سلام انتقال وجه از طریق پایا چند روز زمان میبره ؟ آیا قابلیت اطمینان داره ؟
Printable View
سلام انتقال وجه از طریق پایا چند روز زمان میبره ؟ آیا قابلیت اطمینان داره ؟
معمولا نصف روزهست شایدم یک روزبشه خوبیش اینه رایگان هست وکارمزد نداره بدیش اینه یخورده زمان برهستنقل قول:
کاملاقابل اعتمادهست شماتوی محیط وسیستم بانکی اینکارومیکنی من همش استفاده میکنم ازملی به سامان وپاسارگاد وبالعکس
احتمال داره اون فقط توسط خود کارمندشعبه قابل تعیین باشه توی محیط اینترنت فقط میشه حسابوبازکرد تابقیه کارها داخل شعبه باشهنقل قول:
در غیر روزهای تعطیل بستگی به زمانبدی بانک مبدا و مقصد داره معمولا از سه ساعت نمی گذره میانگین بین دو ساعت ربع تا دو ساعت و 45 دقیقه البته اگر از ساعت 9.30 نیم شب بگذره فرداش بین 6 تا 7 صبح واریز میشه. اگر توی روز تعطیل هم باشه صبح اولین روز کاری معمولا بین 6 تا 7نقل قول:
من تا به حال مشکلی نداشتم
از اینترنت بانک ملت مسکن و دی برای پایا استفاده می کنم + همراه بانک ملی
طرح هدف ملیت بهتره یا موج؟
مثلا برای 5 ساله هدف که گذاشتیم 36 ماه بعد از اون کل پول رو یکسره میزنن رو 24 ماهه سودش فکر کنم بیشتر میشه از 5 ساله در سر رسید تازشم تو خود موقع افتتاح حساب اینترنتی اینتخاب میکنی پیشنهاد من طرح هدف ملت هست
دوستان این طرح سپرده هدف ملت چه 9 ماهه چه 36 ماهه باشه به مقدار همون سپرده سود بهت میده چرا اینطوریه:n02:
سلام دوستان.من ده تومن دارم و میخوام بزارم بانک سود خوبی بگیرم ولی بانک های تخصصی دولتی و بانک های تجاری دولتی و بانک های غیردولتی همشون سودهای مشابهی دارن.دو ساله بیشتر نمیخوام باشه که اگه خواستم،تمدید کنم ولی همه دو ساله %18 یا %18.5 دارن غیر از موسسات اعتباری غیر بانکی که فقط تحت نظارت بانک مرکزی هستن و بانک مرکزی جبران به باد رفتن پولو نمیده مثل اینکه و به هرکی میگم ظاهرا اعتماد زیادی نداره.آخه یه سری بانک ها و موسسات درشون تخته شد.خلاصه موندم چیکار کنم.چه نوع سپرده گذاری بزارم که سودش تا %25 باشه؟(یه چیزی حالیمون بشه از سودش).راستی بعضیا نوشتن در شرف تاسیس یعنی چی؟دوستان یه پیشنهاد بدید از نظر امنیت و سوددهی.ممنون:n16::n16::n16:
داداش بزار بانک ملت سپرده هدف-بانک ملت قابل اطمینانه پشتش دولته هست.اگرم تخته بشه دولت نمیزاره چون با نک ملت و ملی ومسکن و سپه بانک های قدیمی هستن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.حالا شرط و شروطی هم داره؟مثلا اگه زودتر بردارم یا سودمو دست بزنم یا نه.روز شمار داره؟
اینو دیگه نمیدونم ولی من از 9 ماهه تا 3 ساله رو تست کردم همون مقدار سپرده بهتر سود میده البته با جایزه رو حساب کنی.نقل قول: