نقل قول:جواب مشخصی نداره :confused: کاملا به منطقه مخابراتی تون مربوطه و مسئولانش :rolleyes:نقل قول:
Sent from my XPERIA S
Printable View
نقل قول:جواب مشخصی نداره :confused: کاملا به منطقه مخابراتی تون مربوطه و مسئولانش :rolleyes:نقل قول:
Sent from my XPERIA S
نقل قول:سلامنقل قول:
مگه هر دفعه باید بریم تمدید کنیم؟؟؟
میشه توضیح بدید؟
سلامنقل قول:
من دو تا سوال دارم
1-منظورتون از تمدید چیه مگه پول اینترنت رو قبض نمیاد؟
2-این سوالم البته یه سوال عمومیه میخوام بدونم آیا کسی هست از دوستان که از مخابرات سلمان فارسی(سعادت آباد)
باشه و موفق شده باشه سرویس 256 یا 512 از مخابرات بگیره:31:
آخه تا چند سال پیش وضع مخابرات اونجا افتضاح بود الان میخوام بدونم اوضاع چطوره
قضیه تمدید دیگه جیه ؟! یعنی بعد از هر بار قبض باید رفت تمدید کرد ؟
در ضمن من الان سه ماه از وصل شدن ADSL ـم میگذره ولی هنوز قبض تلفن نیومده ، اینترنتی میشه فهمید قبض صادر شده یا نه و مبلغش چقدره ؟ بعد از چه مدت از پرداخت نشدن قبض، اینترنت قطع میشه ؟
بچه ها کسایی که سرویس 256 دارن سرعت دانلودشون چنده؟
سلام...نه تمدیدی نیست پولش روی قبض تلفن میاد ..مثل قبلا که اینترنت نداشتی...باید بری قبض رو پرداخت ...وگرنه قطع میشه...مثل خود تلفن که اگر پرداخت نکنی قطع میشه..نقل قول:
ولی قضیه من فرق میکنه من چون خط تلفن نمال صاحبخونست ..من پیش پرداخت میدم...و هر 2 ماه هم قطع میشه...باز دوباره باید برم درخواست بدم...
چون تو مخابرات هیچ مدرکی ندارم. فقط میرم میگم ببخشید من تو شماره خونه مثلا 33XXXXXX پول ریختم پیش پرداخت از طریق سامانه 18 18 و برام اینترنت رو وصل کنید...
ولی شما چون خودتون صاحب خط هستید قطع نمیشه اینترنتتون...ولی ما اجاره نشینیم قضیمون فرق میکنه . هر 2ماه قطع میشه باید برم دوباره وصل کنم
من 2 ماه داشتم 30 کیلوبایت بود ..الانم 128 دارم 15 کیلوبایت دقیقا نصف شدهنقل قول:
بچه ها کسایی که سرویس 256 دارن سرعت دانلودشون چنده؟
نه دیگه این تمدید فقط برای کسایی که مالک خط نیستن ...و اجاره نشینن و نمی تونن از صاحبخونه کپی شناسنامه بگیرن..برای همین میرن مخابرات بجاش پول هر دوره رو از قبل میریزن و مخابرات سر هر دوره تخلیه میکنه اینترنت رو تا باز بری و تمدید کنینقل قول:
قضیه تمدید دیگه جیه ؟! یعنی بعد از هر بار قبض باید رفت تمدید کرد ؟
در ضمن من الان سه ماه از وصل شدن ADSL ـم میگذره ولی هنوز قبض تلفن نیومده ، اینترنتی میشه فهمید قبض صادر شده یا نه و مبلغش چقدره ؟ بعد از چه مدت از پرداخت نشدن قبض، اینترنت قطع میشه ؟
سلام
اگه بخوایم یه 128 سفارش بدیم چقدر طول میکشه تا نصب کنن و راه بیافته؟
سلام.نقل قول:
بطور متوسط یک هفته تا خط رانژه بشه. خوش شانس هم باشین 3 الی 4 روز