کسی اینجا الان با سرویس مخابرات میتونه داون کنه؟
کسی اینجا الان با سرویس مخابرات میتونه داون کنه؟
1- Ctrl + G و تنظیم بر اساس سرعتتوننقل قول:
2- Preferences > General کنار Pre-alocate all files برای سلامتی خودتون تیک بخوره...!
3- Preferences > Bandwidth برای Global maximum number of connections عدد 700 و برای Maximum number of connected peers per torrent عدد 400 و برای Maximum number of upload slots هم مقدار 5....
4- همزمان چند تورنت دانلود کنید و حداکثر همزمان 3-4 تورنت دانلود کنید...
5- برای اطلاع از tracker ـهای دیگه ای که فایلتون داره به منظور افزایش تعداد peers و seeders به سایت torrentz.com مراجعه و با سرچ کردن، فایل مورد نظر رو پیدا کنید و لیست tracker ـهاش رو به فایل اضافه کنید...
تنظیمات شماره سه رو با توجه به سرعتتون گفتم (اینطور که به نظر میاد حدود 60-70 کیلوبایت برثانیه ـس) و اگه سرعتتون بالاتر و یا پایین تره باید از اعداد کمتر و یا بیشتری استفاده کنید...
:11:
سرعت من شبا افت شدید پیدا میکنه حالا اگر من تنظیمات 3 رو انجام بدم و شب سرعت پایین بشه مشکلی پیش نمیاد؟
سرعت من هم متغیر بین 70 تا 150 هست.
در ضمن این مدت اخیر تورنت افت پیدا نکرده چون همین الان با لینک مستقیم سرعت 100 هست ولی با تورنت تا 40 نهایتا.
و گزینه ی دوم چه کاری انجام میده؟
اینطور که حدس میزنم، پارس آنلاینم شده عین قبلاًهای صبانت...!نقل قول:
احتمالاً بیشترین مشکل شما از جانب بالا رفتن پینگ در ساعات شبانه هستش (که با افت سرعت باز شدن صفحات وب نمود پیدا میکنه) و در دانلود از لینک های مستقیم افت سرعت زیادی ندارید... اگرم سرعتتون پایین میاد میتونید 150 تا از اولی و 100 تا از دومی کم کنید...
یکی از دلایل مهم افت سرعت و بالا رفتن پینگ (پینگ توی تورنت برعکس دانلود از لینک مستقیم خیلی مهمه) در ساعات شبانه اکثر سرویس دهندگان داخلی ایران، بالا رفتن بیش از حد ترافیک DNS Server های شرکت ها هستش که قدرت کافی رو ندارن...
به شما پیشنهاد میکنم که از Google Public DNS و یا OpenDNS استفاده کنید که صد البته Google Public DNS توصیه میشه چون بسیار قدرتمندتره...
برای تعویض DNS Server های اتصال اینترنتتون (اگه از توی ویندوز کانکت میشید و مودمتون روی Bridge هستش و مودم خودش کانکت نمیشه) به صورت زیره... :
روی اتصال اینترنتتون راست-کلیک کرده و Properties رو بزنید... سپس به تب Networking رفته و در قسمت This connection uses the following items گزینه Internet Protocol TCP/IP رو با یه کلیک موس هایلایت کنید و بعدش از پایینش روی دکمه Properties کلیک کنید... در پنجره جدید دو بخش میبینید که اولی IP هستش که کاریش نداریم ولی بخش دوم و پایینی که مورد نظر ماست رو باید کنار عبارت Use the following DNS server addresses رو تیک بزنید و بعدش در دو فیلدی که فعال میشن به ترتیب در اولی 8.8.8.8 و در دومی 8.8.4.4 رو وارد کنید و همه رو oK کنید و دوباره کانکت بشید... بعد از oK کردن ممکنه یه ذره طول بکشه تا پنجره ها بسته بشن که عادیه...
استفاده از سرویس های عمومی DNS هیچ ضرری نداره و میلیون ها (و شاید میلیاردها) نفر در جهان برای افزایش کیفیت اتصالشون این کار رو میکنن و هیچ مشکلی برای شما یا اتصال اینترنتتون پیش نمیاره و به شیلترینگ و اینا هم ربطی نداره...
با این کار قطعاً شاهد افزایش کیفیت اتصالتون در کوتاه و طولانی مدت خواهید بود...
:46:
تورنت رو میشه طوری تنظیم کرد سر ساعت 6 صبح هم قطع بشه دانلودش هم کامپیوتر رو خاموش کنه ؟
مودم بنده بصورت PPPOE تنظیم شده.نقل قول:
ولی مشکل شبانه حدود 40 روزی هست که شروع شده. و درضمن سرویس من 128 هست قبل از اون چه صبح چه شب سرعت روی 100 بود و اصلا پایین نمیومد البته پینگ از همون اول مشکل داشت با سرپرستشون هم که صحبت کردم دربارش به جای اینکه جواب درست بده گفت من شرکتی رو میشناسم که پینگش 3000 هست.
درباره ی افت سرعت هم ظاهرا مرکز مخابراتی که من توش هستم شلوغ شده.و یه هفته ی پیش 3 روز سرویسم قطع بود و همون سرپرست گفت توی مرکز مخابراتی دستگاه جدید گذاشتیمو تا چند روز اینده سرویستون میشه مثل موشک حالا امیدوارم این حرفی که زد مثل موشک امید نشه.
