برای 15.5 اینچی : NW130Jنقل قول:
برای 16 اینچی : FW455J
مشخصات و قیمت هم تو فروم هست
برای 15.5 اینچی : NW130Jنقل قول:
برای 16 اینچی : FW455J
مشخصات و قیمت هم تو فروم هست
دو لپ تاپ زیر چقدر باهم فرق دارند؟ آیا تفاوت قیمت 350000ارزش دارد؟
اولی دارای cpu 2.80 , cash 6, دومی دارایcash 3, cpu 2.53
از لحاظ سرعت فرق دارن؟؟؟؟؟؟
من هم fw490DFB رو گرفتم
فعلا که ازش راضی هستم
اما تنها مشکلش اینه که واقعا سنگینه
به هر حال از کمک دوستان ممنونم
سلامنقل قول:
مبارکه ، چند گرفتی ؟ با گارانتی ؟ و ازکجا ؟
ممنوننقل قول:
1800000 تموم شد واسم
از بانک لپتاپ ایران گرفتم با گارانتی خودشون
سلام بچه ها لطف کنید یه کمک به من بکنید:
من میخوام یه لپ تاپ بگبرم با گارانتی سونی کاره درستیه که میخوام برم از دفتره ایران رهجو بگیرم تو خیابان سمیه یا از فروشگاه بگیرم چون راستش خانومه یه جوری حرف زد شک کردم انگار داشتم از خودش خرید میکردم نه از شرکت فردا قراره برم پیشش میشه بگید دقیقا باید به چی دقت کنم که برگه گارانتی اصله و دستگاه کار کرده نیست
نقل قول:
سلام ،مبارک باشه، وجود یک یا دو پیکسل سوخته در صفحه نمایش مخصوصا اگر سونی یا سامسونگ باشه امری طبیعی است
سلام
با بودجه ی حدود 1 میلیون میخوام hp dv6-1205 بگیرم.نظر شما چیه؟
داغ نمیکنه؟ باتریش چطوره؟
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.16 GHz - Cache 2 MB - Bus 667 MHz
هارد ديسك: 320 گيگابايت
حافظه رم : 3072 مگابايت
كارت گرافيكي: 1790 مگابايت - ATI Radeon HD4530
صفحه نمايش: 15.6 اينچ - WXGA Diagonal High Definition Brightview
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista
واسه بازی گرافیک بالا هم جواب میده دیگه؟
خیر داغ نمی کنه اما فن بیشتر مواقع روشن خواهد بود.نقل قول:
از باتری های این سری توقع بالایی نداشته باش و در حالت idle و مینیمم برایتنس 3ساعت شارژ در اختیار شما قرار میدهد!
و در استفاده های سنگین نهایتن 40 دقیقه!
از کارت گرافیک هم توقع انجام کارهای سنگین رو اصلا نباید داشته باشید.
بازی fear2 با کیفیت متوسط را با حدود 30fps اجرا میکنه.
کارت گرافیک در حد 8600gs هست.
اما نسبت به قیمتش مناسب هست.
sony nw130 هم در این محدوده قیمت بد نیست
خواهشن دو صفحه ی اول این تاپیک رو کامل بخونید و اگر سوالی باقی ماند در خدمت شما خواهیم بودنقل قول:
سلام میدونم که سوالم بی ربطه اما خیلی سریع به جواب نیاز دارم
تهیه دیسک ریکاوری رو باید قبل از پارتیشن بندی (یعنی موقعی که فقط یک درایو دارم) انجام بدیم یا بعدش؟
ممنون
لب تاب زير 1 ميليون 12 اينچ چي معرفي مينيكد dell vostro 1200 چطوره نظر دوستان؟ يه لب تاب سبك ميخوام
در تاپیک خودش به طور کامل توضیح داده شده.خواهشن رعایت کنید(اما جوابش:فرقی نداره!:31:)نقل قول:
فقط Precision 6400
]چرا هیچکس به سوال من جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی خیلی بی ربط و پیش پا افتاده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته فكر كنم منظور شما از لپ تاپ،CPU باشه!!! چون فقط مشخصات 2 تا CPU رو نوشتي و نه مدل لپ تاپ رو!!!نقل قول:
مسلما از لحاظ سرعت و كارايي با هم متفاوت هستند. حالا بايد ببيني كه كارت چيه و آيا ارزش 350 تومن هزينه بيشتر رو داره يا نه؟!!!
cash بيشتر، در نرم افزارهاي محاسباتي بهتر خودشو نشون ميده.
میدونم باورش یکم سخته ولی من یه fw 45gjb خریدم با 3 سال گارانتی ایران اهجو به قیمت 1500 !!!!مبارکم باشه:31::31::31:
eshtep shod manzoor 46 bood
یه سوال از آقای Biostar وهر کسی که می تونه کمکم کنه :
من باتری لپ تپمو چی کار کنم؟
یعنی وقتی تو خونم در بیارم یا نه؟
خلاصه کمک کنید من تو تاپیک ها که نفهمیدم در بیارم یا نه؟!
لپ تاپ 490 dfb
سلام جیگر.نقل قول:
در مورد باتری و نگهداری از باتری بحث های زیادی در P30world شده به طور مثال تاپیک زیر ممکنه مفید باشه(جای بحث ایجا نیست)
اگر طولانی مدت قصد استفاده از باتری رو نداری ،باتری رو با شارژ نصفه از نوت بوک جدا کن اما یادت باشه هر چند وقت بک بار باتری رو کالیبره کنی(دو ماه یک بار) و هر 15 روز یک با باتری رو حداقل یک بار شارژ کنی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=232898
خدا پدر رجسیترد یوزر را بیامرزه. صفحه اول همین تاپیک مقایسه پردازنده ها را گذاشته. اما اگر حوصله خوندنش را نداری T9600 نهایتا 10% قویتر از P8700 عمل میکند.نقل قول:
اختلاف قیمتشون اینقدر نمیرزه اما اگر مشکل مالی نداری میتونی گرونتره را بخری. اما به نظر من چون P8700 کم مصرف تر است و 99% از از کاربردهای روزمره از همه توان این پردازنده استفاده نمیکنند حتی مفیدتر از T9600 است.
T9600 برای گیمرهای حرفه ای خوبه.
من كه باورم نميشه! :31::31::31:نقل قول:
آخه من اول هفته خريدم 1650! :18:
مبارك باشه... :8:
دوست عزيز Master89 خواهشا لينك سايت هاي فارسي رو قرار نديد تا هم پستتون Del نشه و هم اخطار نگيريد
بارها و بارها گفتيم ، شما ميخواي مدلي رو بگي فقط مدل رو بگو چرا لينك ميزاري ؟
شرمنده ، من از یک سایتی مدل ها رو دیدم و کپی کردم اینجا ، مثل اینکه خودشون تبدیل به لینک شدن. دوباره میزارم.
Sony VAIO CS-36GJ
Sony VAIO FW-460JB Plus
Sony VAIO CS-325 PlusQ-A
لطفا اگر اطلاعی در مورد لب تاپ های زیر دارید،راهنمایی کنید.
Sony VAIO SR-490JBB
Sony VAIO FW-490JAB
در مورد این 2 مدل بارها صحبت شده .نقل قول:
مشخصات کاملشون هم در این پست وجود داره و میتونید دانلود کنید :
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4313424&postcount=61
به نظر شما فرق بین لب تاپ SONY VAIO VGN-FW45GJ/B و FW490jab چی میتونه باشه؟ قیمت این پایینی 100تومن ارزونتره.اونم با گارانتی ایران رهجو ، این گارانتی خدمات خوبی داره یا فقط اسم داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SONY VAIO VGN-FW45GJ/B
Core2Dou 2.53MHz
4GB DDR2
400GB SATA
ATI HD4650 UP 1.5GB
16.4" WXGA TFT
HDMI Conector
اولی تفاوت این هست که fw45 اسمبل کشور چین و fw490 اسمبل کشور امریکا هست.نقل قول:
همین مورد باعث ایجاد اختلاف قیمت بین این دو مدل می شود.
مدل fw45 دارای کارت گرافیک 512mb و مدل jab دارای کارت گرافیک 1024mb به صورت dedicate هست.
مدل jab دارای هارد با دور 7200 هست.
در کل انتخاب از بین این دو مدل کمی سخت هست.
گارانتی ایران رهجو دارای نام و اعتبار اسمی زیادی هست و خدمات واقعی ارائه می دهد اما با این وجود پشت سر این گارانتی حرف های زیادی هم هست!(راست یا دروغشا نمیدونم)
اما در مورد این گارانتی همین رو میشه گفت که لوازم جانبی و قطعات اصلی نوت بوک های سونی را در ایران عرضه می کند(شاید همین مورد در توجیح اعتبار گارانتی کاربرد داشته باشد)
سلام دوستان
من دیروز رفتم hp dv6 1225ee بخرم اما یه نفر گفت این لپ تاپ ها قابل اطمینان نیستن چون بعضی هاشون cpu و hdd می سوزونن واسه همین دست نگه داشتم با شما دوستان در میان بذارم .
نظر شما چیه این موضوع صحت داره یا نه؟
پس گرافیکش خیلی پایینتره !!؟ دیگه چه گارانتی هایی معتبر هستن؟نقل قول:
ایران رهجو 490 یا کلیه لب تاپ های 3 رقمی رو پشتیبانی نمیکنه.
لطفا کمک کنید. یه لب تاپی تو رنج همین jab معرفی کنید.
مانیتورش از 14 پایینتر نباشه و بقیه مشخصاتشم مثل همین jab باشه لطفا...:11:
سلام
بنظرتون ایسر مارک خوبیه؟
قیمت ارزونش دلیل بر کیفیت پایینش نیست؟
تاییدش میکنید؟
خیر هر دو کارت گرافیک یکی هستن ،فقط مدل jab حافظه گرافیکی بیشتری دارد که در بازی های جدید و سنگین به شما کمک خوبی خواهد کرد.نقل قول:
در این محدوده قیمت از سری fw مدل های jab و ddb توصیه میشود.
مدل dv6 1215 هم در این محدوده قیمت انتخاب مناسبی هست.
نقل قول:
Acer برندي هست كه جاي خودش رو تو دنياي لپ تاپ ها باز كرده
بيشتر مدلهاش رقابتي هست به خاطر همينه كه نسبت به برندهايي مثل سوني قيمت پايينتري داره
همه مدلهاش تاييد نميشه
درودنقل قول:
خوب شما چه مدل تایید میکنید و تجربه ثابت کرده؟
من میخوام این مدل بگیرم 5738 zg or z
درست این دو مدل نظرتون در مورد چیه اگر بخواد مقایسه کنید با 1545 دل که cpu 2duo2.1 ممشخصات سی پی یو گفتم که از بقیه هم نام هاش شناسایی بشه
در کل ایا ایسر تایید میکنید یعنی ارزون بودنش نشون دهنده رقابت است یا نه به خاطر جنس بدش است ؟
ممنون
اگه با یک گارانتی معتبر بخری مطمئنه .نقل قول:
من خودم همین مدل رو از رایانه همراه خریدم و هارد WD داره و خیلی عالیه .
از ایران اچ پی - رایانه همراه بخری خیالت راحته
ایسر سری Aspire مخصوصا مدل 5738 با کانفیگهای مختلف بسیار خوب درومده و فروش خوبی هم داشته .نقل قول:
مدل zg از لحاظ گرافیک بسیار قویتر از 1545 دل هستش . همچنین رم و هارد بیشتری هم داره .
همونطور که pami-wega گفتن به خاطر رقابتی بودن اکثر مدلهاش قیمت پایینتری داره .
از لحاظ کیفیت ساخت و قطعات به پای برندهایی همچون سونی نمیرسه ولی دلیل نمیشه که بگیم کیفیت بدی داره .
الان تو رنج زیر 1 میلیون تومان ایسر مخصوصا مدل 5738 بسیار مناسبه .
سلام ، دوستان با توجه به عرضه رسمی مدلهای CW سونی در تاریخ 22 اکتبر میخواستم بدونم آیا مدلی از Cw وارد ایرن شده یا نه ؟
ممنون
فکر نکنم 2 روزه بیاد ایراننقل قول:
در عوض رم و CPU ضعیف تر از 1545 دارهنقل قول:
نوشته شده توسط h_starboy
البته اگر لپ تاپ رو برای بازی انتخاب میکنند G و ZG با این قیمت مناسب تر هستند
1545 کانفیگای مختلفی داره که بالاترینش با cpu core2duo 2 2mb cache و رم 4 گیگ و هارد 250 هستش که قیمتش حدود 790 هستش و باید با 5738g مقایسه بشه که از لحاظ cpu و رم یکی هستند ولی 5738g گرافیک به مراتب بهتر و پورت hdmi و هارد بیشتری داره .نقل قول:
اما برای مقایسه با مدل 5738zg باید این کانفیگ از 1545 با قیمت حدودیه 699 تومن مقایسه کنیم :
core2duo 2.2 2mb cache
2 gb ram
250 h.d.d 5400 rpm
که سی پی یوش بهتر از zg هستش ولی رمش کمتره همچنین هاردش همچنین hdmi هم نداره همچنین صفحه نمایش 5738 LED هستش .
در کل ایسر بهتره به نظر من .
salam dostan man hodode1100 hezar mikham baraye kharide lab tab kharj konam mishe komakam konid
model hai ke khodam dar nazar daram
1- dell 1520A
2-FW445 JB
3-FW490DAB