سلام. دوستان من ویندوز ویستا ریست کردم و وقتی اومد بالا این پیغام رو داد (interactive logon process initialization has failed
please consult the event log for more details.) و دیگه هرچی دکمه OK رو می زنیم وارد ویندوز نمی شه . مشکل از کجا است و راحل؟
Printable View
سلام. دوستان من ویندوز ویستا ریست کردم و وقتی اومد بالا این پیغام رو داد (interactive logon process initialization has failed
please consult the event log for more details.) و دیگه هرچی دکمه OK رو می زنیم وارد ویندوز نمی شه . مشکل از کجا است و راحل؟
با safe mode سیستمو بیار بالا بعد برو از system restore استفاده کن ببین درست میشه
با زم همون پیغام رو میده ؟.............................نقل قول:
با dvd ویستا boot کن بعد از انتخاب زبان پایین برو تو قسمت repair windows از اونجا system restore کننقل قول:
ممکنه مشخصات سیستمتو بنویسی. ؟نقل قول:
با سلام دوستان. من می خواستم بدونم اگه بخواهیم یه نرمافرار خود ویندوز ویستا رو دوباره نصب کنیم باید چیکار کنیم ؟ من با ie مشکل دارم.... اجرا نمیشه و هنگ میکنه.. کجا باید دوباره نصبش کنم ؟
اگه خود نرم افزار ie 7 رو جدا داری دوباره نصبش کن
و گرنه با dvd ویستا ریپریر کن
سلام. دوست عزیز نمی شه. چون پیغام می ده که شما قبلا از system restore بکاپ نگرفتید .؟ راحل دیگه ؟نقل قول:
اجازه نصب ie7 نمیده.............. این رپیر که میگید چیکار می کنه ؟ برنامه های دیگه رو پاک نمیکنه که !!!!! ؟نقل قول:
ویندوزت رو update میکنی؟نقل قول:
میگم مشکلی بود خواستم بیام بگم خودش حل شد! با Windows Update
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]