نه برادر...نقل قول:
بحث چند پارتیشن نکردم من , این برنامه یا (هر برنامه دیگه که باشه) واسه فرمت هاردشون از ntfs به fat 32 هست یا بر عکس که خوده ویندوز برعکسشو میتونه انجام بده
Printable View
نه برادر...نقل قول:
بحث چند پارتیشن نکردم من , این برنامه یا (هر برنامه دیگه که باشه) واسه فرمت هاردشون از ntfs به fat 32 هست یا بر عکس که خوده ویندوز برعکسشو میتونه انجام بده
ببين درسته حرفتنقل قول:
اون نرم افزاري كه تو امضام هست فقط برا پارتيشن بندي كه نيست همه كار مي كنه
كه فكر كنم حتي fat32 رو به NTFS تبديل مي كنه بدون پاك كردن اطلاعات
چون زده Convertor اگه اينجوري نبود كه ديگه اين قسمتو تو نرم افزارش نمي گذاشت
مودم خالی به دردتون نمیخوره ، باید روتر یا مودم/روتر داشته باشید . باقیش هم که کاری نداره از پشت روتر یک کابل میزنید به PS3 و تمام - وایرلسش هم به نظر من به دردتون نمیخوره .نقل قول:
چرا يه درد نمي خورهنقل قول:
وايرلس كه راحت تره كه
اره وایرلس خیلی بهتره :46:
کی حوصله سیم کشی داره :31:
با سلام
من به تازگی تلویزیون سه بعدی خریده ام .می خواستم بدونم PS3 میتونه فیلم های سه بعدی بلوری پخش کنه؟ می تونه فیلم با پسوند mkv پخش کنه ؟ قابلت بروز شدن کدک رو داره؟ میتونه به سینمای خانگی وصل بشه؟ و کلا از نظر مالتی مدیا چجوریه؟ چون مالتی مدیاش برام مهمتره.
می خوام به جای Blu-ray Player پلی استیشن 3 بخرم. آیا تمام امکانات Blu-ray Player رو داره؟
لطفا دوستانی که PS3 دارن راهنماییم کنن.
با سلام من تازه ps3 گرفتم و چند تا سوال مبتدیانه دارم
1- دسته بازی باید چقدربا یو اس بی به دستگاه وصل باشه که بدونیم 100 در صد الان شارژه؟ اگه همینجور مستقیم با سیم بازی کنیم مشکلی براش پیش نمیاد؟ کلا طریقه نگهداری دستگاه رو بگید ممنون
2.توش یه هفت هشت تا بازی هست که راحت اجرا میشه(خدای جنگ بتلفیلد3و....) فقط یه بازی به نام آنچراد3 هست که وقتی اجراش میکنم میزنه باید آپدیت بشه تا بازی بشه کرد 3.55 هست برا من اگه بله رو بزنم دیگه نمیتونم بازی هارو اجرا کنم؟چیکارش کنم اینبازی اجرا بشه بصورت مبتدی بگید ممنون)
3.آیا میتونم بازی های مثل pes2011 رو با خود دستگاه آپدیت کنم تا لااقل ترکیب تیم ها به روز بشه ؟
4. یه خورده رنگ بازی (گرافیک) تو زوق م خورد تو بازی پی اس2011 یه جوریه تو ایکسباکس طبیعی تر بود آیا تنظیم خاصی باید بکنم ؟ رو ال سی دی 32 سامسونگ سری3 بازی میکنم با کابل اچ دی ام آی ....
سلامنقل قول:
مبارکه
1-وقتی وصل میکنید شارژ فول نباشد چراغ دسته چشمک میزند فول بشود چراغ ثابت میماند.(با سیستم هم شارژ میشود با هر usb
بچه ها امتحان کردند میگویند که اشکال ندارد).تو دفترچه کنسول نوشته میشود هم با دسته کار کرد هم شارژ بشود.
مثل همه وسایلجایی بزارید که تهویه خوب داشته باشد و جای صاف بزارید بهتره.هر از گاهی خاک روی کنسول و دریچه عقب که خروجی فن با دستمال تمیز کنید. بهتره disc داخلش باشه هر بار در بیاریم بزاریم زیاد جالب نیست( نظر شخصی و گفته های بچه ها بازم هر طور خودتون میدونید. ) ولی کنسول میخواهید جابجا کنید دیسک در بیارید.
