولین سوال : توی فورت پول مول هم گیر میاد و حتما باید با سلاح فورتی جنگید ؟
دومین سوال : چه اسکیل هایی توی فورت به کار میرن ؟
سومین سوال : حدودا چقدر طول میکشه تا جنگ بین فورت ها راه بیوفته ؟
بچه ها میخوام یکی از همشهری هام رو توی ورد 5 معرفی کنم :دی
اینی که میبینید رنک 1 ورد و رنک 4 دوئل هستش (البته با 201 پیروزی و فقط 9 باخت و متوسط 174 تجربه از هر دوئل) ببینید و عبرت بگیرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهش بگو پسوردش رو بده :دی
ار چي عبرت بگيريم؟!نقل قول:
بچه ها میخوام یکی از همشهری هام رو توی ورد 5 معرفی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که میبینید رنک 1 ورد و رنک 4 دوئل هستش (البته با 201 پیروزی و فقط 9 باخت) ببینید و عبرت بگیرید .
از رنك چههار بودنش؟ 201 برد يا 9 باختش؟ يا شايد هم از اينونتوريش؟!!!
البته از شهرش حدس مي زنم توي تيم خود بازي هم باشه پس مي دونه كه اسكيل هاشو چطور پخش كنه حله!!
گفتمم ممد گفته پسورد بده نامرد 6-7 تا فح ش بد داد :27:نقل قول:
بهش بگو پسوردش رو بده
دستورات فاندر ما میذارم اینجا . اینا خیلی حرفه ای هستن میشه در کنارشون خیلی چیزا یاد گرفت .
کد:Hey everyone--
Here is the build order for the fort.
1) Level 1 Barrack--gives builders and everyone a place to rest. Build to level 1 and stop for now.
2) Level 4 stock---after level 1 barrack--immediately proceed to the stock and build it to at least level 4--so we can start donating more items and building more features. Without this it will take forever to build stuff.
Then we can start worrying about what's next. This should occupy us for most of today.
خب لطف کن با زیر نویس فارسی بزار :دینقل قول:
خوب متاسفانه هممون کشته شدیم!!!!
خوب تعداد اونا خیلی بیشتر بود حدود 30 نفر بیشتر بودن ولی باز من خیلی خوب مبارزه کردم.1700 تا دمیج زدم و 2 نفر رو هم کشتم ولی در آخر با افتخار تمام شهید شدم.
بالاخره یکی از میدل ها رو پس اوت کردم:دی
میگم چرا من کتک خوردم...اونم انقدر زیاد؟
خيلي كتك نخوردي كه!!نقل قول:
بالاخره یکی از میدل ها رو پس اوت کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم چرا من کتک خوردم...اونم انقدر زیاد؟
ولي دوئل عالي بود!! چند تا دميجي هم كه خوردي احتمالا به خاطر اين كه اون يارو اتريبيوت هاش رو روي دكستريتي گذاشته آيمش بالاتر از تو بوده!
===
يكي دقيقه سكوت به افتخار شهداي راه حق.
تله نیاز داریمنقل قول:
ضمنا در فروم شهر یک قسمت باز کردم برای هر ایتم مورد نیاز برین اونجا ببینین چی کم داریم زود دست به کار بشین و ایتم ها را تهیه کنید
gaffey هم گفت با پایان فورت بزرگ زود بهمون کارگر می فرستند چون اونا نتونستند فورت بزرگ در اطراف بگیرند و فقط ما تونستیم بگیریم :31: ضمنا تو اون مستطیل 3 تا شهر هستند که هم پیمان هم هستند مثل یک فدراسیون gaffey داره مخشون را می زنه تا به ما بپیوندند چون اگه به ما بپیوندند می تونیم بریم شهرشون و شهر های اونا به فورت بزرگمون خیلی نزدیکه :31:
از ادونچر بودنش و دوئلر خوبی بودننقل قول:
از شیوه پخش اسکیلش
از طریقه لول آپ کردنش
از رنک 1 بودنش تو ورد
تا اونجایی هم که من میدونم بر خلاف قوانین بازی های rpg هستش و هیچ کدوم از اعضای تیم طراح , ناظر یا مدیریت بازی حق داشتن کاراکتر تو اون بازی رو ندارن .
