چند ترم بهش فرصت میدن که مدرکشو بگیره که میگن سنوات ارفاقی، اگه تو سنوات ارفقی هم نتونه مدرک رو بگیره معافیت تحصیلی لغو و اخراج میشه.نقل قول:
Printable View
چند ترم بهش فرصت میدن که مدرکشو بگیره که میگن سنوات ارفاقی، اگه تو سنوات ارفقی هم نتونه مدرک رو بگیره معافیت تحصیلی لغو و اخراج میشه.نقل قول:
چرا فعالیت این تاپیک کم شده و چند روز طول میکشه تا شاید یکی پیدا بشه و یه سوال را جواب بده! از دوستان کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
سلام،
دوستان من در ورود به گلستان از طریق اینترنت ایرانسل مشکل دارم، کسی دیگه هست این مشکل رو داشته باشه؟ مثل اینکه فقط پیام نور مشهد اینطور شده.
سلام
میان ترم ها 18 ام باز میشه از دوباره ... یعنی فردا ... کسانی که میان ترم ندارن حتما برن به اساتیدشون بگن
در ضمن PNUNA جان توی سایتتون اطلاع رسانی بکنید
این رو مسئول آموزشمون گفت که فردا باز میشه ... یکی از اساتیدمون خواسته به همه 6 بده به جای 6 داده 0.6
سلام دوستان
لطفا یه مشاوره فنی بدین:n02:
من چند روز دیگه امتحان فرهنگ و تمدن اسلام و ایران دارم و واسش 6روز حدودا وقت دارم ولی بعدش 2تا امتحان سنگین دارم تخصصی و 3 واحدی که بعد از فرهنگ و تمدن پشت سر همه
حالا به نظرتون فرهنگ و تمدن که خودخوانرو فقط با نمونه سوال خوندن میشه پاسش کرد؟مثلا 10سری نمونه سوال بخونم دیگه کتابو نخونم
پ.ن
این ترم چقدر گیر میدن:n04:گیر داده بود یارو زنه که کیف پولتو نباید بیاری برو امانات تحویل بده:n04:برجستگیش از رو شلوار معلوم بود یکم اونو تحویل دادم اومدم این بار به سوییچ گیر داد بعد هم گوشی تا جیب ما تخت تخت نشد این ول نکرد دلم میخواست خفش کنم:n02:
بعد 2ساعت داشت کارتو چک میکرد اینو که رد کردیم رفتیم نشستیم سر جلسه گیرهای مراقب شروع شد
مراقب فکر کنم دانشجو بود خودشم دو نفر بودن تا یه خورده برگه سوالارو میگرفتم بالا گیر میداد بیار پایین حالا پشت سرم هم دیوار بودا
موقع امضا کردن برگه حضور غیاب سه پیچ شده بود کارت ورود به جلستو ببینم دو ساعت کارتو نگاه میکردو منو نگاه میکرد کم مونده بود بگه این تو نیستی دیگه حتما روش نشد
از سال 90 تا الان هیچ ترمی با این مسائل رو به رو نشده بودم
فکر کنم همش زیر سر این رئیس استان جدیدست
خدا بگم چیکارتون کنه زدین رئیس استان تهرانو عوض کردین :دی
حالا از همه اینا بدتر سر کوچه دانشگاه مامور گذاشتن یه سروان نیرو انتظامی توی ماشین نشسته دو تا سرباز هم وایسادن سر کوچه نمیذارن ماشین بره بالا
یه سر بالایی خیلی تیزو تقریبا طولانیه که ادم واقعا نفسش میگیره اونجارو توی این هوای گرم بره بالا خیلی سربالاییه تیزیه این دیگه نمیدونم چه داستانیه دیگه......