2- نمیدونم ولی چیزی فعلا مطمعن نیستید ابدیت نکنید اگه وذژن کنسول 3.73 ابدیت بشود اگه ورژن درست گفته باشم فعلا -- نکردند یا ریلیز نشده و کبی نمیشود بازی کرد. بچه ها بازی کردند راهنمایی میکنند ( بچ و .. میخواهد این بازی فریز هم میکند یه مرحله هایی که بچ جدید بهتر شده).
3-مثل بالا فعلا دست نگه دار .بزار بچه ها بگن.
4-برای مطمعن شدن برو تو سیتینگ کنسول قسمت تصویر دوباره اوکی کنید. رزولوشن هایی که ال سی دی نشان میدهد اتوماتیک تنظیم میشود . ال سی دی فول اچ دی هست؟ تنها کار تنظیم رنگ از خوده ال سی دیه.
بازی انحصاری heavy rain یا مشترک la noire بازی کنید میخواستم بدونم گرافیک این کنسول در مقایشه با ایکس باکس چطوره؟
تا یک قدمیه ایکس باکس رفتم ولی ps گرفتم ولی راضی هستم heavy rain بازی کردم خیلی باحاله الانم میرم ادامه بدم دیروز نصب کردم 5 ساعت بازی کردم.
سلامنقل قول:
بله. کنسول -- کنید برنامه مدیا که شوتایم هست نصب کنید اکثر فرمت ها نشان میدهد mkv هم بله.
ورژن جدیدتر شوتایم حتما کدک ها بیشتر میشوند.کنسولم ابدیت جدیدتر میدهد که امکانات اضافه میشود مثل کدک ولی ابدیت کنید از -- خارج میشود و تا اینکه ورژن جدید -- کنند.
بله. مالتی مدیا -- باشه شوتایم نصب باشه خوبه فراتر از کنسوله.
ولی هر دستگاهی برای کار مشخصی هست حتما blu ray player حرفه ای تر از کنسول خواهد بود.
دنبال بازی نیستید و برای فیلم میخواهید نظر شخصی اینه سینمای خوانواده یا blu ray player بگیرید شک نکنید.
سلام دوستان من تازگیها فیلم های hd رو که با ps3 پخش میکنم یکدفگی فیلم حالت برقی میشه اگه میشه لطفا بگین مشکل از کجاست
با تشکر
من میخوام یک صفحه وب طراحی کنم اما اطلاعاتم ناقصه و در واقع اطلاعاتم در رابطه با این موضوع صفره.
دوستان یه خبرای خیلی جدی ای در مورد هکps3هست.
یادتون باشه تو -- های خیلی قوی قبلی هم که سونی توش دست نداشت سایت های -- مشکل دار شدن و بعد گفتن سونی قصط -- داشته و بعضی هارم -- کرده.
الانps3hax.netهم همین جوری شده.+خیلی خبر های خوب قبلی که بوی خوبی میاد.
البته شاید این یک خرابی از سوی سایت هم باشه و نباید زیاد بد بین بود ولی چیزی که معلومه خبرای خوبه
هیچ راهی نداره uncharted 3 روی اینترنال خونده بشه؟
من خودم رو هارد PS3 بازي مي كنم راهي نمي خواد كه بگير كپي كن ديگه با مولتي مننقل قول:
با یک مودم خالی باید این توانایی وجود داشته باشه که بشه کانکشن ساخت - یعنی به یک وسیله که بتونه اون کانکشن رو ایجاد کنه نیازه که معمولا یا کامپیوتر هست یا روتر .نقل قول:
اینهایی که معمولا مردم در منزل دارند مودم/روتر هستش ، یعنی مدم و روتر هر دو در یک سخت افزار جا سازی شده .
PS3 هم امکان ساخت کانکشن از طریق یک مودم تنها رو نداره - بلکه باید به یک شبکه محلی (LAN) متصل بشه که وظیفه ایجاد LAN بر عهده روتر هستش .
وایرلس برای این دوستمون راحت تر نیست .
