در قسمت تنظيمات بر روي Grayscale كليك كن.
Printable View
در قسمت تنظيمات بر روي Grayscale كليك كن.
دوستان خواهش می کنم نظرتون رو درباره ی HP CP1515n بگید که چه طور کار میکنه
دوستان
كسي ميدونه اگه يك نفر قبلا بر روي منوي سرويس پرينتر پسورد گذاشت باشه ، ميشه اون پسورد رو از بين برد يا نه؟
پرينتري كه ميخوام اين كار رو كنم hp2420 هست .
من فريم ور رو هم آپگريد كردم اما پسورد بخش سرويسها از بين نرفت.
دوست عزيز اون پسورد رو كسي نذاشته بلكه خود شركت اچ پي روي يكسري از دستگاه ها براي قسمت سرويس كد قرار ميده تا شما مجبور بشي در هنگام خرابي دستگاه رو پيش خودشون ببري يا تعمير كاران براي اين كد ها مبلغ زيادي رو بدن تا بتونن كد هاي تعميرات رو از شركت بخرن.
سلام
من برای کارم یک اسکنر و یک فاکس لازم دارم ولی ترجیح میدم یک سه کاره به همراه یک فاکس
یا یک چهارکاره بگیرم.ولی بیشتر فعالیتم روی فاکس و اسکنر هست ؟حالا اینا رو بگیرم خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یک فاکس
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یک فاکس
یا
چهارکاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخوام زیاد هزینه کنم
هرچی کمتر بهتر
ولی جوری نباشه که بعد از 2هفته خراب بشه
کارم باهاش زیاد نیست.هفته ای 9-10 اسکن و فاکس
ممنون
دوست عزيز بين اين دستگاه هايي كه گفتي 3680 از بقيه بهتره. دستگاه بي ازاري هم هست. براي كار شما جواب ميده. فقط بايد هفته اي چند تا پرينت ازش بگيري كه جوهراش خشك نشه.
کسی نبود؟جواب بدین دیگهنقل قول:
سلام.
چند وقته که به یه مشکل با پرینتر epson T50 برخوردم.راستش حدود یه هفته بود که به پرینتر دست هم نزده بودم که امروز رفتم یه فرم پرینت بگیرم که قبلا هم گرفته بودم و درست بود ولی ایننبار قسمتهایی که به رنگ خاکستری بود رو صورتی زد.در واقع یه سری جدول بود که تو پس زمینهش خاکستری بود.حالا کلا هر رنگ خاکستری برای جدولا میزارم تو ورد رو صورتی میزنه. نمیدونم مشکلش چیه البته یه دفعه واسه تست گذاشتم رو حالت grayscale که همه چیزو سیاه سفید بزنه خاکستریها رو درست زد ولی وقتی میزارم رو نرمال همونجوریه.
سلام دوستان من تازگیا یه پرینتر hp deskjet 9800 خریدم ولی هر کاری میکنم a3 پرینت نمیگیره و خالی میدش بیرون اما a4 رو خیلی خوب پرینت میگیره
باید چکار کنم
starter cd ش رو کامل نصب کردم ولی یه cd دیگه داره اسمش assistant marketing hp و نصب نمیشه
این پیغام رو میده من افیس رو کامل هم نصب کردم ولی باز همین پیغام رو میده :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
امیدوارم حال همتون خوب باشه.
راستش من قصد دارم یه پرینتر و اسکنر بخرم و قیمتش lی خوام زیر 150 باشه!
نظرتون چیه؟
(برای کارهای دانشجویی می خوام برای خونه ، نمی دونم لیزری بگیرم یا جوهری معمولی!!)
خیلی ممنون:46: