در درجه اول ممنون گرامی بابت پیگیریتون. من و دوستان فکر کنم به ۵-۶ نفری زدیم که قرار شد پیگیری کنن ولی به نظر تنها کسی که واقعا پیگیری کرده و یه جواب منطقی٬ درست و قطعی به ما می ده شما هستی. از این بابت ممنونم. فقط اینکه من متوجه نشدم؟! یعنی قرار نیست کسی پیگیری کنه؟! یعنی این مشکل پهنای باند قرار نیست حل بشه؟! خوب صددرصد باید پیگیری بشه تا این مشکل حل بشه. من خیلی خوب می شناسم دوستانی که در مخابرات مشغول به بی کاری... معذرت می خوام کار هستن رو! کارشون پیچوندن هست ولی پیچوندن معنایی نداره واقعا. این یه مشکل خیلی بزرگی هست و باید پیگیری بشه تا حل بشه. تنها کسی هم که می تونه و باید پیگیری کنه خود شرکت های وب هست که ما ازش سرویس داریم. می تونید این اطمینان رو به ما بدین که به طور جدی و قطع در حال پیگیری هست مشکل و اینکه می شه بگید ما کی انتظار حل شدن مشکل رو داشته باشیم؟ اگه پهناب باند کم میاد خوب باید پهنای باند افزایش پیدا کنه.. به همین سادگی!!! عدم همکاری من به شخصه نمی فهمم یعنی چی؟!
متاسفم واقعا به حال کشورمون که این مشکل کوچیک ولی مهم برای کاربرای اینترنت یه شهر بزرگ مثل قم به راحتی نادیده می گیرن و وظیفه کاریشون رو انجام نمی دن تازه طلب کار هم هستن و به قول شما می پیچونن فقط! شکایت رو آدم به کجا ببره واقعا؟! هیچ کی سر جای تخصصی اش نیست و هیچ کی کاری که وظیفه اش هست رو حتی انجام نمی ده..!