سلامنقل قول:
۱ - در مورد سه بعدی بله میتونه .
۲ - MKV رو خیر نمیتونه مگر از طریق مدیا سرور .
۳ - با مدیا سرور میشه .
۴ - برای چه منظوری به سینمای خانگی وصل بشه ؟ دستگاه خود من به سینمای خانگی وصله ولی به عنوان ورودی .
۵ - از نظر مالتی مدیا اگر یک مدیا سرور کنارش باشه ، همه کاری براتون میکنه که اگر سینمای خانگیتون DLNA رو پشتیبانی کنه ، همون سینمای خانگیتون هم همه این کارها رو میتونه بکنه .
۶ - خیلی خیلی بشتر از امکانات بلو ری پلیر خالی داره .
۷ - اگر تلویزیون سه بعدی که خریدید از این LG ها با تکنولوژی Passive هستش بهتره باهاش بازی نکنید چون LAG INPUT داره .
*LAG INPUT میشه همون تاخیر خودمون .
والا منکه بدون کانکشن و شبکه مجلی و lan و... راحت مودم رو مستقیم بصورت وایرلس به ps3 وصل کردم.نقل قول:
خب هميني كه مي گي تو خونه ي ما اينجا ايران است مودم و روتر و وايرلش همه با هم هستنقل قول:
يه مودم وايرلس داريم كه چند تا پورت مي خوره
حالا ايشونم اينجوري بخره خيلي راحت تره به كار هاي ديگشم وايرلس مياد كه كامپيوتر و موبايل و PS3 همه رو وايرلس وصل كنه تا اين كه سيم بكشه
حالا باز ميل خودشه كه چيكار كنه
تازه انچنان قيمتي هم بين مودم و روتر با وايرلس اينجا نيست
در ضمن اينجا ايران است :27::31:
سلام میخواستم بدونم ps3 انتی ویروس داره چون فکرکنم دستگام ویروسی.
فكر نكنمنقل قول:
حالا چرا همچين فكري مي كني ؟ مگه چه جوري شده ؟
خوب عزیزم اونی که شما داری اسمش مودم نیست ، اسمش روتره .نقل قول:
مودم خالی هنوز هم خیلی جاها استفاده میشه معمولا هم مال زیمنس هستش .
مودم وایرلس یعنی چی ؟ :13:
چون چند وقته فیلمهای hd روخوب پخش نمیکنه افت فریم داره.نقل قول:
ميگم ديگه شما اونوري :31:نقل قول:
اين تو زبان ما ها ايراني ها اينجا است :27:
از اين چيزا زياده دوست عزيز يه سر بيا ايران :31:
والا نمي دونمنقل قول:
با چي فيلم مي بيني MultiMan يا ShoWTime ؟
پس اسم توش یه هفت هشت تا بازی هست که راحت اجرا میشه(خدای جنگ بتلفیلد3و....) فقط یه بازی به نام آنچراد3 هست که وقتی اجراش میکنم میزنه باید آپدیت بشه تا بازی بشه کرد 3.55 هست برا من اگه بله رو بزنم دیگه نمیتونم بازی هارو اجرا کنم؟چیکارش کنم اینبازی اجرا بشه بصورت مبتدی بگید ممنون)
این اون پیغامه
game requires firmware version 3.72 do you want to change param.sfo version to 3.55 چه کار کنم
همون موقع اش هم که من ایران بودم بین مودم و روتر فرق میذاشتند - من نمیدونم شما از کجا رفتی اینترنت گرفتی ولی داتک همون اولش همه ی اینها رو براتون توضیح میده !نقل قول:
اين داره خودش ميگه 3.72 مي خواي بكنمش 3.55 كه بازي اجرا شه بزن Yes :27:نقل قول:
در ضمن براي اطمينان برو تو پوشه ي بازي يه فايلي به نام PS3 UPDATE هست اگه توش چيزي هست پاكش كن ممكن يه موقع اپديت كنه ديگه اونوقت هيچي :21:
دوست عزيز فكر مي كني ما خودمون نمي دونيمنقل قول:
من مي گم اين تو زبونمونه
توضيح ميدن غلط كردن اينا فقط به فكر پولشونن شما كي اومدي ايران ؟ مغازه دارش من بايد برم واسش توضيح بدم كه فرق مودم خالي با روتر چيه همون داتك انقدر گند زد كه سرويسشو رفيقام داشتن ول كردن
در ضمن اون موقع كه هيچكي نمي دونست ADSL چيه من ADSL داشتم
شما هي مي خواي حرف خودتو بزني
گفتم خودش تصميم مي گيره چي بگيره ما راهنمايي هامونو كرديم
خوب عزیز من داری اشتباه میکنی ، من کلا ۵ ساله ایران نیستم قبلش هم توی ایران هم توی داتک و هم توی فناوا کار میکردم - برای همین میگم شما داری اشتباه میکنی .نقل قول:
این هم زبون توی ایران نیست ، زبون شماست توی همین سایت شما تشریف ببرید توی انجمن های مربوط به شبکه میبینید که همه فرق روتر و مودم رو میدونند و اونهایی هم که نمیدونند سوال کردند که بدونند !