اگه بخوایم دقیق بگیم اونا 82 نفر بودن و ما 59 نفرنقل قول:
اما ما خیلی از اعضامون حتی یه دمیج هم نزدن و استراتژی حملمون کاملا بی خود بود میانگین دمیج ما 582 بود در صورتی که میانگین دمیج اونا 731
منم با اینکه لولم 33 بود 1088 تا دمیج زدم در رنکینگ حمله به این شهر هادی نفر3 ام و من نفر 9ام بودم
خدا زيادش كنه!!نقل قول:
اينو ديگه بي خيال!نقل قول:
اگه بخوایم دقیق بگیم اونا 82 نفر بودن و ما 59 نفر
اما ما خیلی از اعضامون حتی یه دمیج هم نزدن و استراتژی حملمون کاملا بی خود بود میانگین دمیج ما 582 بود در صورتی که میانگین دمیج اونا 731
منم با اینکه لولم 33 بود 1088 تا دمیج زدم در رنکینگ حمله به این شهر هادی نفر3 ام و من نفر 9ام بودم
شهري كه توي جنگ قبلي بهمون كمك كرده بود زير حمله هست!!
تا پنج ساعت ديگه نبرد شروع ميشه!!
آقایون من 5 تا نقشه،یه تله، و یه Union flag رو انداختم تو انبار فورت...بقیه ها سریعتر بیاین و چیزای لازم رو بریزین لطفا
همینطوری آیتم نریزین تو فورت ! خطرناکهنقل قول:
آقایون من 5 تا نقشه،یه تله، و یه Union flag رو انداختم تو انبار فورت...بقیه ها سریعتر بیاین و چیزای لازم رو بریزین لطفا
اول یه برنامه ساخت و ساز درست کنید بعد هر ساختمونی رو که میخواستین بسازین یه نامه بدین همه و مقدار دقیق هر آیتم که باید وارد فورت بشه رو اعلام کنید و بیشتر از اون آیتم اضافی نریزید :دی
نه خب اگه یه عزیزی بیاد و دوتا اره بزاره راحت میشه لول 2 ساختمون اصلی فورت رو ساخت....تازه جنگ هم 15-16 ساعت دیگه شروع میشه تا اون موقع کلی وقت داریمنقل قول:
تلگرام بعدي:
7.
فرستنده:MortalWarrior
موضوع: salam
توضيح: متاسفانه باز هم جواب هاي من نيافتاده!! يادم هم نمياد چي گفته بودم!
MortalWarrior On 4/27/09 at 6:45 PM
agha man alan forum e p30 ro khondam fahmidam mikhayd shahro bedid daste in chiniya
benazaram bozorgtarin eshtebahe va khodemono mazhakeye amo khas mikonim to west va baes mishim hame be hemaghate ma bekhandan
daghighan man hamin karo to w5 (ya shayad 6)kardam va ye shahro az yeki gereftam va hamashono endakhtam biroon va kole shahremoonam beheshoon khandidim kheyli hal dad !!:D
ama toro khoda inkaro inja nakonid ke aberoye khodemoon o oon cyrus e bozorg ro mibarim
========
MortalWarrior On 4/27/09 at 6:46 PM
age az pass out shodan e to in shahr mitarsin , man inja mimoonam , ya inke aslan ye acc misazim mizarimesh to in shahr har chand rooz ye bar ham behesh sar mizanim na shahr ghost mishe na daste chiniya miofte
مبارك باشه!! در آغاز فعاليت شديم!
می گم این فورت عجب چیزیه ها ! الان داداش من تو ورد 1 هست تازه ورت رو اضافه کردند ... چند روزی هست ... خیلی چیز جالبیه !!
من دارم به بزرگترين نبرد ورلد نه كه دير يا زود اتفاق ميفته فكر مي كنم!!
نيرو هاي چانگ آن و ميدلتون به همراه يكسري متحد در مقابل نيرو هاي سيلور اسنيك و اتحاديه گرگ هاي غرب وحشي(!) به همراه تعداد زيادي متحد!
به گمونم فورت جا نداشته باشه!! لا اقل 300 نفر وارد جنگ ميشن!! ظرفيتشو داره؟
WoW
واقعا جنگ خیی جذابی میشه
بزن بکوب میشه خفن !! خود چانگ آن کلی دوئلر های خفن داره ، توی منطقه ی ما فورت بزرگ و متوسط دست میدل هست و فقط یه فورت دست ما هست
این یه جورایی بهتره
ما سریع توی همین فورتی که داریم متمرکز میشیم ولی اونا باید روی دو تا فورت کار کنن
احتمالا اونا روی فورت بزرگ متمرکز میشن و ما میتونیم سریع بریم فورت کوچیک رو ازشون بگیریم
مهرداد امروز هم میای؟ساعت 3 حمله شروع میشه .بیا.نقل قول:
شک نکنید که ما برنده ایم!
اونارو دست کم نگیر دراکولا
دوئلر های چانگ آن بیان ما کارمون تمومه !!
توي فورت دوئلر ها كاره اي نيستن!! شوتينگ و ويگور و ريستنس رو بي خيال!!نقل قول:
واقعا جنگ خیی جذابی میشه
بزن بکوب میشه خفن !! خود چانگ آن کلی دوئلر های خفن داره ، توی منطقه ی ما فورت بزرگ و متوسط دست میدل هست و فقط یه فورت دست ما هست
این یه جورایی بهتره
ما سریع توی همین فورتی که داریم متمرکز میشیم ولی اونا باید روی دو تا فورت کار کنن
احتمالا اونا روی فورت بزرگ متمرکز میشن و ما میتونیم سریع بریم فورت کوچیک رو ازشون بگیریم
شديدا توصيه مي كنم موقع رفتن به فورت براي نبرد:
1. لباس هايي داشته باشيد كه تا حد امكان بهتون HP بدن.
2. بسته به اين كه مهاجم هستيد يا نه لباس هايي بپوشيد كه اسكيل هاي مورد نياز رو بده!! علي الخصوص ايم!
مي گم ليدرشيپ خيلي هم مهم نيستا!
اين طور كه آق ويتامين مي گفت حداكثر دميج از يه حدي بيشتر نميشه! مثلا اگه يه نفر 900 جون داشته باشه بيشتر از 300 تا دميج نميشه بهش زد. از طرف ديگه سلاح هاي خوب هم همين قدر ميزنن! پس اگه ليدرشيپ صفر هم داشته باشي باز سلاح كار خودش رو ميكنه(البته به شرطي كه سلاح خوبي باشه!)
=====
آقا جان فردي به اسم ibm براتون آشنا نيست؟!
به به سلام.شما کجا اینجا کجا؟خیلی وقته نیستی.کنکور داشتی؟نقل قول:
اگه خدا یاری کنه حتما میامنقل قول:
کجا باید بیام ؟؟؟؟اخه هیچ دعوت نامه ای واسه من نیو مده
نه اقا این چه حرفیه منو دست کم نگیرنقل قول:
این که اینجا زدی یعنی چه ؟؟؟نقل قول:
لیدر شیپ مهمهنقل قول:
من ایمم 0 بود فقط لیدرشیپ داشتم
اسلحه من هم افتضاح بود
اما همونطور که امار گذاشتم میزان دمیجی که زدم خوب بود
البته استراتژی توی حمله و دفاع خیلی مهمه
برنامه ساخت و ساز و آیتم های مورد نیاز را در منوی فورت نوشتم یک نگاه کنید می بینید فعلا به خاط پرچم هممون گیر کردیم البته 3 نوع پرچم هست که فکر کنم 2 تا از 3 تاش یکم سخته پیدا کردنش :13:نقل قول:
من قرار بود هر چند وقت يكبار يكي از تلگرام هاي قديميم رو بزارم! اين هفتميش بود!نقل قول:
این که اینجا زدی یعنی چه ؟؟؟
===
آقا نبرد بين اتحاديه غرب وحشي و چانگ آن شروع شده!!(يعني شروع خواهد شد!)
