دوست عزیز که فقط رفتی کتاب خوندی و کار عملی نکردی.......من خودم چندین جا تاحالا این کارو کردم. به روتر و مودم و لایه 2 و 3 و اینا هم ربطی نداره. گفتم مدل روترتو بگو تا راهنماییت کنم. من کسی رو سردرگم نکردم
Printable View
دوست عزیز که فقط رفتی کتاب خوندی و کار عملی نکردی.......من خودم چندین جا تاحالا این کارو کردم. به روتر و مودم و لایه 2 و 3 و اینا هم ربطی نداره. گفتم مدل روترتو بگو تا راهنماییت کنم. من کسی رو سردرگم نکردم
دوستان پاسخ سوال من رو ندادید ها در مورد 2 تا DHCP SErVER پرسیده بودم
آقا شما استاد مایی!نقل قول:
دست شما درد نکنه.
من کتاب هم نخوندم.
تو گوگل سرچ کردم شبکه یه چیزایی اومد خوندم همینا رو بلدم.
ببخشید که اگه باعث ناراحتیتون شدم.
اصلا دیگه هیچ پستی نمیدم که یه موقع شما اساتید گرانقدر و عزیز ناراحت بشین.
خدانگهدار P30world
باز هم از تمام کسانی که بهشون اطلاعات غلط دادم معذرت خواهی میکنم.
:11::12:
دوستان عزيز و بزرگوار
انجمنها بنا شدهاند تا اطلاعات بين همه رد و بدل بشه و به نوعي به همديگه كمك كنيم تا مشكلاتمون حل بشه.
اينكه كسي كتاب خونده يا كار عملي انجام داده يا نداده بحث نيست.
بهتره دوستانه به موضوع نگاه كنيم.
شاد باشيد:40:
منم با mjzaret موافقم. هر کی هر چقدر بلده برای خودش قابل احترامه. لطفا توهین نکنید و به هم احترام بزارید.
هر کسی میخواد نظر کس دیگه ای رو ببره زیر سوال، لطفا رو هوا این کارو نکنه و با ارائه منبع و مدرک این کارو انجام بده تا برای همه قابل استفاده باشه.
8086 و alimisaghian عزیز، من از طرف بقیه از شما معذرت میخوام.
اقا هدف یاد دادن به بقیه هست.
من خودم هر چی دارم یاد میگیرم از همین سایت و بچه ها هست
8086 عزیز : میشه بگی workstation چیه هست و توضیح به من بدید؟
سلام دوستان من شش تا کامپیوتر دارم با یه مودم adsl و هاب شبکشون کردم الان میخوام به سیستم ها و سرور کد دستی بدم تا بتونم از نرم افزارهای شبکه (مثلا نرم افزار هندی کافی) استفاده کنم ولی موقعی که کد دستی را وارد میکنم اینترنت کلاینت ها و سرورم قطع میشه ؟؟!!!!
لطفا کمک کنید
دوست عزيز منظورتون از كد دستي چيه؟نقل قول:
در هر صورت فكر كنم منظورتون IP آدرس باشه.
اگه تغييري در رنج IP مودمتون نداده باشيد شما نياز داريد كه روي سيستمها به صورت زير IP ها رو وارد كنيد.
192.168.1.1x
255.255.255.0
192.168.1.1
217.218.127.127
4.2.2.4
منظور از 1x هم اينه كه به جاي x يك عدد قرار بده.
مثلاً براي سرورت بزار 10 و براي كلاينت شماره 1 بزار 11 و به همين ترتيب الي آخر.
شاد باشيد:40:
مرسي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز مشكلم حل شد فقط ...... نميدونم اينجا بگم يا نه
كار با نرم افزار handycaf كسي آموزششو نداره البته آموزش نميخواد فقط نميدونم قيمت هارو بايد كجا وارد كنم ؟؟!
سلام دوستان
من میخوام یه کافی نت بزنم. 2 تا کلاینت با یه دونه سرور خریدم. یه مودم وایرلس دی لینک هم گرفتم.
در این موارد لطفا من رو راهنمایی کنید:
1. چه چیزهای دیگه ای باید بخرم.
2. روی کلاینت ها و سرور چه نوی سیستم عاملی بریزم.
3. ( هرچیزی که نیازه بدونم تا امنیت کافی داشته باشم)
**اگه لطف کنید بهم طوری لینک بدید که دچار سردرگمی نشم ممنون میشم. اگه لینک های آموزش های ابتدایی رو اول بگید لطف کردید. ( سواد عمومی کامپیوترم در حد خوبه)