میگن وزیر کشور اونجا ویلا داره با همسایه ها شکایت کردن ماشین نره بالا اصلا هفت خوان رستمو باید رد کنیم میخوایم بریم یه امتحان بدیم تمرکز ادم از بین میره
یادش به خیر دکتر علیزاده رئیس استان بود :دی استاد خودمون بود اکثر درسهای تخصصیمون با خودش بود اینا هر کاری میکردن ما میرفتیم زیر ابشونو جلو دکتر میزدیم :دی فک کنم اینا دارن الان از من انتقام میگیرن :دی شنبه بعد امتحان اون مسئول اموزش منو دید گفت دیگه دوره علیزاده هم تموم شد :دی معلوم نیست میخوان تلافی کنند چیکار کنند :دی
پ.ن 2
یه چیز دیگه هم میگم به دانشگاهتون امیدوار بشین :دی دکتر علیزاده میگفت جلسه ای که با معاون وزیر علوم داشتیم خودشون اعتراف کردند دانشگاه پیام نور بزرگترین دانشگاه ایرانه حتی از دانشگاه تهران هم بیشتر دانشجو داره و معاون وزیر هم اعتراف کرده بود دانشجوهای پیام نور بیشترین بار علمیو دارند چون باید کل کتابو کامل بخونند و اکثر قبولیهای ارشد هم از دانشجوهای پیام نوره
بعد میگه اعتراف کردند پول عظیمی که پشت سر دانشگاه ازاده و خرجی که میکنه پیام نورو میخواد خراب نشون بده و بد نشون بده دکتر میگفت ما زورمون به پول ازاد نمیرسه اونا خیلی تبلیغات منفی علیه ما میکنند یه روز شایعه میندازن مدرک پیام نور معادله یه روز شایعه میندازن مدرک پیام نورو خارج کشور قبول ندارن....توی گوش دانشجوهاشونم میخونن که پیام نور به درد نمیخوره و اینا فقط به خاط هزینه زیادیه که دانشگاه ازاد برای تخریب چهره پیام نور میکنه
بعد گفت میدونم ما هم عیبهایی داریم مثلا در فیلد و بازدیدها ضعیف عمل میکنیم که اونم داریم درست میکنیم...ولی درست نشد و دکتر برکنار شد :دی
چقدر حرف زدم:n02:میگن موقع درس خوندن نگاه کردن گلهای قالی هم جذاب میشه همینه:n02:
سلامنقل قول:
مسئول امورشتون مطمئنه سایت باز میشه تو سایتهای خبری هیچ خبری از تمدید نیست !
ای بابا ...بازم که سیستم گلستان بازی در میاره باز نمیشه ..چه گیری افتادیم از دست اینا ...
سلام به همه پیام نوری ها
دلم برای دانشگاه تنگ شده...ای کاش تموم نمیشد ..
اما وقتی پستهای دوستان رو میخونم میبیبنم که خوب شد تموم شد...:n02:
میگم نحوه نمره دادن تو سوالات تشریحی دروسی که نیاز به محاسبه داره چجوریه؟
منظورم اینه که این دروس سوالات جوری هستن که زنجیر وار به هم وصل هستن و اگه کسی اون ابتدای کار یه اشتباه کوچیکی مرتکب بشه و لی باقی مراحل رو درست بره جوابش غلط میشه.
یعنی بهش نمره ای تعلق نمیگیره؟
منظورتون درست متوجه نشدم ولی سوالات تشریحی از فصلهای متفاوت میاد حل هر کدوم ارتباطی به حل سوال قبلی و بعدی ندارهنقل قول:
تشریحی دست استاده ،بسته به سلیقش صحیح میکنه و نمره میده
یه استاد معرفت خرج میکنه سیاه میکنی اندازه پاسی نمره میده
یکی نصف مسئله بنویسی بقیش اشتباه بنویسی مطمئن شه فهمیدی نصف نمره یا ماکزیمم نمره اون سوال میده
یکیم گیره که حتی درستم بنویسی ولی فرمول ننویسی نصف نمره بهت میده یا اصلا خط میزنه
سلامنقل قول:
ممنون از شما
اطلاع رسانی شد
خبر داشتیم ولی چون هنوز به صورت قطعی بخشنامه صادر نشده بود به همین دلیل اطلاع رسانی نشد تا زمانی که بخشنامه به صورت رسمی ابلاغ شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت نمرات میان ترم نیمسال دوم 94-93 دانشگاه پیام نور برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تمدید شد.