این هم نمونه اش :
من نمیدونم شما کی ADSL داشتید ، ولی اگر به قول خودتون اون موقع که هچ کسی نمیدونست ADSL چیه شما داشتید (یعنی قبل از اعمال محدودیت ۱۲۸ کیلوبیتی برای کاربران خانگی) ! پس باید بدونید که اون موقع ها مودم/روتر اصلا وجود نداشته و فقط مودم خالی میدادند به مردم . پس یا شما زمانی اینترنت گرفتید که مودم/روتر ها وارد بازار شده بوده یا از همون اولش فرق مودم رو با روتر نمیدونستید .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331130
توی همین آلمانش که آلمانه هنوز که هنوز یک سری شرکت ها مثل Alice یک مودم خشک و خالی میدند دست مردم چه برسه به ایران که هنوز ملت نمیدونند V-DSL و ISDN و ... چیه !
توی همون ایران هنوز داتک مودم خالی دست مردم میده و اگر مودم/روتر بخواید یا باید خودتون برید بخرید یا پول بیشتری بهشون بدید .
در نتیجه اگر طرف فرق بین مودم و روتر و روتر بیسیم (WiFi) رو ندونه نمیتونه انتخاب درستی انجام بده .
خیلی از کاربران اینترنت خانگی در ایران با این مشکل مواجه میشند چون دستگاه هایی که در ایران به مردم تحویل میشه خیلی قدیمی هستند و کاربر مجبور میشه بره یه دونه روتر هم بخره ، در ضمن مودم بیسیم هم که پیشتر فرمودید اینه :
که تازه وارد ایران شده و فقط روی موج GPRS یا همون 2G کار میکنه و برای UMTS و 4G کاربرد نداره چون سامانه اش در ایران وجود نداره .کد:http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/291580295/3G_3_5G_7_2M_Wireless_modem.jpg
حالا شما هی بگو توی ایران این طوری حرف میزنند اینه اونه تو ایران نیستی و از این حرفها !
برادر شما حالت خوبه...؟؟؟:31:نقل قول:
اینی که ما داریم هم مودم هست هم روتر حالا مشکل چیه...؟؟؟:31:
از شما که تو المانی با اون همه تکنولوژی بعیده...!!!!:46:
گرچه المانی ها بیشتر به فکره سلامتی هستن تا این جور چیزا.
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شرمنده اینو میگم ولی اطلاعات شما تو این قضایا خیلی پایینه...!!!نقل قول:
من این مودمی که تو پست قبلی گذاشتم 2 ساله دارم قبلش هم asus am-604g داشتم که اونم مودم روتر بود.
الان هر جنسی تو اروپا بیاد 1 هفته بعدش تو ولیعصر خودمون پیدا میشه.
داتک هم خیلی وقته مودم بیسیم ارائه میده میگی نه برو تو سایتش نگاه کن اون پایین صفحه نوشته:
محدودیت کاربرای خانگی هم که حرفه مفته :31:نقل قول:
شرکت مودمهای ADSL بیسیم (Wi-Fi) چهار پورت را به مبلغ ۴۵۲,۰۰۰ ریال و مودمهای بیسیم (Wi-Fi) تک پورت را به مبلغ ۳۷۳,۰۰۰ ریال, نقداً به فروش می رساند.
من الان 256 دارم ولی تست سرعتم رو نگاه کن:
==============================================
تاپیک رو منحرف کردیم رفت :31:
دوستان mw3 بگیرم یا bf3....؟؟؟
کپی میکنم.وقتی میخواد اجرا بشه میگه باید روی هارد خارجی باشه.نقل قول:
من به تازگی تلویزیون سه بعدی خریده ام .می خواستم بدونم PS3 میتونه فیلم های سه بعدی بلوری پخش کنه؟ می تونه فیلم با پسوند mkv پخش کنه ؟ قابلت بروز شدن کدک رو داره؟ میتونه به سینمای خانگی وصل بشه؟ و کلا از نظر مالتی مدیا چجوریه؟ چون مالتی مدیاش برام مهمتره.
می خوام به جای Blu-ray Player پلی استیشن 3 بخرم. آیا PS3 تمام امکانات Blu-ray Player رو داره؟
لطفا دوستانی که PS3 دارن راهنماییم کنن.
mw 3نقل قول:
تاپیک رو منحرف کردیم رفت
دوستان mw3 بگیرم یا bf3....؟؟؟
ازEpic بودنش لذت ببر:31:
گویا شما کلا از داستان بحث به دوری ! یک دور دیگه همه اش رو از اول بخونید .نقل قول:
من نوشتم مودم خالی به درد نمیخوره هنوز هم دارم میگم ، شما فرمودید نه خیر مودم خالی خیلی هم خوبه ! بعد الان دارید میگید مودم/روتر دارید ؟:13:
چه ربطی داره ؟نقل قول:
میخوای همین الان من به شما یه جنسی نشون بدم که ۴ ساله توی اروپا هست ولی هنوز توی ایران نیومده ؟
EasyBox 602 که خیلی قدیمیه والان کلی مدل جدید ترش مثل 802 اومده .
برو بگرد توی ایران پیدا کردی خبرم کن . یا حتی اگر تونستی یه ISDN دیوایس خیلی قدیمی که الان حدود ۲۰ ساله در اروپا هست بهم نشون بده . اینجا هر ماه یک مدل ماشین جدید میاد که هرگز اون ماشین توی ایران نمیاد یا اصلا اگر شما تونستی یه دونه فورد کا که الان قیمتش توی اروپا شده ۲۵۰ یورو بس که قدیمیه بهم توی ایران نشون بده ، اینم عکسش :
وقتی یک سری تکنولوژی ها توی ایران نیست ، ابزار مربوط به اون تکنولوژی هم توی ایران نیست نمونش همین ایزی باکسی که بالاتر نوشتم یا روتر هایی که V-DSL رو پشتیبانی میکنند که البته وجودش در ایران فکر کنم شبیه آرزو باشه متاسفانه و متاسفانه و متاسفانه .کد:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=153970102&__lp=326&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&pageNumber=1
سرعتش تا ۵۰ مگابیت میرسه ، که متاسفانه منطقه ی ما هنوز ازش پشتیبانی نمیکنه که برم یکی بگیرم .
و خیلی خیلی چیزهای دیگه ، پس شما نگو هر چی توی اروپا میاد یه هفته بعدش توی ایرانه چون این حرف یک ادعای بی اساس و پوچیه و به قول خودمون حرف مفته (البته جسارت نشه قصد توهین ندارم) !
و شمایی که اطلاعاتت مثل من پایین نیست باید بدونی مودم بیسیم در مورد اون چیزی که شما در منزل دارید استفاده نمیشه و غلطه !!!! اسمش روتر بیسیم یا AccessPoint یا HotSpot هستش - مودم بیسیم با اون چیزی که شما توی خونت داری فرق میکنه . مودم بیسیم همون دیوایس های USB کوچولو موچولویی هست که توش یه سیم کارت میخوره . حالا روتر بیسیم منزل شما یک مودم ADSL هم به صورت داخلی داره دلیل نمیشه که بگی مودم بیسیم !
