اگه اینجوری باشه که جامپ دیگه معنی نداره. چون هرجایی رو میشه چندنفری پرید:31:.نقل قول:
این جامپ رو باید چند نفره بری . یعنی یکی بشینه باقی جامپ بزنن رو یارشون از رو اون بپرن
Printable View
اگه اینجوری باشه که جامپ دیگه معنی نداره. چون هرجایی رو میشه چندنفری پرید:31:.نقل قول:
این جامپ رو باید چند نفره بری . یعنی یکی بشینه باقی جامپ بزنن رو یارشون از رو اون بپرن
با سلام به همه ي دوستان بنده فكر كنم يه هفته اي ميشه دارم كانتر بازي ميكنم از شما با تجربه ها يه سوال داشتم ؟
چرا من نميتونم بپرم بالاي جعبه ها حتي كوچكترين جعبه ولي بقيه راحت ميان ميپرن ؟
اموزش بازی کانتر به صورت انلاین در کدوم صفحه نوشته شده
دوست عزیز ببین این یه ترفند داره .نقل قول:
با سلام به همه ي دوستان بنده فكر كنم يه هفته اي ميشه دارم كانتر بازي ميكنم از شما با تجربه ها يه سوال داشتم ؟
چرا من نميتونم بپرم بالاي جعبه ها حتي كوچكترين جعبه ولي بقيه راحت ميان ميپرن ؟
اول از همه باید اینو بدونی که دکمه ی نشستن دکمه ی کنترل سمت چپ هست . ( دکمه پایین سمت چپ کیبود که نوشته CTRL ) وقتی که میخوای بپری روی جعبه ، اول که پرش رو میزنی ، وقتی که پرش به اوج رسید یه دفعه بشین در حالی که رو به جعبه حرکت میکنی . امیدوارم متوجه شده باشی .
اولین صفحه ! توسط Arashi عزیز .نقل قول:
اموزش بازی کانتر به صورت انلاین در کدوم صفحه نوشته شده
صفحه اول که در این مورد چیزی ننوشتهنقل قول:
اولین صفحه ! توسط Arashi عزیز
مارمولک کوچولو اگه میشه این فایلو یه جای دیگه اپلود کن برای من دانلود نشدنقل قول:
من با نام Eblis در همه ی سرور ها موجود هستم
آموزش کامل آنلاین بازی کردن کانتر در فایل word
سلام
كسي ميتونه روي آسمون كانتر چيزي بنويسه؟ مثل اين تصوير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر كسي بلد بود يه ندا بده!
اصلا بياد توي تاپيك مخصوصش بگه!
منظورم تاپيك " روي آسمون كانتر چيزي بنويسيد "
مچكرم
بفرماييد اينم لينك دانلود البته اون يكي هم درست بود ولي يه جا ديگه آپلود كردمنقل قول:
هر مشكلي بود بگيدکد:http://uploadbazar.com/520Help For Counter Online.doc
ممنون مامولک جون
دوست عزیز این عکس رو از کجا آوردی ؟!نقل قول:
ببین احتمالا یه نفر تونسته به بکگراند های کانتر دست پیدا کنه و با فتوشاپ این کار رو انجام بده .