سلام
دوستان دانشگاه در ایام امتحانات هم کار اداری انجام میدن؟؟ برای گواهی اشتغال و اینا....
اگر پرسنل مرکزتان زیاد باشند احتمال داره انجام بدن ولی در 99 درصد مراکز انجام نمی شود و به بعد از امتحانات موکول می شودنقل قول:
سلام
دوستان دانشگاه در ایام امتحانات هم کار اداری انجام میدن؟؟ برای گواهی اشتغال و اینا....
دوستان کسی جواب تست گرافیک کامپیوتری ترم تابستان 93 و نیمسال اول 93-92 داره؟
جواب تستی گرافیک کامپیوتری 1 رشته نرم افزار ترم تابستان 93. اون یکیو ندارم و اینکه امیدوارم دیر نشده باشه!نقل قول:
پ.ن: به سلامتی منم تموم کردم و تونستم با جان سالم از باتلاق پیام نور فرار کنم! رشته کامپیوتر، نرم افزار توی 8 ترم و فقط 1 بار افتادم که با توجه به شرایط موجود از نظر خودم دست آورد بزرگیه :n02:
خداحافظ پیام نور، دلم برات تنگ نمیــــــــشه!
ممنون .نه دیر نشده سوم امتحان دارم .جواب این دو تا ترم اصلا تو نت نیست .نقل قول:
منم تا اخر تیر گیرم دو تا معرفی به استاد دارم بعد خلاص:n19:
با سلام
کسی از دوستان مدارهای الکترونیکی داشت ؟
سوالاتش چرا اینطوری بود ؟ مثل اینکه سوالات محاسباتی اصلا از کتاب نبود ؟ بود ؟ نکنه تالیفی بوده ؟
امکان جدیدی از سایت پیام نورنا
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : محاسبه فوری معدل ترمی و معدل کل دانشجویان دانشگاه پیام نور توسط پیام نورنا / طراحی سیستم اختصاصی محاسبه معدل پیام نور
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : با توجه به سوالات مکرر دانشجویان در جهت محاسبه معدل ترمی و معدل کل بر آن شدیم تا سیستمی طراحی کنیم که دانشجویان پیام نور با وارد کردن نمرات دروس خود بتوانند براحتی معدل ترمی و معدل کل خود را محاسبه کتند.
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، بزرگترین سایت خبری دانشگاه پیام نور در راستای کمک به دانشجویان دانشگاه پیام نور و افزایش خدمات رایگان سایت اقدام به طراحی اختصاصی سیستم محاسبه معدل ترمی و معدل کل نموده است.
دانشجویان دانشگاه پیام نور با ورود به سامانه محاسبه معدل ترمی و معدل کل از لینک زیر می توانند اقدام به دریافت معدل خود کنند:
این سیستم طوری طراحی شده است که تمام محاسبات مربوط به معدل گیری (چه معدل ترمی و چه معدل کل) به صورت خودکار انجام خواهد شد.
سیستم طوری طراحی شده که تمام مراحل محاسبه تاثیر مثبت درس حفط جز 30 قرآن کریم را به صورت خودکار برای شما محاسبه می کند.
