نقل قول:
جالبه......پس رائول که شما اسطوره اصیل محسوبش میکنید ( و البته 100 درصد قبول دارم) تا چن وقت قبل عضو همین باند بوده ؟ پس اینا تا الان دارن مربی ها رو کله میکنن..... رائل هم سکوت! عجب اسطوره ای......
حرفات همه جاش با هم تناقض داره ها!
چه توهمیه که چن وقته دوستان زدن؟ باند یعنی چی؟:n29:
من مسئول برداشت اشتباه شما از صحبتهام نیستم چون من در مورد رائول همچین چیزی نگفتم ؛ فکر میکنم همه قبول داشته باشیم رائول بازیکن بزرگتری از کاسیاس بوده ؛ ولی وقتی مورینیو بهش میگه جایی در تیم من نداری بدون هیچ حاشیه و مصاحبه و عکس العملی خیلی راحت با قضیه کنار میاد ؛ چون برای این بازیکن تیم مهمتر از هر چیزی هست /
نقل قول:
یعنی فقط این کاسیاسه که مشکل درست کرده؟
مورینیو هیچ مقصر نبوده؟
بعد درسته قبل اومدن مورینیو رئال یکم ضعیف بود چون مربی هایی مثله شوستر بودن و. .....
ولی قبل تر از اون مربی های خیلی خیلی بزرگتر از مورینیو هم بودن که بدونه حاشیه درست کردن تیمو قهرمان 3 تا جام بکنن
شما هم مورینیو شده واست مقدس
به نظر من عامل ایجاد این حاشیه ها بازیکنها بودن و مورینیو همونطور که در بالا گفتم در مقابل این کنشها واکنش نشون داده و هر دوطرف تقصیر دارن ولی من کفه ی سنگین ترازو رو به سمت بازیکنها میبینم چون رفتار شرم آمیزی داشتن در قبال سرمربی تیم ، نیمکت نشین کردن کاسیاس قابل نقد نیست از طرف مورینیو چون جانشینش خوب کار کرده و در اصل یه تصمیم فنی به حساب میاد ولی اینکه میاد و میگه تا زمانی که من هستم لوپز هست اینجا دیگه کاملا اشتباه و تقصیر مورینیو هست و قابل نقد /
اتفاقا شوستر مربی بدی نبود ؛ شوستر همون کسی بود که بارسا برای تیمش تونل افتخار تشکیل داد و اتفاقا در همون بازی بود که رئال 4-1 بارسا رو برد !
اون مربیانی که شما منظورتونه کسانی هستن که در زمانی مربی تیم بودن که برخی بازیکنان امروزی جایگاه امروزشونو نداشتن بلکه اون زمان بازیکنایی مثل زیدان و کارلوس و رائول در تیم بودن که این حواشی در اون تیم جایی نداشت /
شما فکر میکنی اگر کاپلوی اصولگرا امروز سرمربی این تیم بود با این بازیکنها چه می کرد ؟!
نقل قول:
چون اونی که رفتنیه مطمئنن مورینیو نه کاسیاس
منم ابراز امیدواری کردم که مورینیو بره ، منتها مساله همینه که این سیستم تفکر ایراد داره ؛ مورینیو تیم رو کم به حاشیه نبرده در این 3 سال قبول ، ولی اینکه این تفکر بازیکن سالاری وجود داشته باشه باعث میشه که رئال کماکان به 9 تا قهرمانی افتخار کنه و باد به غبغب بندازه که البته خیلی از ماها قهرمانی 2003 رو هم یادمون نمیاد چه برسه به 97 هاینکس و صدالبته قبل ترش که شاید هیچکس از حاضرین سن و سالش در اون اندازه نباشه ! :دی
نقل قول:
منم موافقم تو پستهای قبلی هم گفتم تیم اولویته نه مورینیو و نه امثال کاسیاس و راموس ولی اینجور که میگی ما انگار بقیه دشمن هستیم و شما همه خوبان من نه کارشناسم و نه تحلیلگر حرفه ای همه چی رو دارم از دید خودم میگم ادعایی هم ندارم
حرف من چیز دیگه ای یه بار بیاید اشتباهات خوزه رو قبول کنید چرا یه عده ای الان حتی یه بار هم نیومدن بگن اره مورینیو هم اشتباه کرده درسته بهترینه ولی هیچ ادمی 100% نیست
اگه
اشتباهات و رفتارهای بعضا هنجار شکن مورینیو اظهر من الشمسه ، جای کتمان هم نداره و اتفاقا کسی که نخواد اینها رو قبول بکنه در واقع خودش رو به نابینایی زده اما در مورد مساله ی درون تیمی که برای رئال پیش اومده ؛ به نظر من این مورینیو هست که در طرف درست ماجرا ایستاده ( هرچند به تنهایی ) /
نقل قول:
من الانم میگم نه مورینیو و نه بازیکنها در برابر تیم مهم نیستن حالا هر چقدر خوب کی بدش میاد تیم نتیجه نگیره الان اگه تیم نتیجه گرفته بود اینهمه حاشیه درست نمیشد الانشم دیر نشده میخواد بمونه بمونه ولی حتما باید حاشیه رو بخوابونه من حاضرم کاسیاس نباشه راموس نباشه ولی قهرمان اروپا بشیم برام اصلا اسمها مهم نیست
دقیقا مساله همینه که تیمه که مهمه ، ولی وقتی من میبینم که رفتار مورینو فعلا در جهتی هست که به مهم بودن تیم کمک میکنه و نه بازیکن محوری و بازیکن سالاری ، از نظر من مورینیوی فعلی ابزاریه برای اینکه این تفکر غلط بازیکن سالاری و باند بازی رو از تیم دور بکنه و به همین دلیله که میگم مورینیو " فعلا " در طرف درست قضیه ایستاده /