چهار ساعت 2.7 گیگ دانلود کردم حالا میخواد یک گیگ آپدیت کنه... این همیشه اینطوری آپدیت میده؟ منظورم اینه که هر چند وقت یک بار که آپدیت میاد حجمش همین طوری یک گیگه یا کمتر؟ حدود حجم آپدیت ها و دفعات انتشار آپدیت در ماه رو یکی میشه بگه.... ممنون
Printable View
چهار ساعت 2.7 گیگ دانلود کردم حالا میخواد یک گیگ آپدیت کنه... این همیشه اینطوری آپدیت میده؟ منظورم اینه که هر چند وقت یک بار که آپدیت میاد حجمش همین طوری یک گیگه یا کمتر؟ حدود حجم آپدیت ها و دفعات انتشار آپدیت در ماه رو یکی میشه بگه.... ممنون
هر 2 هفته یا 3 هفته آپدیت میاد و 70 مگ اینا هست !
ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﯾکی از فرندهای ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﯾم تویه LOL ﭼﺖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ…!!
ﻭﺳﻄﺶ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯿﻢ ﺗﻪ ﮐﺸﯿﺪ…!!
ﮔﻔﺘﻢ sag to rohet…!!
ﮔﻔﺖ what…؟؟
ﮔﻔﺘﻢ ﯾﻌﻨﯽ Love u…؟؟
ﮔﻔﺖ So sag to rohet too…؟؟!!
دیگه نتیجه گرفتم که با خارجی بی ادب چَت نکنم…!!
امروز یه jax جلومون افتاد لا مصب از غول آخر اویل 3 هم شاختر شده بود :|:n28: 5 به 1 هم نمیشد زدش:n30:نقل قول:
بعد ظهر باختم اومدیم ته .... این Jax :grrr: باید جز بن باشه واقعا عذاب ........ بعد shen - malph - amumu
malph بهترین کانتر jax همیشه بن ، نمیکنن این بن کنن ... :weird:
هر ماه چمپ جدید میاد با کلی تغییرات معمولا حدوده 200mb هست بعضی وقتها به خاطر باگ آپ میشه که معمولا هم حجمش کمهنقل قول:
نندازید گردن هیرو, البته از این که هیرو OP هست شکی درش نیست ولی هر هیرویی feed شه بازی رو برای تیمش میبره, شما به ساپورتر هم feed بدی بازی رو میبازی!نقل قول:
این karthus چرا اینقدر Bug هست !
خیلی بد میزنه ها تانکش کردم و 2 تا Ap خوب و شاخ براش رفتم میفرتم وسط 3 میزدم و تند تند 1؛ 2 نفر می مردند اون 3 نفر دیگه هم یه 6 میزدم همشون می مردن !
قوی و شاخه ! کافیه 3 بزنی و بری وسط همه رو میخوره :دی
ای بابا باز اینا آپدیت دادن که.دیگه تقریبا هر روز دارن آپدیت میدن مسخرشو در آوردن.
شما احیانا pvp که بازی نکردی؟احتمالا AI بودن.چون من خودم karthus جلوم باشه راحت میزنمش.البته زیاد ندیدمش تو بازیا ولی با irelia راحت زدمش.نقل قول:
هیچ وقت با jax در نیوفت :دی میخورتت :دینقل قول:
خودم خیلی این چمپ رو دوست دارم :n12:
jax ope?نقل قول:
کی گفته ؟ چرا هر چمپی که میبینین میگین ope؟ :دی
متاسفانه این بین پلیر های لول جا افتاده که فلانی اوپه فلانی خیلی قویه.......
چرا تو مسابقات جهانی malp shen jax blitz amumu رو بن نمیکنن؟
کلا مسخرست این حرفها اگه بدونی چطور جلوی یه چمپی درست بازی کنی کانترتم که باشه میزنیش.
لول. اتفاقا کارتوس خوره هیچی midlaner ئه :n08:نقل قول:
یکی از آسون ترین چمپ هایی که میشه راحت زدش :n02:
با هر چمپی که بگی میزنمش باور کن اینو تجربه ام میگه.