ااااا. اگه اینجوریه برم نصبش کنم:46:نقل قول:
Printable View
ااااا. اگه اینجوریه برم نصبش کنم:46:نقل قول:
اي بابا من كه گفتم نصفس هنوز يه هفتس دست بهش نزدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه وقت ندارم پس امتحانام چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر سر قضيه ي اون اسبه چي شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره اخه تا حالا نشده بود چند بار پشت سر هم خشاب عوض کنم...نقل قول:
نوشته شده توسط cyrus_ln [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار خاصی انجام نمیده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کلاهش رو میندازه بالا.
ببخشید نمی دونستم امتحان داری!!!!:41:نقل قول:
اي بابا من كه گفتم نصفس هنوز يه هفتس دست بهش نزدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه وقت ندارم پس امتحانام چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر سر قضيه ي اون اسبه چي شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم مشکل اسبه رفع شده باشه....
اره حتما این کارو بکن چون خیلی باحال کلاش رو میندازه بالا.....نقل قول:
بفرما اينم وسكر كشتيد منو!:21:نقل قول:
روي مقواي مشكي كشيدمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون عينك آفتابيش منو كشته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://aycu30.webshots.com/image/38189/2002816247188334964_rs.jpg
آخه نازی چرا دوست من رو اذیت میکنین؟:31:نقل قول:
بزار ببینم اینشا چه خفره نبودیممممممممممممم....:27:
به چه خومشل شده این:40:
میگم چرا حالت به هم میخوره؟:27: از اون عینکش؟:2:
خيلي وسكر قشنگ شد عينكش هم كه باحاله براي چي حالا از عينكش بدت مياد؟
آخه ديگه زيادي خفنه!:27::21:نقل قول:
هيچ وقت هم اون عينكش رو در نياورد اون قيافشو ببينيم البته من يه بار بدون عينك ديدمش خيلي ترسناكه مثل مار ميمونه!:18::19::19::19:
خيلي قشنگ شده مرسي. بازم از اين كارا كن:46:نقل قول:
خوب شده ولی لیان بهتر بود.