من هم از ۲ سال پیش حرف نمیزنم ، چیزی که من دارم میگم مال حدودا ۶ سال پیشه زمانی که تازه ADSL داشت به مردم ایران معرفی میشد و هنوز همه میرفتند کارت پارس آنلاین ۱۰۰۰ تومانی میخریدند ۵ ساعته ! کلی حال میکردند میگفتند سرعتش بالاست . اون زمان مطلقا مودم/روتر به مردم نمیدادند چون نبود که بدند ، هنوز هم خیلی از شرکتها از جمله همین داتک نمیده مگر اینکه پول بیشتر بدید و همون طوری که گفتم همین الانش توی آلمان خیلی از شرکتها مودم خالی میدند و اگر اضافه تر بدی مودم/روتر میگیری از جمله Alice :
این ربطی به اینکه چیزی که توی اروپا هست تو تهران هم هست نداره ، این به سیاست های تجاری شرکت ها ربط داره که بتونند پول بیشتری به دست بیارند به خصوص توی ایران که همشون از دم بی برو برگرد دزدند ، همون هیلترینگِ سرخودِ سایتهایی که دستورش از طرف وزارت ارشاد و اطلاعات و ... نیومده خودش یعنی دزدی .کد:http://www.alice-dsl.de/
در مورد محدودیت سرعت برای استفاده خانگی هم شما خودت بهتر از من میدونی دم چند نفر رو دیدی و چه قدر مدرک جور کردی و یا به اسم شرکت و دانشجو و ... درخواست دادی و خلاصه چه دردسرهایی کشیدی تا بهت دادند ، البته شاید از نظر شما دردسر نباشه ولی حقیقت اینه که هست .
این رو هم ندیده بودم ، عزیزم اونی که شما داری مودم خالی نیست اسمش روتره که توش یه مودم داخلی هم داره . و الان اتصال PS3 شما و کامپیوترتون و موبایلاتون و ... به اون روتر بیسیمتون اسمش میشه LAN یعنی شما بر خلاف اون چیزی که فکر میکنید یک شبکه محلی (LAN) توی منزلتون دارید.کانکشن هم از طریق همون روترتون بوجود آمده و اگر دستگاه شما فقط یک مودم خالی بود میبایستی از طریق کامپیوتر یا یک روتری که به مودم وصل میکنید این کانکشن رو ایجاد میکردید .نقل قول:
امیدوارم متوجه شده باشید .
باز هم که زدی جاده خاکی عزیزم ! شما فرمودید هر چیزی که توی اروپا هست یک هفته بعد توی ایرانه ! من هم برات مثال زدم که داری اشتباه میگی اینجا چیز هایی هست که مردم داخل ایران حتی به عمرشون هم اسمش رو هم نشنیدند چه برسه ببینند ، اون بوگاتی هم یه دونست که تازه گرفتند خوابوندش تازه همونشم تولید ۲۰۰۶ بوده ! یعنی ۵ سال بعد اومده . بعد شما نمیخواد بوگاتی بهم نشون بدی ، همین ماشین در پیتی ها رو نشون بده کفایت میکنه :46:نقل قول:
اینهایی که میگم رو شما حتی اسمشون رو هم نشنیدی :
Medion , Loewe , Dyon , Lenco , Odys , Bose
اینها همشون تلویزیونهایی هستند که حتی توی ایران اسمشون رو هم کسی نشنیده و همگی بلا استثنا از مارکهایی که داخل ایران هستند بهتر و خوش کیفیت ترند اون موقع توی ایران همه فکر میکنند sony , samsung , LG و باقی آت و آشغال های ژاپن و کره حرف اول رو میزنند و از همه خفن ترند و هر چیزی که اینجا هست یک هفته بعد توی ایران هم میاد :13:
در مورد روتری که شما حتی اسم درستش رو هم نمیدونی :
اونهایی که مثل من از اولین مشتری های ADSL در ایران بودند خوب یادشونه که وقتی قرارداد میبستند یک مودم میگیرفتند که با پورت USB یا شبکه به کامپیوتر وصل میشد و برای اتصال به اینترنت باید درست مثل Dial UP براش کانکشن میساختیم یا از طریق یک روتر این کار رو انجام میدادیم ، یه چیزایی بودند شکل این :
بعدها شرکت های تولید کننده به این نتیجه رسیدند که بهتره این مودم و روتر رو یکی کنند ، و برای همین یک چیزهایی مثل این تولید شد :
خوب تا اینجا نیاز به یک کابل به اسم TAN بود که از تلفن به اسپلیتر وصل میشه و یک کابل دیگه به نام DSL Cable که از اسپلیتر به مودم یا روتر وصل میشه بود و در عین حال خیلی هم زشت و بیریخت میکرد همه چیز رو ، برای همین سازنده ها اومدند اسپلیتر و روتر و مودم رو کردند توی یک دستگاه و اسمش رو گذاشتند BOX که نمونش همون EasyBox هستش ، یعنی دیگه نیازی به اسپلیتر نیست و همه چیز توی یک دستگاه خلاصه میشه - یک چیزی شبیه این :
همین باکسی که میبینید با اینکه مال سالها پیشه هنوز توی ایران نیست و شما مجبوری اسپلیتر توی خونه داشته باشی !