دانشجویان عزیز جهت استفاده بهتر از این سیستم حتما قبل از وارد کردن نمرات ، تذکرات مربوط به محاسبه معدل را از لینک زیر مطالعه بفرمایید:
در همین زمینه بخوانید:
اگر منظورتون الکترونیک 1 هست، تمامی سئوالات از تمرینها بود و از مثال ها چیزی نیومده بود.نقل قول:
سلام
پروژه توی تابستان میشه برداشت ؟ من ترم بعد ترم آخرم میشه ... حدود 9 واحد برام میمونه ... تابستان پروژه رو بهم میدن ؟
سلام
دوستان این مهارتهای تکمیلی که پیام نور گذاشته کلاسهاش کجا برگزار میشه؟؟
سلامنقل قول:
به صورت مجازی و از طریق سایت lms.pnu.ac.ir برگزار می شود.
اطلاعات بیشتر:
در صورت تایید شورای دانشگاه ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : معاون آموزشی دانشگاه پیام نور گفت: درصورت تصویب شورای دانشگاه از نیمسال آینده امتحان میان ترم برای دانشجویان این دانشگاه الزامی می شود.
سلامنقل قول:
توی متن خبر گفتید ثبت نام برای افراد غیر دانشجو هم هست.
اما توی سایت نمیشه ثبت نام کرد.
اینم هر وقت حوصلشون سر میره یه قانون مزخرف اضافه میکنن ....نقل قول:
دلمون خوش بود نمره بعضی درسا که با اساتید "بسی عقده ای " داشتیم رو خودمون یه کاریش میکنیم که اونم مالید ...!
سلام من رشته نقاشي پيام نور تهران شرق قبول شده بودم
فراگير نه. با كنكور سراسري.
خواستم بدونم مدركش معتبره؟ استاداش خوبن؟ كلاسا تشكيل ميشه؟ شهريه به چه صورته؟
اگه كسي ميدونه لطفا بگه
مدرک که معلومه معتبره .مگه میشه همچین دانشگاهی با این تعداد مدرک نامعتبر بدهنقل قول:
استادا مثل جاهای دیگس.بریا هر واحدتون 10 جلسه کلاس میزارن و از کل کتاب امتحان میگیرن...
شهریه هم نصف جاهای دیگس ...
به نظرت پيام نور تهران بهتره يا شبانه شهرستان؟؟نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین برام مهمه
برادرم کاردانی پودمانی دانشگاه علمی کاربردی خونده رشته گرافیک کامپیوتر ؛ میخواستم بدونم آیا میتونه برای کارشناسی رشته ش رو عوض کنه مثلا بره مدیریت بخونه ؟؟
و ممنون میشم بهم بگین ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی چه زمانی است ؟؟ حالا یا آزاد یا سراسری یا پیام نور
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدین ، برام خیلی مهمه
سپاس
آقایون و خانوما بنا بر دلایلی مجبورم برم پیام نور می خوام برم رشته زبان شناسی اما می دونم باید از کارشناسی مترجمی زبان شروع کنم فقط می خوام ببینم من تو کرجم بنظرتون درسته برم دانشگاه سمت آزادگان کرج یا قزوین منظورم اینه عظیمیه فقط مترجمی داره و قزوین ادبیات زبان هم داره.آیا می شه بعد از کارشناسی گرفتن رفت سراغ زبان شناسی در رشته مترجمی؟! بحث علاقست و شغل و و غیره نیست....لطفا راهنمایی بفرمایید.
بعد هزینه هاش سالیانه چقدر می شه می شه یه حدودی بگید؟
ممنون:n01::n01:
سلام بر دوستان و اساتید محترم بنده ترم پیش ترم آخر بودم و فقط 6 واحد کار آموزی و پروژه و آزمایشگاهم مونده بود که الحمدا... نمره اونا هم الان در سیستم ثبت شده فقط میخواستم بدونم الان باید چه کارهایی برای فارغ التحصیلی و تسویه حساب و ... انجام بدم و کی باید به دانشگاه مراجعه کنم و چه مدارکی باید همراهم باشه؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن بخصوص اونایی که جدیدا فارغ التحصیل شدن.:n18:
رشته هاي پيام نوري كه تو دفترچه آزمون سراسري نوشته دو بخش ميشن. با آزمون و سوابق تحصيلي
ميخوام بدونم بين اين رشته ها از لحاظ مدركي فرقي هست؟
هزينه هر ترم رشته نقاشي پيام نور ميدونيد حدودا چقد ميشه؟
كلا پيام نور واسه رشته هاي عملي و هنري خوبه؟
لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
با تشکر.
