اگه براي گوشيم مشكلي پيش اومد(نرم افزاري يا سخت افزاري ) براي تعمير كجا مي تونم ببرم؟
خشگير و قاب محافظ براي اين گوشي هست؟
اگه براي گوشيم مشكلي پيش اومد(نرم افزاري يا سخت افزاري ) براي تعمير كجا مي تونم ببرم؟
خشگير و قاب محافظ براي اين گوشي هست؟
این گوشی با استفاده در حد کمی خشن نیازی به محافظ یا اسکرین پروتکتور نداره . مگر اینکه بخواین کارهای عجیب با گوشی بکنید . مثل استفاده بعنوان چکش یا توپ فوتبال .نقل قول:
یکی از دوستان یادمه تو همین تایپیک گفت گوشیش از طبقه 4 یا 5 سقوط آزاد کرده بود فقط ال سی دیش رنگهاش قاطی شده بود اما گوشی همچنان کار میداد بهش !؟
دوستانی که دیفای دارن و رام سیانوژن نصب کردن این تم های آندروید 4 رو نصب کن و حالشو ببرن
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310547
از اين قاب هاي محافظ مثل آيفون و c6-01 براي اين گوشي مي دونيد كجا داره؟
فکر کنم تهران گیر بیاد . از بچه های تهران شنیدم خریده بودن . بعضی سایتها هم دارن یک چیزهایی واسه فروش . یک سرچی بکنی پیدا میکنی .نقل قول:
فکر نکنم نیازی به محافظ باشه (!) IP67 مقاوم در برابر ضربات متعدد :20:نقل قول:
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
الان رو گوشی رام 2.2 امارات هستنقل قول:
سیانوژن روش نصب کنم به نظر شما بهتر از 2.2 امارات بهم کار میده؟ از لحاظ سرعت چطوره و نقطه ضعف هم داره نسبت به امارات ؟
قطعا" بهتره از هر لحاظ . فقط موتوبلور نداره !نقل قول:
من اولین نسخه سیانوژن رو رو دیفایم نصب کرده بودم و خیلی راضی بودم .نسخه های جدیدترش بهتر هم شدن . نصبش راحته . امتحان کن اگر دوست نداشتی به همون 2.2 امارات برگرد . البته بعید میدونم دیگه دلت بیاد برگردی به 2.2
طبق آموزش نصب کن که مشکلی پیش نیاد . هرچند هر مشکلی راه داره و قابل حله
آقا یک سوال
این دیفای روی جینجر برد 720فیلم میگیره؟
لنز قرمزهاش بله
بعد حداکثر اورکلاکش چقدره؟:دی!نقل قول:
اگر رام سیانوژن نصب بشه نیاز به اورکلاک نداره چون خوش رو 1000 میبره . من هیچوقت اور نکردم . فکر کنم بچه ها تا 1100 بردن بی خطر .نقل قول: