مگه پستها من راه حلق تورو گرفته یا مدیر انجمنی که در مورد پست دادن یا ندادن بنده اظهار نظر میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه پستها من راه حلق تورو گرفته یا مدیر انجمنی که در مورد پست دادن یا ندادن بنده اظهار نظر میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا یکی بیاد جدا کنه:31: خواهشا بسته دیگه اوضاع تاپیک ...شده:41:
.
.
.
سامسونگ بيش از پنج ميليون گوشي Galaxy S II به فروش رساند.
کمپاني سامسونگ اعلام کرد که تاکنون بيش از پنج ميليون دستگاه از گوشي معروف Galaxy S II را به فروش رسانده است و اين رکورد فقط ظرف 85 روز از زمان عرضه گوشي بدست آمد و انتظار مي رود فروش اين گوشي سامسونگ به زودي به 10 ميليون دستگاه نيز برسد.
بخش عمده فروش اين گوشي در کره جنوبي بود. لازم به ذکر است که سهم سامسونگ از بازار موبايل کره جنوبي ، 56% است. Galaxy S II سامسونگ در ميان کشورهاي اروپايي نيز محبوبيت بسياري دارد. بديهي است که در صورت عرضه اين گوشي در بازار موبايل امريکا ميزان فروش آن بطور قابل ملاحظه اي افزايش مي يافت.
دوستدار شما یاشار
اگه امكانش هست جواب اين پست منو هم بدين :41:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6307885&postcount=2731[/HTML]
سلام به همگی دوستان و هموطنان گل گلاب.دوستان عزیز من برا داداشم شاید خواستیم این گوشی جگر رو بخریم چند سوال داشتم.
1.من تو تین تاپیک و دیگر سایت ها مشلاتی در این گوشی دیدم که خود شما هم در جریانید.خواستم بدونم که کدوما برطرف شده کدوما نشده؟
2. مثبل سونی و نوکیا که کدهای مخصوصی برا تست و ورژن نرم افزاری و همه چی دارند بی زحمت هر چی کد مفید داره این گوشی بدین که در هنگام خرید ضرری رو متحمل نشیم.
3. دوستان از تحربشون با همه جای گوشی بگند و بگند که ارزش داره آدم چیز دیگه ای بگیره؟
4. موقع خرید باید به چیا دقت کرد؟و جیا باید تو کارتونش باشه؟
5. تبدیل یو اس بی و اچ دی ام آی رو کسی هم خریده تا الان؟چنده؟
6. سفید این گوشی کی میاد؟
قیمتش با گارانتی چند است؟
دوستان آیا قیمت این گوشی در ماه مبارک رمضان قیمتش کاهش می یابد؟
آقا مگه اينجا چت روومه كه با اين فونتا پست ميدي؟نقل قول:
در مورد گارانتي پرسيدي جوابتو دادن
در مورد بيمه هم كه كاملا بي ربط بود جوابتو دادن
آخه چه ربطي به ماه رمضان داره قيمت اين گوشي؟
مگه گوشت هست كه گرون بشه...
مواد غذايي نيست كه دولت تو بازار قيمتشو متعادل كنه...
بحث رو برات باز كنم؟
بله ممكنه مغازه دار بگه خوب ماه رمضان هست و بهتره كه كمتر سود بكشيم...
و ناگهان قيمت ها كاهش مي يابد...:27:
___
بچه ها اگه لطف بكنين پست منو هم يه نگاهي بندازين و جواب بدين ممنون ميشم
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6307885&postcount=2731[/HTML]
در ضمن از اين پك ها تو بازار پيدا نميشه كه نخوايم از سايت خريد كنيم همينطور كابل هاي hdmi و usb on the go
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي به نظر شما طراحيه galaxy r -z قشنگتر نيس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینجا صحبت درباره گوشی هست نه مقایسه اون...ما تاپیک واسه مقایسه هم داریم....نقل قول:
مگه پستها من راه حلق تورو گرفته یا مدیر انجمنی که در مورد پست دادن یا ندادن بنده اظهار نظر میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من پست های اینگونه شما بود
سلامنقل قول:
کسی ادرس جایی تو تهران داره که گلکسی اس 2 رو با گارنتی اصلی (پارس) بفروشه و کلا کار درست باشه فروشندهه و ادم پشیمون نشه ؟ چون من شهرستان هستم و وقتی گرفتم دیگه نمیتونم برگردم اگه مشکلی داشته باشه
فعلا نهنقل قول:
دوستان بازي يا برنامه ي اختصاصي براي اين گوشي هست؟
اگ منظورتون بازی های گیم لافت هست باید نسخه مخصوص دو هسته ای ها رو دانلود کنیدنقل قول:
كدوم يك از بازي هاي hd كه روي گوشي هاي تك هسته اي اجرا مي شد روي اين گوشي كار مي كنه؟
بازی های گیم لافت نبایدم بشننقل قول:
آخه چنتا بازي hd كه روي گالكسي اس داشتم نصب كردم اجرا نشدن...
من زیاد اهل بازی نیستمنقل قول:
يكي از دوستان كه بازي هار و تست كرده بود بياد بگه كدوما كار مي كنن؟
آسفالت باید نسخه مخصوص دو هسته ای ها رو دانلود کنینقل قول:
مثلا asphalt 6 رو با همين لينكي كه واسه سامسونگ - گالكسي اس 1 هست تو بخش بازي هاي آندرويد دانلود كنم كار مي كنه؟
من خودم دانلود کردم و کلی هم بازیش کردم
کابل یو اس بی رو که یکی از کاربرا تو فروم همسایه داره میسازه و با قیمت خوبی میدهنقل قول:
براي كابل hdmi و usb host سايتي يا فروشگاهي هست كه بتونيم از اونجا خريد كنيم؟
نمیدونمنقل قول:
واسه usb و hdmi تنظيمي وجود داره؟ اگه هست كجا؟
نمیدونمنقل قول:
من يه سري دست كاري هايي ديدم كه توي فيلمبرداري و فريم ريتش ايجاد كردن ميخواستم بدونم كه انجام دادن اينكار به چه صورته؟ اگه ميشه آموزشش رو بزارين و اينكه كاراي مشابه اين هم هست كه بتونيم باهاش قدرت گوشي رو افزايش بديم..
براي لوازم جانبي شما كدوم يكي از اين كيس هار و پيشنهاد ميدين ؟