بعدش یک سری اومدند گفتند آقا یک عده مثل من که ۱۰ تا خط تلفن دارند و از ISDN استفاده میکنند چی ؟ این طوری که درد سر میشه برای همین اومدند به باکس ها یک ISDN Port هم اضافه کردند ، یعنی این :
همین الانش بعد از این همه سال در ایران شما مجبوری در ازای هر یک خط تلفن یک جفت سیم تا منزل بکشی ! در صورتی که اینجا همچین خبری نیست و ۱۰۰ تا خط تلفن هم با همون یک جفت رشته سیم منتقل میشه .
بعدها یک سری روتر جدید اومد که از VDSL پشتیبانی میکرد که این هم هنوز توی ایران نیومده :
حالا اونی که شما توی خونتون دارید همون مودم/روتر هستش ، یعنی یک روتری که به صورت داخلی مودم هم داره و برای ایجاد کانکشن نیازی به یک روتر اضافی یا کامپیوتر نیست ، اون دستگاه شما داخلش یک نرم افزار به نام DHCP Server داره که وظیفه اش دادن IP یگانه به صورت خودکار به هر یک از دستگاه هایی داره که به روتر شما وصل میشه به این IP ها میگن Internal IP که اغلب به این شکل هستند : 192.168.2.0 تا 192.168.2.255 که همون IP هایی هستند که در LAN دستگاه های شما سیستم باهاش میشناسه .
یک IP هم شما داری به نام External IP یا WAN IP که میتونه هر چیزی باشه و این IP ای هستش که شما رو به شبکه جهانی وصل میکنه .
توی اکثر مودم/روتر ها یک تنظیمی شبیه این هستش :
که مشخص میکنه دستگاه به عنوان روتر استفاده بشه یا مودم . اگر شما دستگاه رو طوری تنظیم کنی که به عنوان مودم استفاده بشه برای اتصال به اینترنت نیاز به ساخت کانکشن داری و روتر شما درست مثل همون مودم های خالی عمل میکنه .
حالا شما خودت کلاه خودت رو قاضی کن و بگو اطلاعات کی کمه و کی داره بچه مردم رو گمراه میکنه ؟
البته شما از اون اول تا اینجا به جز تکه پرانی های بی معنی که کار افراد کم سن و ساله کار دیگه ای انجام ندادی ! و من هم اینها رو برای شما ننوشتم بلکه برای سایر کاربران نوشتم که هنگام انتخاب این جور وسایل دچار مشکل نشند . افرادی هم که مثل شما رفتار میکنند از اون دسته افرادی هستند که اومدند اینجا و توی دانشگاه رفتند اسکنر دستی رو گرفتند و به مسئول اونجا گفتند ماوس فلان کامپیوتر خرابه و شدن سوژه خنده اروپایی ها چون توی دوران زندگیشون در ایران حاضر نبودند چیزی که درسته رو یاد بگیرند و همش روی اطلاعات غلط خودشون پافشاری میکردند :46:
ميگم فقط مي خواي حرف خودتو بزني نگو نهنقل قول:
چرا الكي حرف تو دهن ادم مي زاري من كي گفتم اون موقع وايرلس داشتم اون موقع يه مودم خالي بود (الان باز مياد ميگه مودم نه روتر )لن هم بود USB هم نبود بعدش وايرلس گرفتم
بخواي مي خواي عكسشم بندازم
دقيقا همون موقع كه شما اينجا بودي اين رفيقاي ما ديگه نگرفتند
در ضمن مباحث اين تاپيك چه ربطي يه اطلاعات عمومي مردم تو جامعه داره مگه همه ميان اينترنت تو انجمن عضو
ميشن تازه عضوم بشن مگه بيكارن پاشن بيان ملت كارو زندگي دارند
همون لينكي هم كه دادي ببين همون پست هاي اولشو بخون نوشته "اصطلاح مودم از قدیم (مودم های دایال آپ) روی این دستگاه ها مونده و اسم اصلی این دستگاه های روتر هستش" حالا باز بيا بگو نميدونم اين زبون يكي ديگه است
5ساله ايران نيستي همون ديگه
خودت پس داري ميگي چه گند كاري مي كنند كه مودم هاي قديميو با چه قيمتي ميدن
محدوديت ديگه چيه الان 128 ميگيري سرعت 1 مگ 512 بهت ميده حالا مي خواي همون 1 مگ هم برات مي گيرم با
پول بيشتر الان رقابت بين شركت ها اينه كه به اسم 128 ميدن ولي سرعت بالاتر كه مشتري جذب كنند مثل 5ساله
پيش نيست خيلي باحاله حرف خودمو به خودم ميزني تو ايران نيستي
طرف چند ماه ميره مياد ميگه چه قدر فرق كرده اون وقت 5 سال نبودي حداقل از اون طرف يه چيزي بگو
با احترامی که واسه جفتتون (A.IvI.I.N .sonixax) قائل هستم
با اینکه بحثاتون میتونه مفید باشه ولی ربطی به ps3 نداره
....
خواهش میکنم دیگه ادامه ندین
با اينكه Gamemaster عزيز گفت MW3 ولي من كه BF3 بازي كردمو تمومش كردم خيلي حال كردم هنوز MW3 بازي نكردمنقل قول:
يكي از رفيقام رو XboX دوتاشو بازي كرده گفت BF3
تازه BF3 كه خودت قضيشو ميدوني كه :31:
يه تيك داره براي بازي رو هارد داخلي و خارجي شايد اونارو اشتباهي زده يه بارم تيكاشو بردار ببين درست ميشهنقل قول:
فقط مي خواي يه چيزي بگي اونم حرف خودتنقل قول:
فقط همينو دوباره مي گم "اصطلاح مودم از قدیم (مودم های دایال آپ) روی این دستگاه ها مونده و اسم اصلی این دستگاه های روتر هستش"
اينو جديد ديدم نوشتي يه سري تكنولوژي ها تو ايران نمياد خب اره با اين سرعتي كع اينجا ميدن ملي يه سري مودم ها نمياد ديگه اين ماشين چيه
ماشين كلا ازش 5تا تو دنيا هست يكيش تو ايرن اونوقت حرف از ماشين مي زني يه نمونش هم چند وقت پيش يه فوتباليست خريد به قيمت 1.5 ميليون دلار راجع به ماشين ديگه هيچي نگو كه 1روز نري بيرون تعجب مي كني ديگه واي به حال 5 سال
يه سر بيا ايران
الانم ديگه شب بايد بريم كار و زندگي داريم
یک پست قبل از این پستتون رو بخونید ، از اولش همه اش رو نوشتم .نقل قول:
فقط این رو بدونید هر وسیله ای که به اسم مودم به شما میدند و برای تنظیمش از طریق یک آدرس IP شبیه این : 192.168.2.1 میرید برای تنظیمش ، مودم نیست - روتره . مودم اصلا تنظیم اینطوری نداره .
عزیزفریمور ps3 باید از کجا پیدا کرد بازی های جدید کدومشون با فریمور 3.55 اجرا میشه
با سلام
دوستان عزیزمن بازی انچارتد 3 از اینترنت دانلود کردم هر کاری هم کردم از هارد اکسترنال به هارد خود ps3 کپی کنم نتونستم
لطفا راهنمایی کنید به چه طریقه باید بازی در چه پوشه ای از هارد اکسترنال بریزم و بعد به هارد اصلی پلی 3 منتقلش کنم