و اینکه شبا حداقل سرعت رو 15 هست ولی بعضی وقت ها هم میره بالا مثلا من چند شب پیش تونستم 2000 mg دانلود کنم در صورتی که توی این سه شب اخر حداکثر 200 دانلود شد.
حالا به نظرتون اگر من سرویس 512 بگیرم مشکل حل میشه؟ البته 512 رو هم از پشتیبانی تهران پرسیدم که سرعت 64 رو تضمین میکنین گفت نه حالا به نظرتون چکار کنم؟ با توجه به حرفای پشتیبانی وسرپرست؟
در ضمن اگر بخوام 512 بگیرم باید تا اخر این هفته اقدام کنم.
درضمن گوگل که مارو تحریم کرده چطوری برای منطقه ی خودم dns بگیرم؟
BitTorrent و موتورنت چنین امکانی رو ندارن و فقط برای بعد از تموم شدن دانلود میتونید چنین امکانی بگذارید...نقل قول:
میتونید از برنامه PC Auto Shutdown برای خاموش کردن کامپیوتر استفاده کنید (که هم اینترنت قطع میشه هم همه برنامه ها بسته میشن!) که برنامه خیلی جالب و کامل و راحتیه و حتی میتونید براش تایمر با قابلیت کنسل کردن عملیات خاموش کردن و پروفایل های جداگانه خاموش شدن (ریست و غیره هم داره) تعیین کنید... :
:11:کد:http://www.files.to/get/848804/43vcl9qiqw
خوب اگه بلدید برید توی تنظیمات مودمتون، برید بگردید دنبال DNS Servers (کافیه توی گوگل سرچ کنید اسم و مدل مودمتون رو + dns تا بتونید بفهمید تنظیماتش کجاس) و تنظیمش کنید (شبیه همین توی ویندوزه و دو تا فیلده که اولی primary dns و دومی secondary dns ـه معمولا!)...نقل قول:
در مورد اونم برید توی بخش اینترنت و شبکه تاپیکای اینترنت پرسرعت و تاپیک پارس آنلاین بپرسید که کسانی که پارس آنلاین دارن کمکتون کنن... سرعت بالاتر همیشه بهتره ولی اینکه آیا کیفیتش بهتره رو دیگه باید از کسانی که پارس آنلاین دارن بپرسید...
گوگل و شرکتای دیگه ما رو در مورد نرم افزارها تحریم کردن که چند روز پیش وزارت خزانه داری ایالات متحره تحریم های اینترنتی علیه ایران، کوبا، لیبی و سودان رو لغو کرد و اولین نشونه ـش اینه که دیگه میتونی راحت یاهو مسنجر رو از سایت یاهو دانلود کنی و به زودی و کم کم شاهد لغو تحریم ها از سوی تمامی سایت های دیگه خواهیم بود... ولی این DNS Server هستش و نمیشه تحریمش کرد چون ممکنه یه خارجی با لپ تاپش بیاد توی ایران و ................... کلاً کی حال داره دیگه تا این حد جدی بازی در بیاره و بره تو جزئیات توی قضییه تحریم......!!!! عین این میمونه که گوگل صفحه اصلیش رو تحریم کنه واسه ایرانیا بگه نمیتونید سرچ کنید....!!!
من dns server رو توی propertis local area connection توی بخش internet protocol version 4 ست کردم اینجا درسته دیگه؟نقل قول:
بله قضیه ی تحریم رو میدونم ولی گوگل هنوز ول کن نیست همینطور SMS های شبکه های اجتماعی.البته من هنوز هم نمیتونم بصورت مستقیم به صفحهی دانلود مسنجر برم باید دورشون بزنم تا اون صفحه رو ببینم.
ولی اخه توی تاپیک اینترنت پر سرعت کسی جواب درست نمیده.راستی نگفتین توی بخش queue تورنت تنظیمات رو روز چند بذارم اصلا تنظیم اون قسمت لازمه؟ و اگر توی قسمت bandwidth مقدار رو بیشتر از سرعت خودم بذارم اختلال ایجاد میکنه؟
در ضمن مودم من Linksys هست ولی فقط روی حالت bridge میشه dns ست کرد.
نه... واسه اتصال LAN چنین تنظیمی فایده نداره و احتمالش هست در ارتباطتون با مودم مشکل ایجاد کنه...نقل قول:
اون تنظیمات Queueing مربوط به حداکثر تعداد تورنتای فعال دانلود آپلوده به خودتون بستگی داره...
سرعت و اینا هم زیاد مهم نیست... فقط Upload رو توی Preferences > Bandwidth روی Auto بزاری بهتره... بقیه م مهم نیست...
احتمالاً باید Linksys ـت شبیه چیزی باشه که توی لینک زیر و عکسای زیر گفته و نشون داده و همونطور که توی عکس دوم این زیر میبینی همونجا باید بنویسی dns1 و dns2 و dhcp هم enabled باشه...
کد:http://www.madanrevoor.com/configuring-linksys-wag200g-wireless-adsl-router-with-bsnl-broadband
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
به این صورت درسته دیگه؟