سلام بنده در پذیرش بدون آزمون بهمن ماه ۹۳ رشته الهیات قبول شدم و ۸ واحد پاس کردم و ۴ واحد هم ترم تابستان ورداشتم معدلم در ترمی که گذشت حدودا ۱۳.۷ شد آیا با توجه به شرایطی که عرض کردم و با توجه به اینکه بدون آزمون پذیرش شدم امکان و شرایط تغییر رشته به رشته حقوق را دارم؟
سوال دوم هم این هست که اگر من دوباره در پذیرش بدون آزمون شرکت کنم و در مرکزی به غیر از مرکز شهر خودمون پذیرش بشم آیا امکان داره که از همون ترم اول پذیرش و قبل یا بعد از ثبت نام در مرکزی که قبول شدم، درخواست مهمان دائم به شهر خودمون را بدم یا باید حتما چند ترم بخونم و بعد درخواست مهمان بدم؟
و اینکه تاریخ درخواست مهمان از کی هست؟
ببخشید که سوالم زیاد شد ممنون میشم اگه همشو پاسخ بدید.
سلام
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : سازمان سنجش و آموزش کشور از تمدید مهلت ثبت نام در رشته های بدون آزمون پذیرش مرداد ماه سال ۹۴ در رشته محلهای دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی که پیش از این تا ۱۲ مردادماه ۹۳ بود ، تا ۲۰ مرداد ۹۴ خبر داد.
سلام
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور: سازمان سنجش و آموزش کشور از تمدید مهلت ثبت نام در رشته های بدون آزمون پذیرش مرداد ماه سال ۹۴ در رشته محلهای دانشگاههای پیامنور و غیرانتفاعی که پیش از این تا ۱۲ مردادماه ۹۳ بود ، تا ۲۰ مرداد ۹۴ خبر داد.
سلام یک سوال :
4 شنیبه امتحان داشتم و یادم رفت کد سوال رو بزنم(که همیشه 1 هست) امتحانم جوابش نیومده چیکار کنم؟
سلام بچه ها ثبت نام دانشجویان جدیدالورود از کی هست و اینکه آیا برای دانشجویان جدیدالورود مهلت جداگانه ای برای درخواست مهمان در نظر گرفته شده؟ چون مهلت درخواست مهمان تا 15 شهریور هست و احتمالا تا اون موقع هنوز ثبت نام دانشجویان جدید انجام نشده.
دوستان شهریه پیام نور واسه کارشناسی چقدر هست؟
مرکز ما همه درسامونو به صورت الکترونیکی کرده حتی درسهای تخصصی
لعنت بهشون اینترنتی مگه میشه درس خوند؟
دوستان کجا میشه اعتراض کرد؟
با چند نفر به وزارت علوم و دیوان عدالت اداری نامه زدیم ولی فکر نکنم تاثیری داشته باشه
شهریه هم تازه زیاد شده اخه مگه ما الکترونیکی ثبت نام کرده بودیم؟بعد 4سال کلا کردن غیر حضوری
حاالا یه درس دو درس بود اشکالی نداشت تمام درسهای تخصصی با واحد عملی الکترونیکی ارائه دادند یه درس با 4واحد عملیو الکترونیکی ارائه دادند فقط حدود 300تومن پول همین درسه
این چه وضعشه پیام نور داره هرسال افتضاحتر میشه سال اخر هستم و هیچ کاری نمیتونم کنم باید بشینم پشت اینترنت با استاد چت تصویری کنم خجالتم نمیکشن