به وقت اينجا مي خوره طرفاي نصف شب!
بخه ما ربطی نداره :31: فعلا کسی نمی خواهد ما را بزنه اگه کسی خواست بزنه ویتامینم می یاد به شهر :31:نقل قول:
بیا یاهو :دینقل قول:
رنامه ساخت و ساز و آیتم های مورد نیاز را در منوی فورت نوشتم یک نگاه کنید می بینید فعلا به خاط پرچم هممون گیر کردیم البته 3 نوع پرچم هست که فکر کنم 2 تا از 3 تاش یکم سخته پیدا کردنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدمای سر به زیر چانگان خیلی خطرناکتر از دوئلرهای خفن اون هستن !
مطمئن باش اونا خیلی از ورد جلو تر و حرفه ای تر بازی میکنن و از همه چیز خبر دارن فقط هنوز احساس نکردن سیلور میتونه یه دشمن باشه و به زبان ساده تر سیلوری ها رو عددی حساب نمیکنن . نمونش زمانی که فقط دو تا دوئلر از یکی از شهر های چینی اومد میدل . از سیلور ها چیزی به جز خاکستر نموند :دی
در مورد فورت هم همینطور من بشخصه خیلی از چینی ها رو میشناسم که روی اسکیل های فورت کار کردن و اگه دقت کنید تمام این شهر های به ظاهر کوچیک اطراف سیلور در اختیار بازیکنان حرفه ای چینی هستش کافیه که یه نگاه بندازین تا متوجه شین چی میگم .
در نهایت من west wide رو خیلی بیشتر از سیلور قبول دارم چون تو همه ورد ها با تعداد کمشون همیشه بهترین رنک های ورد رو در اختیار دارن .
west wide تیم مدیریت بازی هستند.
من یک کوچولو تحقیق کردم فهیدم
ایوووول.پست 11000 ماله من شد..............
ایول ایول.چه حالی داد.:5::10::40::11::8::5::10::27:
بدون دعوا و خونریزی و در کمال آرامش گرفتمش.به این میگن استراتژی.:27:
:دینقل قول:
مالههههه منهههههههههههه
عجب:دی
راستی هادی بیا توی فروت ما لیدرشب رنک 1 هست تو که 2 هستی هم بیا
دراکولا من دارم اره میارم تو برو تردینگ کار کنه پارچه بگیر و تله اگه داری بده
منظورت ورلد 9 هست؟نقل قول:
====
من 10 تا پارچه با 10 تا تله دارم با یه چند تا هم wire.الانم تو فورتم...
فقط بگین بریزم تو انبار یا نه.
ای بابا شما کی هستید دیگه.ناسلامتی پست 11000 رو گرفتما.یه تبریکی یه چیزی.
قدیمیا رو این چیزا خیلی تعصب داشتن.شما نمیدونم چرا اینطوری هستید.واقعا که...:13:
:18: منم پست 10000 رو گرفتم ولی اینقدر سروصدا راه ننداختم :27:نقل قول:
یوووول.پست 11000 ماله من شد..............
ایول ایول.چه حالی داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون دعوا و خونریزی و در کمال آرامش گرفتمش.به این میگن استراتژی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
بابا خلاف قوانینه ! شما منبعتون چیه میگین west wide تیم مدیریته ؟
امکان نداره آخه ! هر چقدر هم که طرف نامردی نخواد بکنه و از امکانات مدیریتی استفاده نکنه بازم از وضعیت افراد و شهر ها و ورد کاملا آگاهی داره و این به صراحت خلاف قوانین هستش . امکان نداره همچین کار اشتباهی از تیم مدیریت یک بازی جرفه ای سر بزنه . و اگر واقعا اینطور باشه و شایغه نباشه حرکت بسیار زشتیه و میشه تو فروم اعتراض کرد .