اره همون دیشب نگذاشت به 12 برسه تنظیمش کرد...:31::27:نقل قول:
Printable View
اره همون دیشب نگذاشت به 12 برسه تنظیمش کرد...:31::27:نقل قول:
یادمه وقتی صبانت داشتم, اول فروردین که باید ساعت هارو میکشیدن جلو صبانت این کارو نکرد و ساعت 4 شبانش شرئع شد :دی شاتل خوب کار کرد. ایول:40: هر چند اگه این کارو نمیکرد به ضرر خودش هم میشد ملت ساعت 12 میزاشتن رو دانلود .
خوب من كه شناسه كاربري ندارم ! فقط فرم پر كردم كه گفتن پورت نداريم ...نقل قول:
الان نميشه پس از تو سايت بفهمم كي پورت خالي ميشه ؟
سلام
بچه ها تو سایت شاتل که میری، نوشته 128 مثلا 24 هزار تومن.
ولی توی کرج تبلیغات گذاشتن 128 = 7300 تومن.
قضیه اش چیه؟:13:
اگه پول پرداخت کرده باشی فاكتور يا رسيد دريافت وجه بهت میدن که توی اون شناسهي كاربري را نوشته!!نقل قول:شما اگه 128 اکو یکساله بگیری متوسط هزينه براي هر ماه 7.300 تومان در میاد براتون...نقل قول:
این هم یک جور تبلیغات هست/:31:
کد:http://www.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
من همین مشکلو داشتم ولی با تنظیم ------ حل شد. حالا شما میفرمایی با تنظیم ------ حل نمیشه. لطفا اگه مشکلتون با idm حل شد به عنوان تجربه واسه ما هم بگید.نقل قول:
بالاخره اکو128 سرعتش به حد نرمال برگشت یا نه؟:دی
این تاپیک دیگه داره منفجر میشه .... 1097 صحفه :18:
بعد از چندین ماه یک تست سرعت گرفتیم :31:
مشخصات سرویس : شاتل اکو 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چشم به صفحه 2000 دارمنقل قول:
موفق باشید
میتونید از توی تنظیمات تعداد پستهای هر صفحه رو بیشتر کنید تا اینقدر تعداد صفحات زیاد نشه واسه من 549 صفحه هستش...
توصیه نمیشه حجم صفحه بالا میره بعد حجممون اذیت میشه:31::31: البته ما که زیاد میایم اینجا زود به زود پستارو میخونیم:40::11:نقل قول:
سلامنقل قول:
برای پرداخت هزینه ماه بعد باید حضوری بریم یا جور دیگه ای میشه؟؟؟؟
دوستان امشب خیلی خفن بود پینگ 166 ثابت !
زدم ترکوندمشون !
دوستانی که اینجا پست میدن و از شاتل سرویس میگیرن
اون هایی که مودم های T-link و D-Link دارن
میشه بگن تاحالا مشکلی , چیزی داشتن ؟
یعنی در طول کار کرد مثلا با فت سرعت یا drop link شدن و قطعی های مکرر روبرو بشن ؟
ممنون میشم اگه هستید راهنمایی کنید
سلام-اینترنتی میشه-بانک بری واریز کنی هم میشه:10:نقل قول:
نقل قول:
بهترين راه اينه كه اينترنتي پرداخت كنيد
آقایون فکر کنم مشل دانلود از یوتوب حل شد بدون نیاز به وارد کردن پرو*کس*ی:21: در idm (حداقل واسه من دیگه مشلی داره)
دیگه نیازی به keepvid & voobys نیست.
خدارو شکر:19:
سلامنقل قول:
دوستانی که اینجا پست میدن و از شاتل سرویس میگیرن
اون هایی که مودم های T-link و D-Link دارن
میشه بگن تاحالا مشکلی , چیزی داشتن ؟
یعنی در طول کار کرد مثلا با فت سرعت یا drop link شدن و قطعی های مکرر روبرو بشن ؟
ممنون میشم اگه هستید راهنمایی کنید
مودم من DLINK DSL-200 هست
بدون مشکل دارم از شاتلم استفاده میکنم :دی
من نتونستم جواب پیغام خصوصی تون را بدم همش ارورر میده:18: نبستی پیغام خصوصی را؟پیغام های بازدید کنندگان را فعال کنیدنقل قول:
شرمنده.مرسی که بهم گفتی(پیر شی جووون:27:) نمیدونم چرا اینطوری شده.حالا باز دستکاری کردم.شما ببین دوباره میتونی بدی.نقل قول:
اگه نشد بازم خبرم کن
:11:
سلام
می خواستم بدونم اگه من اکانت eco 128 بگیرم بطور متوسط در روز چند ساعت می تونم ازش استفاده کنم که احجم مش در عرض 3ماه از 5 گیک فراتر نره و برای دانلود می خوام اخرش شب استفاده کنم تا کل مدت بتونم استفاده کنم
ساعتش بستگی به کاربردتون داره مثلا اگه تو سایتهای حجیم عکس برید یا بخوای ویدیو نگاه کنی باید خیلی حواستون به حجم باشهنقل قول:
100=30 روز/( 3000MB(3GB
روزی 100 مگابایت باید مصرف داشته باشی تا به 30 روز بکشه:5:
برای 3ماهه هم باید روزی 55 مگابایت مصرف داشته باشید:10:
انقل قول:
گه نری جلو خود شرکتیا صداشو در بیاری، من که مودم Dlink-2520u دارم الان مثل ساعت کار میده!حتی بهتر از اون یکی مودمم!که مارک TENDA هستش!
همش چرته این بحث دیلینک!:27:
یه روز کمش کردن رسید به 6 حتی از 20 هم بالاتر نمی رفت:41:نقل قول:
اما دوباره رفت بالا :31:
دیشب حدود 55 بود فکر کنم
میشه بگید کجاستنقل قول:
نه!:5:نقل قول:
تعداد موضوعها در يك صفحه <<ويرايش اختيارات<<تنظيمات کاربرنقل قول:
منم دیلینک دارم، تا حالا با 4 تا isp هم کار کردم، فقط میتونم بگم عالیه.نقل قول:
سلام
من امروز یه نکته ی تعجب برانگیز رو کشف کردم.
سرعت وصل شدن من به اینترنت یا همون که میاد پایین کنار ساعت (نه اون که ماله شبکه هستا) شده :
4.2 gpbs :18:
عجیبه؟ یا طبیعیه؟ جو گرفتتش؟ چرا؟
برا من که همون 100 مگ سابقهنقل قول:
موفق باشید
برای منم چند بار اینجور شده(اسمیلی جو گیر)نقل قول:
سلام
خسته نباشید!
1-من تازه مودم zyxel از شرکت شاتل گرفتم و یه سرویس Eco 512 که آی پی دینامیک داره.. حالا تو تنظیمات آی پی موندم! نمیدونم تو TCP-IP و قسمت DNS و ... چیکار کنم! باید بزارم اتوماتیک انتخاب کنه!؟؟؟
2- تو کانفیگ مودم باید DHCP رو فعال بزارم!؟ VCI و ... رو چطور؟
3- تو تنظیم در حالت PPPOE چطور متوجه شیم که تو اینترنتیم!؟ آیا همون دوتا کامپیوتر چشمک زن که تو دیال آپ بود اینجا هم نمایان میشه یا نه!؟
4- اگه بعد از اتمام دوره نخوام سرویسم رو شارژ کنم یا مثلا بخوام برای ماه های بعد شارژ کنم اونا خطم رو از رانژه خارج میکنن!؟
5- و سوال آخر اینکه یوزر و پسورد برای اتصال چیه!؟ همون کد اشتراک و شماره تلفنه!؟(اگه ممکنه دقیق بگین چیه!؟)
ممنون
شما میتونی یه کاری کنی یه زنگ به شاتل میزنی میگی تنظیم کانفیگم به هم خورده یا یه بهونه ی الکی بگو بعدش طرف برات توضیح میده اگرم نمیتونی به سایتش برو آموزش PDF موجود هستش احتمالانقل قول:
4.من سرویس یساله گرفتم نمیدونم.
5.آره
دوستان من با سرویس ART Home در شهریور ماه تونستم 15 گیگ دانلود کنم:46:
اینم از تست سرعت ما:
آقا میشه eco512 رو بعنوان شخص حقیقی انتخاب کرد یا نه باید نامه ای داستانی چیزی واسشون جور کرد ؟
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم دنبای asus602 هستم الان تهران کسی جایی سراغ داره واسه خرید ؟
ممنونم .
آقا میشه eco512 رو بعنوان شخص حقیقی انتخاب کرد یا نه باید نامه ای داستانی چیزی واسشون جور کرد ؟
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم دنبای asus602 هستم الان تهران کسی جایی سراغ داره واسه خرید ؟
ممنونم .
دوستان
به نظر شما برای ادامه ای دی اس ال از شاتل بگیرم؟
یا شرکت های دیگه؟
یه سوال دیگه
کجا میتونم سوالم رو ییپرسم که این آکوا پاکش نکنه
مرسی
شما یه نامه دانشگاه یا از یه شرکت بگیرنقل قول:
همین کافیه
سرعت شاتل هر شب بهتر از دیشب :دی
دیشب با 256 حدود 1.980 دانلود کردم :46:نقل قول: