خوبه خیلیا از اسکای بلاک خوششون نمیاد :n02: خلوتتر و سرور کوچیکترنقل قول:
Printable View
خوبه خیلیا از اسکای بلاک خوششون نمیاد :n02: خلوتتر و سرور کوچیکترنقل قول:
مهران ميخواد سرور پولى بزنه كيا ميان؟ (هر كى ميخواد بياد لياك كنه). ً
ها ؟ :n27: من کی گفتم میخوام پولی بزنم :دی تو یاهو گفتی پولی میزنی گفتم اگه بچه ها بیان Survival آره :دی نگفتم که سرور پولی می زنم کسی هم نیاد من میتونم SkyBlock فعلا ران کنم :دینقل قول:
------------
نقل قول:
من کاملا برعکسم :دی سرور شلوغ حال میده
یعنی از survival و skyblock خسته نشدید؟؟؟
چرا کسی حاضر نیست PVP بزنه؟؟؟
لطفا دیگه survival ران نکنید.:n14:
خسته شدن همه از اینا...
سرور faction pvp خوبه :n03:
ولش کنین این بحثارو . اسکای بلاک این هفته ؟
امروز 5 شنبه ها ؟ فردا هم جمعست !
هفته رو وطنی ! حساب کردی یا اونور آبی ؟ :n02: تا جمعه یا تا 1 شنبه ؟
pvp چه مدلیه مثلا خونه درست میکنی میری خونه همو خراب میکنی همو میکشی؟
Player VS Player . یعنی اینکه اگه کسیو دیدی می تونی بکشیش ! البته اگه توی Safezone نباشه ( اگه با Factions باشه )نقل قول:
اگه بدون PVP باشه یعنی نمی تونی بهش آسیب برسونی .
اینکه بتونی خونه ی کسی رو خراب کنی یا نتونی ارتباطی به PVP نداره .
معمولا کسانی که سرور می زنن سرورو تو حالت عادی می زارن و یه محیط به نام PVP درست می کنن که اگه کسی دلش خواست اونجا مسابقه بدن /
ولی بیشتر کاربرا اشتباه می گیرن فکر می کنن Survival و PVP جداست .
خوب توی PVP یکی میاد یکی از دوستایی که تو faction هست رو می کشه armor اش هم بر می داره بعدش تو می ری و می کشیش...
این شد PVP برای کسایی که نمی دونستن!:n02:
حالا ابی جان دارن رو سرور کار می کنن اگر بتونه دوباره ران کنه همه رو سرگرم می کنه
Faction یه جور اتحاده :n02:نقل قول:
شما تکی یا دسته جمعی یه Faction تشکیل می دین ، به خرید زمین و ساخت و ساز مشغول میشین ، وضعیت زمیناتونو نسبت به غریبه ها مشخص می کنین ( Warzone باشه ) تا رتبه Faction شما بره بالا . نه اینکه به جون هم بیفتین :n02:
میزان قدرت Faction هم به Power و تعداد پلیر ها بستگی داره . مثلا اگه Faction دارای 8 عضو باشه Power مربوط به Faction میشه 80 . Power با مردن کم می شه یعنی اگه هم گروهیای خودتونو بکشید بد تر Faction منفی می گیرین
شما چرا برعکس بازی می کنین ؟ :n02: به جا اینکه تو Faction به هم کمک کنن تو Faction می زنن هم دیگه رو می کشن :n02: