این نسخه استیمه نسخه کرکی معتبر هنوز نیومده اگه صبر کنی بهتره، اما اگه صبر نداری هم مشکلی نداره دانلود کن بعدا کرک رو میریزی روشنقل قول:
خیر کلا غیر فعالهنقل قول:
Printable View
این نسخه استیمه نسخه کرکی معتبر هنوز نیومده اگه صبر کنی بهتره، اما اگه صبر نداری هم مشکلی نداره دانلود کن بعدا کرک رو میریزی روشنقل قول:
خیر کلا غیر فعالهنقل قول:
سلام
بازی کرک شد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : یکی از سایت های بازی ..... تست نکردم
کسایی که بازی رو دارن تست کنند
این بک آپ استیم که سایتا برای فروش میذارن همون فایلای اورجینال بازیه دیگه؟ یا فرمت خاصیه که فقط استیم میخونه؟
از این بک آپ میشه برای key تحت سوشال کلاب استفاده کرد؟
بازی رو با لینک مستقیم دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fake........نقل قول:
کلا دیگه تیمی به اسم razor وحود نداره که بخواد کرک کن،از اسمش برای نبلیغ و ... استفاده میشه.
اون کامنت ها هم همه فیک هستن...
من برای اولین بار می خوام بازی اوریجنال بخرم ولی نمی دونم باید چیکار کنم و از چه طریقی اینکارو انجام بدم.:n03:
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.درضمن من دوست ندارم کل بازی که 60 گیگ است رو دانلود کنم مثلا میشه خود بازی رو به صورت فیزیکی خرید(روی دی وی دی)و بعد یه سی دی کی چیزی باشه بزنیم به جای کرک کردن؟این استیم چطوری است خریدش باید دانلود بشه؟ببخشید من در این مورد اصلا تجربه ندارم:n03:
برای خرید فیزیکی نسخه pc باید خودتون همت کنید و بازی رو از خارج سفارش بدید و براتون بفرستند که با توجه به هزینه های مخبلف این کار برای مرفهین بی درد هستنقل قول:
در حالت دیگه شما میتونید بازی رو از یکی از سایت های واسطه بخرید (cd key) و نسخه کرک شه اون رو هم بخرید و فایل های نصب شده اون رو به استیم بدید با این کار استیم فقط اپدیت ها رو دان میکنه که اکثر ایرانیها احتمالا از این راه استفده میکنند برای پیدا کردن سایت های ئاسطه میتونید تو گوگل "خرید بازی اوریجینال" رو سرچ کنید
در صورتی که نوشته شده باشه فایل های بازی احتمالا فقط فایل های بازی رو کپی کردند اما اگر نوشته شده باشه بک اپ معمولا فایل بک اپ بازی هست که باید اون رو با استیم باز کرد اما در کل معمولا فایل بک اپ فروخته میشهنقل قول:
اول حساب استیم میسازی بعدشنقل قول:
دو حالت داره:
یا Wallet خودت رو شارژ میکنی از طریق فروشگاه های بازی و بازی رو میخری.
یا از یه فروشگاه ایرانی مطئمن بازی GTA V رو میخری، بعد اون ها بصورت Gift برات ارسال میکنن و بعد شما فقط بازی رو فعال میکنید.
تا اینجا بازی اضافه شد به Library بازی های استیم شما.
بعد
دانلود میکنید با خود استیم، که موردی نداره و احتیاج به کار دیگه ای نیست.
یا
بازی رو از یه سایت دیگه یا هر لینکی دانلود میکنید
یا
دیتای بازی رو به هر طریقی جور میکنید.
بعد
در صورت دوم و سوم، دیتای بازی رو در محلی که استیم بازیها رو نصب میکنه(مثلا من زدم E:/Steam که بازی ها میرن E:/Steam/Common) در پوشه ای به اسم بازی کپی می کنید
بعد
میزنید دانلود بشه از بخش Library، استیم دنبال فایل ها میگرده و شناسایی میکنه، اگر فایلی نیاز به آپدیت داشت، آپدیت میکنه. :n39:
چقدر آسون بود :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تقلبی یا درست بودن بازی رو نمیشه تایید کرد چون این سایت اون اولا چند هفته بعد انتشار بازی برا کنسول برا PC هم گذاشت که بعدا" برداشت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آپشن ها خیلی وسیع تر، و خیلی سنگین تر از چیزی است که من شخصا انتظار داشتم. نبود خیلی از این آپشن ها (از جمله AA) در GTA IV واقعا اذیت کننده بود که الان رفع شده.کد:
Video memory slider: shows you how much video memory is being used in MB
Ignore suggested limits option: game detects your setup automatically, but you can push your system further if you like.
Options for screen type, aspect ratio and refresh rate.
DirectX Version Output monitor: 1-3
Anti-aliasing: FXAA, MSAA and Nvidia TXAA supported.
Pause game on focus loss.
Scaling bars for population density, population variety and distance scaling.
Texture quality: normal to very high.
Shader quality: normal to very high.
Shadow quality: normal to very high.
Reflection quality: normal to very high.
Reflection MSAA
Water quality: normal to very high.
Particles quality: normal to very high.
Grass quality: normal to very high.
Soft shadows options: softer, softest, AMD CHS, Nvidia PCSS
Post FX options: up to ultra.
Motion blur strength: scaling bar.
In-game depth of field effects: on/off.
Anisotropic filtering: up to x16 .
Ambient occlusion options.
Tesellation options.
Advanced graphics
Long shadows: on/off.
High resolution shadows: on/off.
High detail streaming while flying: on/off.
Extended distance scaling bar.
Extended shadow distance bar.
Benchmark testing.