منم داشتم اخر بعد یماه پیدا کردم ایرادو اونم با کمک کارشناس مخابرات بابل!!نقل قول:
سیم تلفن از کنار تیربرق میاد ، چراغ تیر شبا روشن میشه روش نویز میندازه!!
و دیگر هیچ
Printable View
منم داشتم اخر بعد یماه پیدا کردم ایرادو اونم با کمک کارشناس مخابرات بابل!!نقل قول:
سیم تلفن از کنار تیربرق میاد ، چراغ تیر شبا روشن میشه روش نویز میندازه!!
و دیگر هیچ
سلام دوستان.
رنج ip های شاتل چه مقدار است؟
خوبی و بدی هر کدام چیست؟
حداکثر اسفاده از بسته ای ویژه art 5 and art6 چند گیگ هست؟
و اگه محدود شدیم میشه دوباره پرداخت کرد تا از محدودیت در بیایم؟
سرعت نامحدود ۱۲۸ شاتل چجوره؟ از دوستان اگر کسی تست بزاره و راهنماییی کنه ممنون میشم
معمولا میگن تا دو برابر حجم اسمی سرعت را محدود نمیکنن. ولی تجربه یک ماهه من با آرت 1 اینه که تا 4 برابر هم از سرعت من کم نکردند.نقل قول:
بله وقتی محدود شد میتونی آپگرید کنی به آرت بالاتر و پرداخت کنی و سرعت درست میشه.
ببخشید اصلاح میکنم: سرعتش دانلودش دقیقا مساوی با سرعت بالاتری که در سایت ذکر کردن یعنی 1024 kb/s هست. که میشه 1 Mb/sنقل قول:
وقتی که محدود شد میشه 128 kb/s (جزییات محدودیت سرعت را هم در پست قبلی گفتم).
شبانه شاتل چرا اینقدر نوسان داره
یک دقیقه 10 کیلوبایت هست ، دقیقه بعدی میشه 100
موقع دانلود هم که سایتی باز نمیشه !!!
دلیلش چیه ؟ ممکنه پهنای باند رو کم کرده باشن؟
درست نشد؟ من برای یکی از خطهام میخوام دانلود شبانه اضافه کنم و از همین می ترسم که سرعت خیلی بیاد پایین (خط اکوی من الان سرعتش بالای ۱۲ است). هرچی هم زنگ میزنم و میگم حدودا بگید که شبانه سرعتش چقدر میشه میگن سرعت مشخصی نداره و بین همه مساوی تقسیم میشه. اگر شبانه فعال بشه ظاهرا دیگه قابل برگشت به حالت بدون شبانه هم نیست.نقل قول:
نه بابا درست نشده . یک هفته ای خوب شده بود ولی باز همون اش و همون کاسهنقل قول:
نمیشه درست چیزی رو دانلود کرد
- - - Updated - - -
نه بابا درست نشده . یک هفته ای خوب شده بود ولی باز همون اش و همون کاسهنقل قول:
نمیشه درست چیزی رو دانلود کرد
سلام دوستان
سوالی داشتم دوستانی که تجربه دارن جواب بدن لطفا
این سرویسهای ویژه art6 که نوشته 37 گیگ با سرعت بالا ، وقتی محدود شدی مابه تفاوت سرویس art 7 رو بپردازی یا کل Art7 رو تا سرعت باز بشه دوباره؟
ممنون